Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (15)
Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Б.В.К."

#35726727

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.02.2019 1485802 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Офісна будівля "Б.В.К."
03038, Київська обл., м. Київ, вул. Нововокзальна, 2
Учасники:
Шевченко О.Ю. — Директор
Шевченко О Ю — Директор
Порушення:
У дверях сходових кліток встановлено скло, що дає скалки при руйнуванні.
Допускається влаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не проводитися відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Не надано документи щодо виводу тривожних сповіщень від приймально-контрольного приладу систем протипожежного захисту на пульт централізованого пожежного спостерігання СПС).
Коридори, що не мають природнього освітлення не обладнані системою димовидалення, в порушенні п. 10.2.4 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не надано результати проведення заміру опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж від короткого замикання.
Електрощитки, групові електрощити не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту.
Не надано декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам пожежної безпеки власних приміщень та приміщень наданих в орендне користування
Керівний склад та фахівці діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли навчання в територіальних курсах цивільного захисту та безпеки життєдіяльності відповідно до дод. 1 ПКМУ № 819 від 23.10.2013 «Порядок проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту»
Допускається використання ковроліну з не визначеними показниками щодо токсичності продуктів горіння та димоутворювальної здатності.
Допускається відкрите прокладання електропроводів по горючим матеріалам
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
26.02.2018 531364 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні