Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Перевірки (3)

ЛІСКІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЯСЛА-САДОК "ЗІРОЧКА" КІЛІЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#35990466

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
29.06.2021 2866245 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Виконання суб'єктом господарювання вимог поперднього припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Загребельний Ігор Юрійович — Провідний інспектор ВЗНС Ізмаїльського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області
Порушення:
Особи керівного складу та фахівці суб’єкту господарювання, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, не пройшли функціональне навчання.
У будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують I групу вогнезахисної ефективності.
Не виконано захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її прояв, а також їх перевірку відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
Не забезпечено працівників засобами колективного та індивідуального захисту.
Не проведено ідентифікацію щодо визначення потенційної небезпеки об’єкта.
Біля місць розташування пожежних гідранта і водойми не встановлені покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: для пожежного гідранта - літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева); для пожежної водойми - літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Допускається під час експлуатації приміщення електрощитової зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах.
Не забезпечено евакуаційним освітленням сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації Світильники евакуаційного освітлення вмикати з настанням сутінків у разі перебування в будівлі людей.
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17.05.2021 2244528 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.02.2020 2071837 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Обертинська Юлія Віталіївна — Головний інспектор ВН (К) за СГ та Л УЗНС ГУ ДСНС України в Одеській області
Порушення:
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту.
План (схема) евакуації людей на випадок пожежі не доопрацюваний.
Біля місця розташування пожежного гідранту не встановлено покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: для пожежного гідранта - літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметру трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (кільцева чи тупикова).
Дозволяється замикання дверей евакуаційних виходів, за наявності людей у приміщенні(будівлі), на ключ.
Не забезпечено відстань відкритого прокладених незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів не менше 0,01 метра.
Приміщення об’єкту не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту.
Не організовано проходження функціонального навчання відповідними особами керівного складу та фахівцям суб’єкту господарювання, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Знаки не розміщені на видимих місцях на висоті 2 - 2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями . Переносні вогнегасники не розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Електричні машини, апарати, обладнання, електропроводи та кабелі не обладнано апаратурою захисту від струпів короткого замикання та інших аварійних режимів.
Особи, яких приймають на роботу, пов’язану з підвищеною пожежною небезпекою не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
Не забезпечено евакуаційним освітленням сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації.
Працюючий персонал не забезпечений засобами радіаційного та хімічного захисту згідно вимог.
Дозволяється використання саморобних некаліброваних плавких вставок.
Біля місця розташування пожежної водойми не встановлено покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: для пожежної водойми - літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних елементів горищних приміщень.
Приміщення електрощитової не відділене протипожежними перешкодами відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2002 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»
Не проведені випробування працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу на тиск води та витрату води з оформленням відповідного акту.
Не виконано захист будівель, споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її прояв.
Дозволяється : застосування несертифікованих подовжувачів, які не відповідають вимогам ПУЕ, що пред'являються до переносних (пересувних) електропроводок; підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи, експлуатація їх зі знятими ковпаками (розсіювачами).
Електрощити, групові електрощитки не забезпечено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у встановленому порядку.
На об’єкті не створено добровільну пожежну охорону.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснюється за допомогою скрутки
Для складських приміщень не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відподно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою».
На території пожежний щит (ПЩ) не укомплектований первинними засобами пожежогасіння та протипожежним інвентарем з розрахунку згідно норм належності (вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу, розміром 2 х 2 м – 1 шт., гаки – 3 шт., лопати – 2 шт., ломи – 2 шт., сокири – 2 шт.) на кожний щит.
Дозволяється використовувати технічні приміщення, електрощитові не за призначенням, засмічувати та захаращувати сторонніми предметами.
Не перевірена справність пожежного гідранту.
Не оформлено інформаційно-довідкові куточки щодо дій персоналу об`єкта у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті.
Не обладнано двері на шляхах евакуації таким чином, щоб відчинялися в напрямку виходу з будівель (приміщень).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом