Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Перевірки (5)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЛЮКСОНН"

#35474377

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
23.04.2021 2570510 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержання і виконання вимог, законодавства у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Куксов Михайло Олександрович — головний інженер ТОВ «ЛЮКСОНН»
Найдьонов Артур Олегович — Фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у м. Харкові Центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Харківській області
Порушення:
Посадові особи та працівники не пройшли навчання, інструктаж і перевірку знань з питань цивільного захисту.
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту
Відсутні журнали інструктажів з питань цивільного захисту
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
27.01.2021 2339454 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
АЗС "ЛЮКСОН"
61003, Харківська обл., м. Харків, Основ'янський р-н, Пр. Московський, 16
Учасники:
Найдьонов Артур Олегович — Фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у м. Харкові Центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Харківській області
Куксов Михайло Олександрович — головний інженер ТОВ «ЛЮКСОНН»
Порушення:
Посадові особи та працівники не пройшли навчання, інструктаж і перевірку знань з питань цивільного захисту.
Приміщення не обладнані системою протипожежного захисту відповідно вимог нормативних документів.
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту
Відсутні журнали інструктажів з питань цивільного захисту.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
27.01.2021 2272171 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Клочко Антон Олександрович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Світличний Вадим Владиславович — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Калашник Ганна Миколаївна — заступник начальника управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Супрун Людмила Василівна — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки.
Гринь Дмитро Володимирович — т.в.о. першого заступника начальника Головного управління Держпраці у Харківській області
Мірчєв Олег Іванович — Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні, енергетиці, АПК та СКС
Єременко Наталія Олександрівна — Т.ВО. начальника управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Порушення:
На підприємстві ТОВ «ЛЮКСОНН» відсутній «Акт визначення категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичним оглядам» у 2020 році.
Не розроблена інструкція з надання до медичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також з правил поведінки та дії при виникненні аварійних ситуацій, пожеж і стихійних лих.
Порушується термін проведення інструктажів з охорони праці на робочому місці з операторами заправних станцій, а саме: Куріченко Д.В. (останій інструктаж 25.10.2020), Дараган Ю.В. (останій інструктаж 29.10.2020) по інструкцій з охорони праці по професії в встановлений термін.
Не проводиться технічне обслуговування устаткування підвищеної небезпеки, а саме: резервуар двосекційний двостінний підземний для зберігання нафтопродуктів типу 1/20(10+10)/200 зав. № 38/62410 А+В рік виготовлення - 1986, країна виробник Україна, резервуар двосекційний двостінний підземний для зберігання нафтопродуктів типу 1/20(10+10)/200 зав. № 42/Е2021 А+В рік виготовлення - 1992, країна виробник Україна, резервуар підземний для зберігання нафтопродуктів типу Р-4 зав. № 2687 рік виготовлення - 1988, країна виробник Україна та резервуарної арматури згідно рекомендацій заводу виробника.
Відсутні накази на проведення стажування (дублювання) у яких визначено тривалість стажування (дублювання) та вказується прізвище та ініціали працівника, відповідального за проведення стажування (дублювання).
Начальник АЗС Куксов М.О. не пройшов спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охороні праці у встановленому порядку (Загальні правила вибухобезпеки для вибухопожежонебезпечних хімічних, нафтохімічних і нафтопереробних виробництв).
Оператори заправних станцій Прокопенко Д.В., Саржан О.С., Ананьєв О.П., Буряк М.В., Куріченко Д.В., Дараган Ю.В. не пройшли спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охороні праці у встановленому порядку (Загальні правила вибухобезпеки для вибухопожежонебезпечних хімічних, нафтохімічних і нафтопереробних виробництв).
Не переглянутий перелік посад посадових осіб, які проходять навчання і перевірку знань з питань охорони праці під час прийняття на роботу і періодично, один раз на три роки.
Відсутній затверджений роботодавцем план роботи служби охорони праці.
Не проводиться технічне обслуговування устаткування підвищеної небезпеки, а саме: паливороздавальна колонка ТОКНЕІМ зав. № Б 134187 рік виготовлення - 2013, країна виробник Великобританія, паливороздавальна колонка ТОКНЕІМ зав. № Б 134187 рік виготовлення - 2013, країна виробник Великобританія згідно рекомендацій заводу виробника.
Головний інженер Куксов М.О. не пройшов навчання і перевірку знань з питань охорони праці, надання домедичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також правил поведінки в разі виникнення аварій у встановленому порядку.
Відсутній затверджений роботодавцем план-графік проведення навчання та перевірки знань з охорони праці працівників з якими вони мають бути ознайомлені.
Журнал реєстрації вступного інструктажу ведеться з порушеннями: у графі 4 не вказується вік працівника.
Відсутні накази роботодавця про допуск до самостійної роботи працівників після закінчення стажування.
Не заведені паспорти індивідуальної експлуатації на вибухозахшцене електроустаткування насосів насосних бази палива, у яких поряд з паспортними даними відзначаються обсяги ремонтів, результати профілактичних іспитів і вимірів параметрів вибухозахисту (ширина і довжина щілини, значення надлишкового тиску й ін.), зафіксовані аварії і дефекти, що мали місце в процесі експлуатації.
Не проводиться інструктаж з надання до медичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також з правил поведінки та дії при виникненні аварійних ситуацій, пожеж і стихійних лих з операторами заправних станцій, а саме: Прокопенко Д.В., Шуба В.О., Богомолов Є.В., Саржан О.С., Ананьєв О.П., Буряк М.В., Куріченко Д.В., Дараган Ю.В.
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок (не надано відповідні акти).
Роботодавець на підприємстві ТОВ «ЛЮКСОНН» для проведення попереднього ( періодичних) медичного огляду працівників не уклав або вчасно не поновив договір з закладом охорони здоров’я у 2021р.
Службою охорони праці не розроблено спільно 3 іншими підрозділами підприємства комплексні заходи на 2021 рік для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці.
Не проводяться зовнішні технічні огляди електрообладнання та електропроводки АЗС періодично, залежно від місцевих умов, але не менше одного разу на 3 місяці. Результати огляду не фіксуються в оперативному або спеціальному журналі.
Оператори заправних станцій Прокопенко Д.В., Шуба В.О., Богомолов С.В., Саржан О.С., Ананьєв О.П., Буряк М.В., Куріченко Д.В., Дараган Ю.В. не пройшли навчання і перевірку знань з питань охорони праці, надання домедичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також правил поведінки в разі виникнення аварій у встановленому порядку.
Працівники, які використовують екранні пристрої, не пройшли навчання і перевірку знань з питань охорони праці та безпечного використання екранних пристроїв до початку роботи з ними.
Не проводяться профілактичні іспити і виміри параметрів вибухозахисту (ширина і довжина щілини, значення надлишкового тиску й ін.) вибухозахшценого електроустаткування насосів паливороздавальної колонки ТОКНЕІМ зав. № 0134187 рік виготовлення - 2013, країна виробник Великобританія, паливороздавальної колонки ТОКНЕІМ зав. № 0134187 рік виготовлення - 2013, країна виробник Великобританія.
Не наданий до перевірки наказ про особу, відповідальну за проведення вступного інструктажу.
Не проведені виміри опору пристроїв, що заземлюють обладнання АЗС, а саме: електродвигуни, роздавальні шланги паливороздавальної колонки ТОКНЕІМ зав. № Б 134187 рік виготовлення - 2013, країна виробник Великобританія, паливороздавальної колонки ТОКНЕІМ зав. № Б 134187 рік виготовлення - 2013, країна виробник Великобританія.
Для встановленого устаткування, а саме: резервуар двосекційний двостінний підземний для зберігання нафтопродуктів типу 1/20(10+10)/200 зав. № 38/62410 А+В рік виготовлення - 1986, країна виробник Україна, резервуар двосекційний двостінний підземний для зберігання нафтопродуктів типу 1/20(10+10)/200 зав. № 42/Е2021 А+В рік виготовлення - 1992, країна виробник Україна, резервуар підземний для зберігання нафтопродуктів типу Р-4 зав. № 2687 рік виготовлення - 1988, країна виробник Україна не проведено технічне діагностування, позачерговий огляд та не визначений допустимий строк служби (ресурс) з урахуванням конкретних умов експлуатації.
Оператори заправних станцій Прокопенко Д.В., Саржан О.С., Ананьєв О.П., Буряк М.В., Куріченко Д.В., Дараган Ю.В. не пройшли професійної підготовки по професії оператор заправних станцій при використанні виробничого обладнання.
Відсутні затверджені роботодавцем графіки обстежень підрозділів підприємства службою охорони праці.
Покарання: відсутні
04.09.2018 1159849 Державна служба України з питань праці Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про охорону праці, промислову безпеку та гірничий нагляд
Учасники:
Порушення:
Не заведені паспорти індивідуальної експлуатації на вибухозахищене електроустаткування АЗС, у яких поряд з паспортними даними відзначаються обсяги ремонтів, результати профілактичних іспитів і вимірів параметрів вибухозахисту (ширина і довжина щілини, значення надлишкового тиску й ін.), зафіксовані аварії і дефекти, що мали місце в процесі експлуатації
Оператори АЗС не пройшли навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охороні праці у встановленому пор
Покарання: відсутні
04.09.2018 531014 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Куксов Михайло Олександрович — начальник АЗС ТОВ "Люксонн"
Порушення:
Відсутні вказівні знаки місця знаходження первинних засобів пожежогасіння
Приміщення не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до вимог нормативних документів
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом