Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (13)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (10)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОМІНЬ ГАЛИЧИНА"

#35578572

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.06.2022 2972303 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.06.2022 3046902 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.06.2022 2965017 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Об'єкти:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОМІНЬ ГАЛИЧИНА" (ТОВ "ПРОМІНЬ ГАЛИЧИНА")
31663, Хмельницька обл., Чемеровецький р-н, С. Андріївка, вул. Бринського, буд. 78
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.10.2021 2364365 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
48 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівля 15
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"Ї"
Будівля 2
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"Ж"
Будівля 11
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"С"
Будівля 5
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"І"
Будівля 14
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"Б"
Будівля 13
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"Л"
Будівля 7
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"Є"
Будівля 3
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"И"
Будівля 1
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський р-н., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"Н"
Будівля
31633, Хмельницька обл., Камянець-Подільський р-н, С. Андріївка, вул. Бринського, 78
Будівля 10
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"Г"
Будівля 4
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"П"
Будівля 17
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"Е"
Будівля 8
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"О"
Будівля 6
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"М"
Будівля 18
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"Р"
Будівля 16
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"А"
Будівля 12
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"Д"
Будівля 9
Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський Р., С. Андріївка, вул. Бринського А. П., буд. 78"В"
Учасники:
Волков Олександр Геннадійович — Провідний інспектор відділу запобігання надвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області
Бурейко Олександр Леонідович — генеральний директор ТОВ "ПРОМІНЬ ГАЛИЧИНА"
Порушення:
Будівлю контори за адресою: Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78 не обладнано системою пожежної сигналізації.
В будівлі за адресою Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"а" в пожежонебезпечних зонах експлуатуються світильники з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків). Допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцію
Керівник суб’єкта господарювання не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях» (Не надано підтверджуючі документи)
З працівниками не проведено інструктаж з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки. (Відсутній журнал реєстрації інструктажів з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуаціях)
На усіх пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів
Не розроблена інструкція для працівників охорони (сторожів вахтерів, вартових). Відсутній список посадових осіб об’єктів із зазначенням їх місць проживання, службових, домашніх (мобільних) телефонів
Кондиціонери в будівлях за адресами: Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"а" та Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78 не забезпечені автоматичним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Допущено до роботи осіб, які не пройшли навчання, протипожежного інструктажу і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки) (в будівлях за адресо: Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"а", Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78)
Роботу новоутвореного підприємства чи використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості розпочато без декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
На території АЗС відсутній заземлюючий пристрій, який використовується для приєднання автоцистерни підчас зливу нафтопродукту.
На об’єктах не встановлено відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) протипожежний режим
АЗС не оснащена жорсткою буксирною штангою довжиною не менш 3м для евакуації транспортних засобів з території АЗС у випадку пожежі.
Відсутній журнал обліку вогнегасників. (Не надано під час перевірки)
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки з урахуванням сумарної маси небезпечних речовин що може знаходитись на об’єкті при повному завантаженні відповідно до технологічного регламенту або проектної документації (АЗС) (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали)
Не затверджено графік проведення спеціальних об'єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту з териториальными органами ДСНС.
Пожежні щити не забезпечують захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захист знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням.
Не забезпечено відповідними знаками безпеки усі об’єкти, будівлі, приміщення.
Своїм розпорядчим документом керівник суб’єкта господарювання не визначив спеціальні місця для куріння
Відстань між електричним калорифером і конструкціями з горючих та важкогорючих матеріалів менше 1,5 м. в кабінетах на першому поверсі в будівлі за адресою: Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78
Наявні вогнегасники не мають облікового номеру.
Усі об’єкти, будівлі та приміщення в повній мірі не забезпечені первинними засобами пожежогасіння.
АЗС не забезпечено розрахунковою кількістю плівкоутворювального піноутворювача для ліквідації можливих пожеж протипожежною технікою.
Усі працівники на робочих місцях не пройшли інструктажів з питань пожежної безпеки. (Відсутній журнал реєстрації інструктажів з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуаціях)
Допущено експлуатацію тимчасової електромережі з порушенням в будівлях за адресою: Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"а", Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78, Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"ж", Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"в"
Не розроблені інструкції для кожного приміщення
Вогнегасники не встановлено у легкодоступних та видних місцях, а також у пожежонебезпечних місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі.
Усі пожежні щити, що знаходяться на території об’єктів не укомплектовано згідно норм належності.
Будівлі та приміщення за адресами: Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"і", Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"а", Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"л", Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"и", Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"в", Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"п", Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"с", Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"ї", Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Андріївка, вулиця Бринського, будинок 78"м", не обладнано системою пожежної сигналізації.
На об’єктах не проведено замір опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж (Не надано підтверджуючі документи)
На території АЗС не вивішені на видних місцях плакати, які містять обов’язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не розроблено інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії).
На території об’єктів не забезпечено освітлення протипожежного обладнання
Не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в усіх будівлях та спорудах. (Не надано акт прихованих робіт).
Усі наявні переносні вогнегасники не навішані на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення
Не призначено відповідальну особу за цивільний захист та техногенну безпеку. (Не надано підтверджуючі документи)
Не здійснено захист усіх будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів (Не надано комплект експлуатаційно-технічної документації з блискавкозахисту: пояснювальна записка, схеми зон захисту блискавковідводів, робочі креслення конструкцій блискавкозахисту, приймальна документація)
Усі вогнегасники не пройшли технічне обслуговування
Для усіх приміщень складського призначення не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», які не позначено на вхідних дверях до приміщень, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Усі будівлі та споруди ТОВ "ПРОМІНЬ ГАЛИЧИНА" не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) (Не надано відповідні документи)
Не проведено ідентифікацію потенційно-небезпечного об’єкта (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали)
Керівник суб’єкта господарювання не визначив обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначив відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту
Керівник суб’єкта господарювання не пройшов навчання з питань цивільного захисту у відповідних навчально-методичних центрах сфери цивільного захисту. (Не надано підтверджуючі документи)
На об’єктах недостатня кількість пожежних щитів
АЗС не забезпечена набором інструменту з металу, що не утворює іскор.
Усі будівлі об’єктів не забезпечено адресним вказівником, який повинен освітлюватись в темний час доби.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цветасигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
Не проводиться періодичне обслуговування немеханізованого пожежного ручного інструменту розміщеного на пожежному щиті.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.03.2020 1713833 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" від 17 березня 2020 року № 530-ІХ встановлено заборону на проведення заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівля
31633, Хмельницька обл., Камянець-Подільський р-н, С. Андріївка, вул. Бринського, 78
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.03.2020 1893319 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Об'єкти:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОМІНЬ ГАЛИЧИНА" (ТОВ "ПРОМІНЬ ГАЛИЧИНА")
31663, Хмельницька обл., Чемеровецький р-н, С. Андріївка, вул. Бринського, буд. 78
Учасники:
Гіль Микола Анатольович — головний спеціаліст відділу фітосанітарних заходів на кордоні Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Бурейко Олександр Леонідович — генеральний директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.12.2018 1602810 Управління Держпраці у Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки:
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Бурейко Олександр Леонідович — генеральний директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.10.2018 1160819 Державна служба України з питань праці Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: Дотримання закододавства з питань промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці та законодавства з питань та працевлаштування інвалідів
Учасники:
Бурейко Олександр Леонідович — генеральний директор
Порушення:
Електроустановки не укомплектовані в достатній кількості випробуваними засобами захисту
Не належним чином ведеться облік захисних засобів
Не виданий наказ (розпорядження) після закінчення стажування (дублювання) та при задовільних результатах перевірки знань з питань охорони праці про допуск (Надолін В.Б. ). до самостійної роботи
Новоприйняті на підприємство працівники (Надолін В.Б. )після первинного інструктажу на робочому місці до початку самостійної роботи не пройшли стажування протягом не менше 2-15 змін (дублювання протягом не менше шести змін).
Не проведений первинний інструктаж з працівником (Надолін В.Б..) (новоприйнятим (постійно чи тимчасово) на підприємство, який переведений з одного структурного підрозділу підприємства до іншого, який виконує нову для нього роботу, відрядженим працівником іншого підприємства, який бере безпосередню участь у виробничому процесі на підприємстві) до початку роботи безпосередньо на робочому місці
Покарання: відсутні
10.10.2018 1077779 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері захисту рослин
Учасники:
Бурейко О Л — Генеральний директор
Бурейко О.Л. — Генеральний директор
Гіль Микола Анатольович — головний спеціаліст відділу фітосанітарних заходів на кордоні Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Порушення:
немає нарядів-допусків до робіт повязаних з транспортуванням, зберіганням та використанням пестицидів і агрохімікатів
Покарання: відсутні
10.10.2018 531163 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні