Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (27)
Банкрутство (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВІННИЦЯАГРОПРОЕКТБУД"

#35949905

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
28.05.2020 2110486 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Вінницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохороннго законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Бойчук Олександр Петрович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища у Вінницької області
Пелешок Валерій Олександрович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища у Вінницької області
Матієнко Василь Михайлович — Директор ТОВ «Вінницяагропроектбуд»
Порушення:
Підприємством в повному обсязі не виконало припис від 21.06.2019р. а саме: Пункт 6 припису. Не отримано дозвіл на спеціальне водокористування. Пункт 7 припису. Не забезпечило облік забору та використання поверхневої води в журналі. Пункт 8 припису. Не забезпечило ведення первинного поточного обліку кількості, типу і складу відходів, що утворюються, зберігаються та видаляються згідно форми 1ВТ. Пункт 9 припису. Не заключило угоду та не забезпечило регулярну і своєчасну передачу відходів, що утворюються спеціалізованим організаціям на утилізацію та забезпечити їх передачу. Пункт 10 припису. Не провело повну інвентаризацію відходів з визначенням переліку відходів, що утворюються в процесі виробничої діяльності підприємства, їх кількості та визначити показник загального утворення відходів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17
06.04.2020 1805674 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України від 17.03.2020 року №530-ІХ "Про внесення змін до деяких законних актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення короно вірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.06.2019 1448633 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Матієнко Василь Михайлович — Директор ТОВ «Вінницяагропроектбуд»
Порушення:
На підприємстві не здійснюється виробничий контроль за охороною атмосферного повітря інструментально-лабораторними вимірюваннями параметрів викидів забруднюючих речовин.
На підприємстві не визначений склад і властивості відходів, що утворюються, ступінь їх небезпечності для навколишнього природного середовища.
На підприємстві не проводиться огляду та не складаються акти перевірок технічного стану установок очистки газу на джерелі викиду (утворення).
На підприємстві ведення журналу обліку робочого часу установок очистки газу не здійснюється.
На підприємстві відсутній договір на передачу на утилізацію промислових відходів.
Первинний облік відходів на підприємстві не ведеться в журналах встановленого зразка згідно форми №1ВТ.
Контроль за обсягом і складом забруднюючих речовин, що викидаються в атмосферне повітря, на підприємстві не здійснюється.
Перевіркою встановлено що на підприємстві в с. Зарудинці, Немирівського району та м. Немирів експлуатуються стаціонарні джерела викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, без дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.
Перевіркою встановлено що підприємство в період з 27.11.2015р. по 18.06.2019р. здійснює водозабір з поверхневих водних об’єктів на території Немирівського ОТГ та на території Гарячківської сільської ради, Крижопільського району за допомогою технічних засобів (мотопомпи), без дозволу на спеціальне водокористування.
Підприємство не здійснює облік забору води з поверхневих водних об’єктів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом