Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (11)
Будівництво (3) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ДАНКО СКЛО"

#35855943

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.05.2021 2469568 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
підприємство "Данко скло"
Харківська обл., Смт Нова Водолага, вул. Харківська, 144А
Учасники:
Діденко Ігор Володимирович — енергетик ТОВ «Данко Скло»
Мудрий Сергій Олександрович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Харківського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області
Ярошенко Ростислав Геннадійович — Провідний інспектор ВЗНС Харківського РУ ГУ ДСНС У у Х/о
Порушення:
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (підтверджується відсутню наданої документації)
Під час експлуатації об’єкта допускається знижування рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта. (підтверджується фото)
Не зареєстровано декларацію відповідності матеріально технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки (підтверджується відсутністю наданої документації)
Не забезпечено шляхи евакуації евакуаційним освітленням. (підтверджується фото)
Об’єкт не укомплектовано первинними засобами пожежогасіння відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності (підтверджується журналом вогнегасників)
Не надано акт схованих робіт стосовно прихованого прокладання проводів (кабелів) ізольованих від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу у приміщеннях адміністративної будівлі та виробничого корпусу. (підтверджується відсутністю наданої документації)
Допускається капітальний ремонт приміщень на 3-му поверсі та будівництво складу без наявної проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку. (підтверджується відсутністю наданої документації)
Не зазначено місце знаходження первинних засобів пожежогасіння, установити вказівні знаки згідно з ГОСТ 12.4 026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». (підтверджується фото)
Не проведено позачергову ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта у зв’язку з появою нового джерела небезпеки. (підтверджується відсутністю наданої документації)
Не забезпечено об’єкт необхідним запасом води (зовнішнє пожежогасіння відповідно до ДБН В.2.5-74:2013 «Зовнішні мережі та споруди Основні положення проектування) з метою створення умов для успішного гасіння пожеж.
Допускається улаштовування у сходових клітках приміщення будь-якого призначення (адміністративна будівля) (підтверджується фото)
Не встановлено на території об’єкта пожежні щити (стенди) з розрахунку один щит (стенд) на 5000 м2 захищуваної площі. (підтверджується відсутністю пожежних щитів (стендів).
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано у відповідності до вимог EN 62305-1:2011, EN 62305-2:2011, EN 62305-3:2011, EN 62305-4:2011. (підтверджується відсутністю наданої документації)
Приміщення об’єкту не обладнано системами протипожежного захисту (пожежна сигналізація, автоматична система пожежогасіння, система оповіщення) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (підтверджується фото та відсутністю наданої документації)
Територію об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення не встановлено у відповідності до ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір». (підтверджується фото)
Апарати відключення (вимикачі) у всіх складських приміщеннях підприємства не встановлено поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках або на окремих опорах). (підтверджується фото)
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
30.04.2019 1526005 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство "Данко - скло"
63202, Харківська обл., Нововодолазький р-н, смт. Нова Водолага, вул. Харківська
Учасники:
Тридуб Микола Михайлович — головний інженер товариства з обмеженою відповідальністю "Данко Скло"
Порушення:
Для забезпечення готовності захисної споруди до використання за призначенням не здійснена оцінка стану готовності.
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки
Отвір для виходу в горищне приміщення не обладнано протипожежними дверима
Надати до територіального органу ДСНС оформлений паспорт потенційно небезпечного об’єкта
За результатами оцінки стану готовності не складено акт оцінки стану готовності захисної споруди цивільного захисту
Не погоджено в установленому порядку номенклатуру та обсяги матеріального резерву об’єктового рівня.
Не обладнано всі будівлі системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не створено матеріальний (об’єктовий) резерв для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру і їх наслідків.
Не проведено паспортизацію потенційно небезпечного об’єкта.
Надати повідомлення про результати ідентифікації об'єкта підвищеної небезпеки до територіального органу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом