Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (10)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (10)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГІДРОСИЛА-ТЕТІС"

#35432630

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.02.2022 3024007 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
41 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Цикалов Костянтин Володимирович — Головний державний інспектор відділу нагляду у металургії, машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Запорізькій області
Панадій Сергій Аркадійович — головний державний інспектор відділу нагляду у металургії, машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Запорізькій області
Вистороп Дмитро Михайлович — начальник відділу нагляду у металургії, машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Запорізькій області
Молчан Олександр Андрійович — Головний державний інспектор відділу нагляду у металургії, машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Запорізькій області
Дяченко С .В . — директор
Палієнко Іван Володимирович — Головний державний інспектор відділу нагляду у металургії, машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об 'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Запорізькій області
Тимошенко Юлія Володимирівна — Головний державний інспектор відділу нагляду у металургії, машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Запорізькій області
Дяченко С В — директор
Звягін Сергій Михайлович — Головний державний інспектор відділу нагляду у металургії, машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об`єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Запорізькій області
Козаченко Ігор Вікторович — Головний державний інспектор відділу нагляду у металургії, машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об`єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Запорізькій області
Порушення:
Відсутні ясні позначення габаритів проїздів та проходів на підрозділах підприємства.
На підприємстві не оформлено декларацію відповідності матеріально-технічної бази роботодавця вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки, а саме: - Нанесення лакофарбових покрить, ґрунтовок та шпакльовок на основі нітрофарб, полімерних композицій (поліхлорвінілових, епоксидних то що) Відповідно до п.17 Групи Б додатку 2 Видів робіт підвищеної небезпеки, які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази роботодавця вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки, Постанови КМУ від 03.02.2021 року № 77 - Обслуговування верстатів з обробки деревини та металів Відповідно до п.20 Групи Б додатку 2 Видів робіт підвищеної небезпеки, які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази роботодавця вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки, Постанови КМУ від 03.02.2021 року № 77.
Не проведено опосвідчення безпечного стану електрообладнання до 1000В (ШР, РП, то що).
Не затверджено положення про енергетичну службу.
Головні тролеї мостових кранів КМ-5 Q-10т зав.№37260 та КМ-3 Q-5т зав.№3032 не обладнані світловою сигналізацією про наявність напруги (сигналізатори, у яких лампи світяться за наявності напруги на тролеях і згасають при її зникненні).
При зберіганні балонів зі зрідженим газом (вуглекислотою) не використовуються запобіжні ковпаки.
На верстаті DOOSAN інв.. № 00530 відкрита електрична шафа
Відсутній журнал обліку засобів захисту.
До роботи допускається тара №б/н (18 од.), якій не проведено періодичного огляду, визначеного Правилами, та яка не має бирок (клейм).
У роботі знаходиться молоток (1 од.), у якого бойок має поверхню з вибоїнами, відколами та задирками.
На вантажопідіймальних кранах не оновлені дані щодо дати наступного часткового технічного огляду, а саме: - кран-балка Г-101 Q-3т (ч.т.о. 14.11.2021); - тельфер Т-02 Q-0,5т (ч.т.о. 28.11.2021)
На заточувальному верстаті без інв.. № блокування захисних пристроїв (екранів) знаходиться у непрацюючому стані.
Відсутній оперативний журнал, не ведеться журнал обліку робіт за нарядами і розпорядженням.
На корпусах електроінструменту (6шт) не зазначені інвентарні номера та дати наступних перевірок.
Кран-балка Г-201 Q-3,2т експлуатується без спеціального ключа (ключ-марки) від індивідуального контактного замка пульта, що уможливлює несанкціонований її пуск.
Не поновлено написи на органах управління заточувального верстату без інв.. №.
На мостових кранах КМ-5 Q-10т зав.№37260 та КМ-3 Q-5т зав.№3032 після закінчення та у перерві між роботами вантажозахоплювальні пристрої (стропи ланцюгові чотирьохгілкові) залишаються в піднятому положенні.
На підприємстві не розроблені і не затвердженні суб’єктом господарювання технологічні карти на навантажувально-розвантажувальні роботи, переміщення та складування вантажів із застосуванням вантажопідіймальних кранів і машин, з якими повинні бути ознайомлені (під підпис) працівник, відповідальний за безпечне проведення робіт вантажопідіймальними кранами, машиністи кранів і стропальники
Пошкоджено металорукав підводу електричної енергії до верстата DOOSAN інв.. № 01486.
На заточувальному верстаті без інв.. № не працює блокувальний пристрій захисних екранів зони обертання абразивних кругів.
На заточувальному верстаті без інв.. № прозір між краєм підручника та робочою поверхнею шліфувального круга більше 3 мм.
Енергослужба не в повному обсязі скомплектована засобами захисту (відсутні : діелектричні рукавиці, переносні заземлення то що) .
На кран-балці Г-101 Q-3т експлуатується 2х гілковий ланцюговий строп № 15842 ,який має деформацію стропування, а саме відсутній відсутній пристрій, що замикає зів гака.
На корпусі зварювального полуавтомату не зазначено інвентарний номер, дату наступного вимірювання опору ізоляції та належність до цеху.
На підприємстві, яке споживає продукти розділення повітря, не призначено особу, відповідальну за безпечну експлуатацію і технічний стан обладнання підприємства.
Відкриті огородження обертальних елементів верстатів DOOSAN інв.. № 00531, HAAS інв..№ 00797, HAAS інв..№ 00793, токарний верстат з ЧПУ інв.. № 01355 та 01265.
На підприємстві відсутня затверджена суб’єктом господарювання інструкція, яка визначає порядок і методи огляду знімних вантажозахоплювальних пристроїв, тари, а також визначає методи усунення виявлених пошкоджень.
На заготівельній дільниці експлуатується кран-балка Г-101 Q-3т на зів гака якого приварена металева пластина, що не відповідає характеристиці гаків.
Списки осіб які мають право оперативних перемовин не погоджені з Держпраці .
На заточувальному верстаті без інв.. № робоча поверхня абразивного круга має сколки.
До роботи з керування вантажопідіймальними машинами, що керуються з підлоги, допускаються працівники, які не пройшли навчання і перевірку знань за цією професією, згідно з вимогами п. 8. глави 5 розділу VІ НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
В експлуатації знаходиться канатний строп №66397, який має деформації елементів навішування і стропування
Відсутній журнал обліку, перевірки та випробувань електроінструменту.
Роботодавець не одержав дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, устатковання підвищеної небезпеки, що зазначені у п. 5 групи А Додатку 2 Переліку машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2021 р. № 77, а саме: обладнання, що працює під тиском та п. 20 групи А Додатку 2 Переліку видів робіт підвищеної небезпеки затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2021 р. № 77, а саме: Вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.
Роботодавцем не організовано навчання і перевірка знань посадовим особам за нормативно-правовими актами з охорони праці , а саме: Леваді Д.В. (механіку) за НПАОП 0.00-1.83-18 - НПАОП 0.00-1.81-18, - НПАОП 0.00-1.65-88, НПАОП 0.00-1.15-07; Чумакову Г.А (начальнику продуктової команди), Шинкаренко А.І. (майстру), Солянику Р.О. (майстру), Ліхачову А.Н. (майстру), Корольову В.А. (старшому майстру), Корольлвій Є.В. (майстру), Резнікову А.С. (начальнику БТК), Дорофєєва В.Я (майстру), Кокондия М. П. (майстру) за - НПАОП 0.00-1.81-18, - НПАОП 0.00-1.65-88, НПАОП 0.00-1.15-07.
У роботі знаходиться молоток (1 од.), який має нарощену металеву рукоятку.
Не розроблені та не вивішені способи безпечного стропування, обв’язування вантажів на дільницях підприємства в місцях проведення робіт вантажопідіймальними кранами, з графічним зображенням (схеми) стропуванням типових вантажів та обв’язування вантажів.
На дільниці використовуються кабелі-подовжувач (1 од.), якому не проводиться періодична перевірка не рідше 1 разу на 6 місяців згідно з вимогами ДСТУ ІЕС 60745-1:2010.
Увідний пристрій кран-балки Г-201 Q-3,2т не має покажчика «Вимкнено», «Увімкнено».
На підприємстві знаходяться балони з газом, які зберігаються не у гнізді спеціальних стояків.
У дільницях до експлуатації допускається тара 20 од. б/н Q-0,5т, яка заповнена металевою стружкою, що не відповідає вимогам ГОСТ 12.3.010-82 ССБТ «Тара виробнича. Вимоги безпеки при експлуатації», а саме (вантаж, що перебуває у тарі вище рівня її бортів).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.02.2022 3054861 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Богатирьов Роман Геннадійович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Воробйов Сергій Сергійович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Зайченко Олена Олександрівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Ільїн Юрій Валентинович — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Кучеренко Ганна Вікторівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Дяченко Сергій Вікторович — Генеральний директор
Івахно Олександр Іванович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)
Порушення:
Лакофарбові матеріали зберігаються у ємностях з не щільно закритою кришкою
В звіті про інвентаризацію відходів ТОВ «ГІДРОСИЛА-ТЕТІС» не враховані декілька видів відходів, які утворюються при провадженні господарської діяльності підприємства, зокрема: відходи, що утворюються під час технічного обслуговування автомобільного транспорту (масла та мастила моторні зіпсовані або відпрацьовані; маслені та паливні фільтри використані; відпрацьовані акумулятори; шини зіпсовані або відпрацьовані); одяг зношений чи зіпсований; взуття зношене чи зіпсоване, тощо. Не визначені склад і властивості не врахованих відходів, які утворюються при здійсненні господарської діяльності підприємства та ступінь їх небезпечності для навколишнього природного середовища.
Заходи для максимального збирання, зберігання, видалення та утилізації відходів відповідно до вимог екологічної безпеки, реалізації чи передачі їх іншим споживачам або підприємствам, установам та організаціям, що займаються збиранням, обробленням та утилізацією відходів, не здійснюються, а саме: на підприємстві не організовані спеціально відведені та відповідно обладнані і промарковані місця для збирання, зберігання відходів, що утворюються при здійсненні господарської діяльності, зокрема по: обтиральні матеріали; брухт металевий; відходи гумово-технічних виробів.
Не забезпечено щоквартальне подання інформації щодо поводження з відпрацьованими мастилами (оливами) до Держекоінспекції згідно Порядку, затвердженого ПКМУ № 1221
На території підприємства, у контейнері для збирання побутових (комунальних) відходів зафіксовано їх змішування з виробничими відходами (відходи макулатури та матеріалами обтиральними для утилізації яких в Україні існує відповідна технологія).
Не здійснюються інструментально-лабораторні вимірювання параметрів викидів забруднюючих речовин пересувних джерел підприємства.
Не забезпечено проходження професійної підготовки, підвищення кваліфікації та проведення атестації фахівців у сфері поводження з відходами.
ТОВ «ГІДРОСИЛА-ТЕТІС» не здійснює засобами вимірювальної техніки, у тому числі автоматизованими, облік забору та використання води, а саме: відсутній прилад обліку води; не здійснюється регулярний облік забору та використання води з занесенням даних до журналів первинного обліку забору та використання води
ТОВ «ГІДРОСИЛА-ТЕТІС» подає декларацію не за всіма видами відходів за формою та в порядку, затвердженими ПКМУ № 118, що утворюються при здійсненні господарської діяльності, а саме: відходи, що утворюються під час технічного обслуговування автомобільного транспорту (масла та мастила моторні зіпсовані або відпрацьовані; маслені та паливні фільтри використані; відпрацьовані акумулятори; шини зіпсовані або відпрацьовані); одяг зношений чи зіпсований; взуття зношене чи зіпсоване, тощо.
Статистична звітність щодо поводження з відходами, які утворюються, зберігаються та передаються на сторону під час господарської діяльності ТОВ «ГІДРОСИЛА-ТЕТІС» подана до органу державної статистики з відомостями про поводження не за всіма видами відходів, зокрема не подано по: відходи, що утворюються під час технічного обслуговування автомобільного транспорту (масла та мастила моторні зіпсовані або відпрацьовані; маслені та паливні фільтри використані; відпрацьовані акумулятори; шини зіпсовані або відпрацьовані); одяг зношений чи зіпсований; взуття зношене чи зіпсоване, тощо.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.02.2022 3109006 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
виробниче підприємство
72316, Запорізька обл., м. Мелітополь, вул. Індустріальна, буд. 59
Учасники:
Гаврищук Євгеній Вікторович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Мелітопольського районного управління Головного управління ДСНС України у Запорізькій області
Шепель Олександр Олександрович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Мелітопольського районного управління Головного управління ДСНС України у Запорізькій області
Дяченко Сергій Вікторович — генеральний директор ТОВ «Гідросила-тетіс»
Порушення:
Не обладнано фарбувальні та сушильні камери, установки струминного обливання і занурення, а також дільниці безкамерного фарбування на гратах системами автоматичного пожежогасіння.
Не забезпечено виробництво внутрішнім протипожежним водопостачанням відповідно до вимог пункту 8.1, таблиця 4 ДБН В.2.5-64:2012 «Внутрішній водопровід та каналізація».
Не надано акт проведення прихованих робіт з прокладання проводів у офісному приміщенні.
Не організовано евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій
Не обладнано сушильні приміщення для сировини, напівфабрикатів і пофарбованих готових виробів виробничою автоматикою, яка відключає нагрівні прилади в разі підвищення температури вище допустимої.
Працівників об’єкта не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Не проведено паспортизацію потенційно небезпечного об’єкта, відповідно до вимог пункту 21 наказу МНС України від 16.08.2005р. № 140 «Про внесення змін до наказу МНС України від 18.12.2000р. №338».
Не забезпечено встановлення у фарбувальному відділенні автоматичних газоаналізаторів для контролю за станом повітряного середовища.
Допускається розміщення вибухопожежонебезпечної ділянки (склад фарби – категорія Б за вибухопожежної та пожежною небезпекою) у середині будівлі, а не у зовнішніх стін всупереч вимогам пункту 2.9 СНіП 2.09.02-85* «Виробничі будівлі»
Не проведені об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не проведене навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж у ізоляторі браку та офісному приміщенні.
Відсутня зареєстрована декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки на використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості
Особи, які прийняті на роботу, пов'язану з підвищеною пожежною небезпекою не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
Не створений об’єктовий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Не забезпечено складання й розведення фарб на відкритому майданчику або у спеціально виділеному ізольованому приміщенні, розташованому біля зовнішньої стіни з віконними отворами.
Не забезпечено фарбувальну ділянку автоматичними засобами контролю параметрів, значення які визначають вибухонебезпечність процесу.
До роботи допускаютсья працівники, які не пройшли навчання (інструктажі, перевірку знань) з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Покарання: відсутні
27.07.2021 2890843 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Запорізькій області Проведено
44 порушення
Предмет перевірки: додержання вимог нормативно-правових актів у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Петунін Денис В'ячеславович — головний інспектор відділу нормативно-технічної роботи та контролю за системами протипожежного захисту управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Гаврищук Євгеній Вікторович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Мелітопольського районного управління Головного управління ДСНС України у Запорізькій області
Дяченко Сергій Вікторович — директор ТОВ «Гідросила-тетіс»
Порушення:
Не забезпечено встановлення у фарбувальному відділенні автоматичних газоаналізаторів для контролю за станом повітряного середовища.
Посадовими особами та працівниками не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Допускається експлуатація вогнегасників з пошкодженими або знятими розтрубами всупереч вимогам пункту 2 розділу ІV "Правил експлуатації та типові норми належності вогнегасників", котрі затверджені наказом МВС України від 15.01.2018 року № 25.
Не проведене навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Керівником об’єкта не визначено розпорядчим документом спеціальні місця для куріння, які необхідно позначити відповідним знаком або написом, і місця, де встановлюють урну або попільницю з негорючих матеріалів.
Не забезпечено розміщення у вибухопожежонебезпечній зоні знаків що забороняють використання відкритого вогню відповідно до ДСТУ EN ISO 7010:2019 "Графічні символи. Кольори та знаки безпеки".
Особи, які прийняті на роботу, пов'язану з підвищеною пожежною небезпекою не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
Не надано акт проведення прихованих робіт з прокладання проводів у офісному приміщенні.
Не забезпечено проведення робіт з очищення пожежонебезпечних відкладень у витяжних пристроях, апаратах, трубопроводах з фіксацією у відповідному журналі.
Не забезпечено фарбувальну ділянку автоматичними засобами контролю параметрів, значення які визначають вибухонебезпечність процесу.
Не забезпечено лінії живлення до побутових кондиціонерів автономними пристроями електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії в офісних приміщеннях.
Не забезпечено складання й розведення фарб на відкритому майданчику або у спеціально виділеному ізольованому приміщенні, розташованому біля зовнішньої стіни з віконними отворами.
Не визначено для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»
Не оснащено електрощити, групові електрощитки схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і не вказано значення номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Відсутні на видимих місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі
Відсутні для кожного приміщення об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки
Не нанесено на дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку після літерного індексу «ПК» номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не встановлено інформаційно–довідковий куточок з питань цивільного захисту відповідно до вимог пункту 13 Постанови кабінету міністрів України від 26.06.2013 р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Допускається розміщення електророзетки на горючій основі (офісне приміщення).
Не забезпечено своєчасне очищення фарбувальної камери від осілої фарби.
Допускаються до роботи особи, які не пройшли навчання, протипожежний інструктаж і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
На об’єкті не встановлений протипожежний режим наказом (інструкцією).
Територія, адмінбудівля не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ EN ISO 7010:2019 «Графічні символи. Кольори та знаки безпеки».
Не укомплектовано засобами пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, з розрахунку на 1 щит: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не забезпечено заземлення фарборозпилювачів.
Працівники при прийнятті на роботу не пройшли інструктажі з питань пожежної безпеки на робочому місці.
Вогнегасники, які експлуатуються не мають облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації,
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Адміністративні приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Відповідальним за пожежну безпеку не визначено необхідну кількість первинних засобів пожежогасіння.
Не проведена ідентифікація щодо визначення потенційної небезпеки об’єкта, відповідно до Наказу МНС від 23.02.2006 р. № 98 « Про затвердження Методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів».
Не проводиться технічне обслуговування пожежних кран-комплектів не рідше одного разу на рік і перевірка на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж у ізоляторі браку та офісному приміщенні.
До роботи допускаютсья працівники, які не пройшли навчання (інструктажі, перевірку знань) з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки
Не організовано евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій
Не проведені об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Відсутній спеціально відведений майданчик для зберігання порожньої тари з-під лакофарбувальних матеріалів.
Допускається розміщення вибухопожежонебезпечної ділянки (фарбувальна ділянка – категорія А за вибухопожежної та пожежною небезпекою) у середині будівлі, а не у зовнішніх стін всупереч вимогам пункту 2.9 СНіП 2.09.02-85* «Виробничі будівлі»
Не забезпечено територію підприємства, будинки, споруди, приміщення первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом) відповідно до розрахунку кількості первинних засобів пожежогасіння об'єкту
Відсутня інформація про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії
Не обладнано сушильні приміщення для сировини, напівфабрикатів і пофарбованих готових виробів виробничою автоматикою, яка відключає нагрівні прилади в разі підвищення температури вище допустимої.
Не забезпечено виробництво внутрішнім протипожежним водопостачанням відповідно до вимог пункту 8.1, таблиця 4 ДБН В.2.5-64:2012 «Внутрішній водопровід та каналізація».
Відсутня зареєстрована декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки на використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості
Не обладнано фарбувальні та сушильні камери, установки струминного обливання і занурення, а також дільниці безкамерного фарбування на гратах системами автоматичного пожежогасіння.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.11.2020 2191842 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Запорізькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Дяченко Сергій Вікторович — генеральний директор
Лємберова Л.В. — головний спеціаліст відділу КПР № 2 управління контрольно-перевірочної роботи головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області
Лємберова Л В — головний спеціаліст відділу КПР № 2 управління контрольно-перевірочної роботи головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області
Порушення:
недостовірність відомостей про РНОКПП по 3 застрахованих особах за 2009 рік
Покарання: відсутні
05.10.2020 1963018 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно Закону України від 17.03.2020 № 730-ІХ введено заборону на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів на період встановлення карантину, пов'язаного із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.08.2018 1356025 Головне управління Держпраці у Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: у зв`язку з настанням нещасного випадку із смертельним настлідком
Підстави:
Аварія, смерть потерпілого внаслідок нещасного випадку, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Дяченко Сергій Вікторович — генеральний директор ТОВ "Гідросила - Тетіс"
Кирилова Ірина Георгіївна — інженер з охорони праці тов "гідросила - тетіс"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.05.2018 1344584 Головне управління Держпраці у Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка виконання суб’єктом господарювання припису, щодо усунення порушень вимог законодавства з охорони праці у зв’язку з надходженням листа від ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГІДРОСИЛА-ТЕТІС" від 23.04.2018 року № 246 про усунення порушень вимог законодавства, зазначених у приписі від 17.04.2018 року № 65 Головного управління Держпраці у Запорізькій області за його бажанням
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Дяченко Сергій Вікторович — Генеральний директор ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГІДРОСИЛА-ТЕТІС"
Кириллова Ірина Георгіївна — інженер з охорони праці товариства з обмеженою відповідальністю "гідросила-тетіс"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.05.2018 1344536 Головне управління Держпраці у Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка виконання суб’єктом господарювання припису, щодо усунення порушень вимог законодавства з охорони праці у зв’язку з надходженням листа від ТОВАРИСТВІ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГІДРОСИЛА-ТЕТІС" від 23.04.2018 року № 246 про усунення порушень вимог законодавства, зазначених у приписі від 17.04.2018 року № 65 Головного управління Держпраці у Запорізькій області за його бажанням.
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Дяченко Сергій Вікторович — Генеральний директор ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІДРОСИЛА-ТЕТІС»
Кириллова Ірина Георгіївна — інженер з охорони праці товариство з обмеженою відповідальністю «гідросила-тетіс»
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.04.2018 1151260 Державна служба України з питань праці Проведено
120 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства з охорони праці та промислової безпеки, про працю, зайнятість населення, загальнообовязкове соціальне страхування, у сфері гігієни праці
Учасники:
Дяченко Сергій Вікторович — Генеральний директор ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГІДРОСИЛА-ТЕТІС»
Кириллова Ірина Георгіївна — інженер з охорони праці товариства з обмеженою відповідальністю «гідросила-тетіс»
Порушення:
Огорожі шліфувальних кругів заточувальних верстатів інв. № 3-239 та № б/н не пофарбовані в жовтий сигнальний колір, п.2.1.5.2 ДСТУ 2807-94 «Устаткування метало – та деревообробне. Загальні вимоги безпеки і методи випробувань»
На токарному верстаті інв.№ Т-691 затискний патрон не має рухомого огородження
Абразивні круги, що встановлені на заточувальних верстатах інв. № 3-239 та № б/н, не мають відмітку про проведення випробувань на механічну міцність
На заготівельній дільниці не проводиться огляд стелажів за графіком, затвердженим наказом роботодавця,
На фрезерному верстаті ПВ 160 №б/н на електродвигуні відсутнє захисне огородження обертових елементів
Роботодавець не забезпечив працівників: токаря Череванкова Д.М. та свердлувальника Лейцина В.І. засобами індивідуального захисту, а саме виконували роботи без захисних окулярів
Стелажі для зберігання тарно-штучних вантажів не забезпечені табличкою із зазначенням номера стелажа і вантажопідіймальності
Відсутні ясні позначення габаритів проїздів та проходів на підлозі дільниці № 10
Стелажі для зберігання тарно-штучних вантажів не забезпечені табличкою із зазначенням номера стелажа і вантажопідіймальності
Заточувальний верстат б/н 1 од. не обладнаний блокувальним пристроєм захисних екранів зони обертання абразивних кругів
Тару з-під лакофарбових матеріалів зберігають не у приміщенні, обладнаному витяжною вентиляцією, або на майданчику, розташованому на безпечній відстані від виробничих приміщень
На свердлувальних верстатах №ВС-362, №ВС-398, №б/н (2одиниці) двері розподільчого електричного щитка під напругою не замкнені
На дільниці № 25 на верстаті HAAS інв.№ 00797 двері розподільчого електричного щита під напругою не замкнені
На огорожі шліфувальних кругів заточувальних верстатів інв. № 3-239 та № б/н, не зазначене напрям обертання, що не відповідає вимогам п.2.1.5.9 ДСТУ 2807-94 «Устаткування метало – та деревообробне. Загальні вимоги безпеки і методи випробувань»
На дільниці № 10 експлуатується пневматичний інструмент (1 од.) без паспорту
На дільниці № 10 захаращено проходи та робочі місця
На дільниці № 25 експлуатується пневматичний інструмент (2 од.) без паспортів
На дільниці № 26 до експлуатації допускається тара б\н, що не відповідає вимогам ГОСТ 12.3.010-82 ССБТ «Тара виробнича. Вимоги безпеки при експлуатації», а саме (вантаж, що перебуває у тарі вище рівня її бортів)
На зварювальній дільниці експлуатуються балони (3одиниці) з вуглекислотою, які зберігаються не у гнізді спеціального стояка
На території складу повернення зберігаються балони з вуглекислотою (9 од.) без нагвинчених на їх горловини запобіжного ковпака
На дільниці № 26 знаходиться в експлуатації молоток з пошкодженою рукояткою, яка не забезпечує експлуатаційну міцність і надійність у роботі
На дільниці № 40 не проводиться огляд стелажів за графіком, затвердженим наказом роботодавця
На токарному верстаті інв.№ Т-691 відсутній захисний пристрій (екран)
На дільниці № 25 не проводиться огляд стелажів за графіком, затвердженим наказом роботодавця
На дільниці № 10 захаращено робоче місце вертикально-протяжного верстата мод. ПГ-12 б/н, а саме розливи мастильної рідини
Для зварювальної та збиральної дільниці не затверджено роботодавцем перелік інструкцій з охорони праці, які необхідні на дільниці
На дільниці № 40 знаходиться в експлуатації молоток з металевою рукояткою, яка не забезпечує експлуатаційну міцність і надійність у роботі
На зварювальній та збиральній дільниці відсутній комплект переглянутих інструкцій з охорони праці по видам робіт та професіям, за якими проводяться інструктажі працівникам, що не відповідає вимогам пункту 3.11 Типового положення про службу охорони праці, затвердженого наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 15.11.04 року № 255, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 01.12.04р. за № 1526/10125, із змінами і доповненнями, внесеними наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 02.10.07 року № 236 (НПАОП 0.00-4.21-04)
На фарбувально-пакувальній дільниці № 35 не дотримуються терміни проведення повторного інструктажу працівникам, які виконують роботи підвищеної небезпеки, 1 раз на 3 місяці
На дільниці № 25 не встановлено знаки безпеки для позначення небезпечних зон відповідно до вимог Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров'я працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2009 року N 1262
У журналі реєстрації інструктажів з охорони праці на робочому місці дільниці № 40 після проведення інструктажів з питань охорони праці не заповнюється графа 12, а саме не проводиться перевірка знань та допуск до роботи
На дільниці № 35 не встановлено знаки безпеки для позначення небезпечних зон відповідно до вимог Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров'я працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2009 року N 1262
На зварювальній та збиральній дільниці не проводиться огляд стелажів за графіком, затвердженим наказом роботодавця
На дільниці № 40 не дотримуються терміни проведення повторного інструктажу працівникам, які виконують роботи підвищеної небезпеки, 1 раз на 3 місяці
Не проводиться огляд стелажів за графіком, затвердженим наказом роботодавця
Пневматичний інструмент не проходить періодичні огляди та чистку 1 раз на 6 місяців
Відсутня експлуатаційна документація на токарно-винтовий верстат № Т-691 до якого внесено зміни в конструкцію верстата, згідно з п.1.4 глави 1 ГОСТ 12.2.003-91 «ССБТ. Оборудование производственное. Общие требования безопасности»
Для дільниці № 35 не затверджено роботодавцем перелік інструкцій з охорони праці, які необхідні на дільниці
На дільниці № 26 не проводиться огляд стелажів за графіком, затвердженим наказом роботодавця
На заточувальному верстаті БНС 30-175 № б/н прозір між краєм підручника та робочою поверхнею шліфувального круга більше 3мм
На дільниці № 26 відсутній комплект переглянутих інструкцій з охорони праці по видам робіт та професіям, за якими проводяться інструктажі працівникам, що не відповідає вимогам пункту 3.11 Типового положення про службу охорони праці, затвердженого наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 15.11.04 року № 255, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 01.12.04р. за № 1526/10125, із змінами і доповненнями, внесеними наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 02.10.07 року № 236 (НПАОП 0.00-4.21-04)
Стелажі для зберігання тарно-штучних вантажів не забезпечені табличкою із зазначенням номера стелажа і вантажопідіймальності
На дільниці № 10 не встановлено знаки безпеки для позначення небезпечних зон відповідно до вимог Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров'я працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2009 року N 1262
Вантажні стропи не мають маркування (5 одиниць)
На заточувальних верстатах № 3-239 та № б/н кнопка «стоп» не виступає над панеллю на 3 мм.
Роботодавець не забезпечив працівників: Івченко, Жук І.В., Подрезов В.І., Шулешко О.О., Шепілов В.А спеціальним одягом та іншими засобами індивідуального захисту
На заточувальному верстаті № б/н кнопка «стоп» не виступає над панеллю на 3 мм.
Манометри 6 од., встановлені на газові редуктори, експлуатуються з порушенням правил експлуатації, а саме не проводиться кожні 12 місяців опломбування або клеймування манометрів
Стелажі для зберігання тарно-штучних вантажів не забезпечені табличкою із зазначенням номера стелажа і вантажопідіймальності
Стелажі для зберігання тарно-штучних вантажів не забезпечені табличкою із зазначенням номера стелажа і вантажопідіймальності
Пусту тару з-під лакофарбових матеріалів зберігають не у приміщенні, обладнаному витяжною вентиляцією, або на майданчику, розташованому на безпечній відстані від виробничих приміщень
На дільниці № 25 на обертових елементах мийки для заготівок ROTO Cleaner DFS 600 відсутнє захисне огородження
На території складу повернення зберігаються балони (9 одиниці) з вуглекислотою не у гнізді спеціального стояка
У журналі реєстрації інструктажів з охорони праці на робочому місці збиральної дільниці після проведення інструктажів з питань охорони праці не заповнюється графа 12, а саме не проводиться перевірка знань та допуск до роботи
Абразивні круги, що встановлені на заточувальний верстат інв. № б/н, не мають відмітку про проведення випробувань на механічну міцність
На дільниці № 35 відсутній комплект переглянутих інструкцій з охорони праці по видам робіт та професіям, за якими проводяться інструктажі працівникам, що не відповідає вимогам пункту 3.11 Типового положення про службу охорони праці, затвердженого наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 15.11.04 року № 255, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 01.12.04р. за № 1526/10125, із змінами і доповненнями, внесеними наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 02.10.07 року № 236 (НПАОП 0.00-4.21-04)
У службі механіка та службі енергетика комплект переглянутих інструкцій з охорони праці по видам робіт та професіям, за якими проводяться інструктажі працівникам, що не відповідає вимогам пункту 3.11 Типового положення про службу охорони праці, затвердженого наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 15.11.04 року № 255, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 01.12.04р. за № 1526/10125, із змінами і доповненнями, внесеними наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 02.10.07 року № 236 (НПАОП 0.00-4.21-04)
На дільниці № 25 відсутній комплект переглянутих інструкцій з охорони праці по видам робіт та професіям, за якими проводяться інструктажі працівникам
На складі зварювальної дільниці не встановлено знаки безпеки для позначення небезпечних зон відповідно до вимог Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров'я працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2009 року N 1262
Не закріплено захисне огородження шліфувального круга з лівої сторони на заточувальному верстаті № 3-239
На дільниці № 26 на верстаті Т601 №б/н привід не має захисного огородження на ремінній передачі
На зварювальній дільниці на робочих місцях, призначених для зварювання металів в аргоні відсутня витяжна вентиляція на рівні підлоги
Верстат № ТА-831 не обладнаний захисним пристроєм (екраном), зблокованим з пуском верстата
Для дільниці № 10 не затверджено роботодавцем перелік інструкцій з охорони праці, які необхідні на дільниці
На дільниці № 26 не встановлено знаки безпеки для позначення небезпечних зон відповідно до вимог Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров'я працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2009 року N 1262
На дільниці № 10 не проводиться огляд стелажів за графіком, затвердженим наказом роботодавця
Пошкоджено захисне скло огородження на верстаті DOOSAN № 00531
На дільниці № 10 відсутній комплект переглянутих інструкцій з охорони праці по видам робіт та професіям, за якими проводяться інструктажі працівникам, що не відповідає вимогам пункту 3.11 Типового положення про службу охорони праці, затвердженого наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 15.11.04 року № 255, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 01.12.04р. за № 1526/10125, із змінами і доповненнями, внесеними наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 02.10.07 року № 236 (НПАОП 0.00-4.21-04)
Для працівників служби механіка та служби енергетика не затверджено роботодавцем перелік інструкцій з охорони праці, які необхідні у службі
Стелажі для зберігання тарно-штучних вантажів не забезпечені табличкою із зазначенням номера стелажа і вантажопідіймальності
У службі механіка та службі енергетика не встановлено знаки безпеки для позначення небезпечних зон відповідно до вимог Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров'я працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2009 року N 1262
Відсутнє огородження на обертальних елементах верстата DOOSAN б/н ML0014
На верстаті модель ЗЕ7118 №б/н відсутнє захисне огородження обертових елементів
Стелажі для зберігання тарно-штучних вантажів не забезпечені табличкою із зазначенням номера стелажа і вантажопідіймальності
У службі механіка не дотримуються терміни проведення повторного інструктажу працівникам, які виконують роботи підвищеної небезпеки, 1 раз на 3 місяці
На дільниці № 25 не дотримуються терміни проведення повторного інструктажу працівникам, які виконують роботи підвищеної небезпеки, 1 раз на 3 місяці
На верстаті HAAS № 00801 при відкриванні захисне огородження не зблоковане з пусковим та гальмівним пристроями
Роботодавцем не надано декларацію на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме роботи, що виконаються на висоті понад 1,3 метра; зберігання балонів; зварювальні роботи; відповідно до пункту 21 (додаток 6 пункти 6, 18 та 19) Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки
Роботодавець не забезпечив працівника: Худякова І.І. спеціальним одягом та іншими засобами індивідуального захисту, а саме на свердлувальному верстаті №б/н (біля свердлувального верстата №ВС-362) Худяков І.І. виконував роботи без окулярів
Абразивні круги, що встановлені на заточувальний верстат інв. № б/н, не мають відмітку про проведення випробувань на механічну міцність
На верстатах № СМ-70, № ТА-831, № Т-691 двері розподільчого електричного шафа під напругою не замкнені
На заготівельній дільниці відсутній комплект переглянутих інструкцій з охорони праці по видам робіт та професіям, за якими проводяться інструктажі працівникам, що не відповідає вимогам пункту 3.11 Типового положення про службу охорони праці
На зварювальній та збиральній дільниці не дотримуються терміни проведення повторного інструктажу працівникам, які виконують роботи підвищеної небезпеки, 1 раз на 3 місяці
Для дільниці № 25 не затверджено роботодавцем перелік інструкцій з охорони праці, які необхідні на дільниці
На верстаті № 28 пошкоджено захисну оболонку кабелю підводу живлення до педалі керування, згідно з п.3.2.1.1. ДСТУ 2807-94 «Устаткування метало та деревообробне. Загальні вимоги безпеки і методи випробувань»
На огорожі шліфувального круга шліфувально-заточувальних верстатів інв. № б/н, не зазначене напрям обертання, що не відповідає вимогам п.2.1.5.9 ДСТУ 2807-94 «Устаткування метало – та деревообробне. Загальні вимоги безпеки і методи випробувань»
На заготівельній дільниці захаращено робоче місце металевою стружкою
Заточувальний верстат № б/н не обладнаний блокувальним пристроєм захисних екранів зони обертання абразивних кругів
На дільниці використовується манометр, у якого відсутня пломба або клеймо з відміткою про проведення повірки
Роботодавець не забезпечив працівників: фрезерувальника Реймуса Е.В. та Журавльова Є.Є. спеціальним одягом та іншими засобами індивідуального захисту
Роботодавець не організував проведення спеціального навчання та перевірку знань посадових осіб та інших працівників, які виконують роботи на висоті, а саме спеціальне навчання за Правилами охорони праці під час виконання робіт на висоті
На дільниці № 40 не встановлено знаки безпеки для позначення небезпечних зон відповідно до вимог Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров'я працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2009 року N 1262
На дільниці № 26 допускається до експлуатації тара в кількості (1-од.), що не відповідає вимогам ГОСТ 19822-88 «Тара виробнича. Технічні умови», а саме на тарі відсутнє маркування
На дільниці № 35 пошкоджено аварійну кнопку «Стоп»
На дільниці № 26 верстати № Т-793, №Т-786 не мають захисних огороджень на ремінній передачі
В приміщенні у службі механіка та службі енергетика захаращені проходи та робочі місця
На заточувальному верстаті інв. № б/н прозір між краєм підручника та робочою поверхнею шліфувального круга більше 3 мм
Для дільниці № 40 не затверджено роботодавцем перелік інструкцій з охорони праці, які необхідні на дільниці
На заточному верстаті БНС 30-175 № б/н відсутня огорожа на шліфувальних кругах
На дільниці № 26 на електродвигуні свердлувального верстата №б/н (біля свердлувального верстата №ВС-398) відсутнє захисне огородження обертових елементів
На дільниці № 25 знаходиться в експлуатації саморобний верстат для очищення іржі б/н, який не відповідає вимогам пункту 1.4 глави 1 ГОСТ 12.2.003-91 «ССБТ. Оборудование производственное. Общие требования безопасности», а саме відсутній паспорт та експлуатаційна документація
На дільниці № 40 відсутній комплект переглянутих інструкцій з охорони праці по видам робіт та професіям, за якими проводяться інструктажі працівникам, що не відповідає вимогам пункту 3.11 Типового положення про службу охорони праці, затвердженого наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 15.11.04 року № 255, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 01.12.04р. за № 1526/10125, із змінами і доповненнями, внесеними наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 02.10.07 року № 236 (НПАОП 0.00-4.21-04)
Для дільниці № 26 не затверджено роботодавцем перелік інструкцій з охорони праці, які необхідні на дільниці
На дільниці № 35 не проводиться огляд стелажів за графіком, затвердженим наказом роботодавця
На заготівельній дільниці не встановлено знаки безпеки для позначення небезпечних зон відповідно до вимог Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров'я працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2009 року N 1262,
Пошкоджено захисне огородження (екран) верстата Т601 №б/н
Огорожа шліфувального круга заточувального верстату інв. № б/н не пофарбована в жовтий сигнальний колір, п.2.1.5.2 ДСТУ 2807-94 «Устаткування метало – та деревообробне. Загальні вимоги безпеки і методи випробувань»
На заточувальному верстаті інв. № б/н прозір між краєм підручника та робочою поверхнею шліфувального круга більше 3 мм
Для заготівельної дільниці не затверджено роботодавцем перелік інструкцій з охорони праці, які необхідні на дільниці
У журналі реєстрації інструктажів з охорони праці на робочому місці дільниці № 25 після проведення інструктажів з питань охорони праці не заповнюється графа 12, а саме не проводиться перевірка знань та допуск до роботи
Стелажі для зберігання тарно-штучних вантажів не забезпечені табличкою із зазначенням номера стелажа і вантажопідіймальності
На заготівельні дільниці для виконання робіт застосовуються стропа без бирок у кількості (5-од.)
На дільниці № 40 на токарно-винтовому верстаті № Т-691 на електродвигуні відсутнє захисне огородження обертових елементів
Відсутні ясні позначення габаритів проїздів та проходів на підлозі заготівельної дільниці
На дільниці № 25 мийка для заготівок ROTO Cleaner DFS 600, в місцях утворення пари, не обладнана місцевими відсмоктувачами
На зварювальній дільниці зберігаються балони з вуглекислотою (6 од.) без нагвинчених на їх горловини запобіжного ковпака
На зварювальній та збиральній дільниці не встановлено сигнальні кольори та знаки безпеки для позначення небезпечних зон відповідно до вимог Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров'я працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2009 року N 1262
Пневматичний інструмент не проходить періодичні огляди та чистку 1 раз на 6 місяців
На заготівельній дільниці захаращено проходи деталями та заготовками
Деталі, складені на стелажах, мають виступаючі кінці
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом