Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (8)
Перевірки (1)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "РЕМОНТНО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ-6"

#36114072

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.10.2018 1366937 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Левусь А І — голова комісії з реорганізації
Левусь А.І. — голова комісії з реорганізації
Порушення:
Згідно відомостей нарахування заробітної плати за грудень 2010 року виявлено заниження суми страхових внесків в поданому звіті Додаток 4 «Звіт про суми нарахованої заробітної плати (грошового забезпечення, доходу) застрахованих осіб та суми нарахованих внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» за відповідний період. В грудні 2012 року платником самостійно проведено виправлення (донараховано суму страхових внесків) та відображено в поданому звіті за січень 2010 року.
Згідно відомості нарахування заробітної плати за грудень 2010 року виявлено невірне відображення суми утриманих страхових внесків в поданому звіті Додаток 4 Таблиця 6, Таблиця 7, а саме: по застрахованій особі КОВАЛЬ Г. сума внесків за листопад 2010 року завищена на 3,82 грн., по застрахованій особі ПАРХОМЕНКО А. сума утриманих страхових внесків за грудень 2010 року занижена на 28,00 грн. Згідно відомостей нарахування заробітної плати за лютий 2015 року виявлено невірне відображення суми нарахованої заробітної плати по застрахованих особах БАБЮК О., БЕЛКОВА Л., ТАБУР В., а саме: суми коригування заробітної плати за лютий 2015 року в звітах відображено за березень 2015 року з від'ємним значенням.
Покарання:
Інше