Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (16)
Будівництво (6) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МЕДІНКОМ"

#35386071

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.01.2020 1731982 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
19 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ «Медінком»04211, м. Київ, Оболонська Набережна, 9
04211, м. Київ, Оболонська Набережна, 9
Учасники:
Хом'яков Олександр Львович — директор ТОВ «Медінком»
Рябоконь Валерій Анатолійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту Оболонського районного управління Головного управління ДСНС України у м. Києві
Порушення:
З¢єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в побутових приміщеннях (мобільних будівлях) не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не передбачено не менше одного ліфта (пасажирського або вантажного) глибиною кабіни не менше 2,1 м, який забезпечує під час пожежі, землетрусу та інших надзвичайних ситуацій можливість рятування інвалідів та людей літнього віку, які не здатні до самостійного пересування по сходах і пандусах, а також транспортування пожежних і рятувальних підрозділів з входом до нього через протипожежний тамбур-шлюз 1-го типу з підпором повітря під час пожежі в порушення ДБН В.2.2-9.
Допускається експлуатація світильників зі знятими ковпаками (розсіювачами).
Ширина сходових маршів влаштована менше 1,35 м в порушення ДБН В.2.2-9.
Пожежні щити не в повному обсязі забезпечені засобами пожежогасіння (вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 x 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.).
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж у побутових приміщеннях.
Не підтверджено проведення розрахунків часу евакуації людей у разі пожежі відповідно до ГОСТ 12.1.004-91 «Пожарная безопасность. Общие требования».
Будинок, що зводяться не забезпечені первинними засобами пожежогасіння з розрахунку: на 200 м-2 площі підлоги - один вогнегасник (якщо площа поверху менша за 200 м-2 - два вогнегасники на поверх), бочка з водою, ящик з піском.
В сходових клітках типу СК1 площа вікон що відчиняються менше 1.2 м.кв.
У місцях проведення будівельних робіт світильники підвішені безпосередньо на струмопровідні проводи.
Для всіх приміщень (тимчасових, мобільних споруд) виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою».
Працівники об’єкта не дотримуються встановленого протипожежного режиму.
Не проведено оцінювання вогнестійкості конструктивної системи будинку
На об’єкті будівництва допускається влаштування звалища горючих відходів (будівельне сміття).
В сходових клітках типу СК1 між 3 та 4 поверхами не влаштовано вікна площею не менше 1.2 м.кв. що відчиняються з рівня сходових площадок, маршів.
для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу не проведено випробування на тиск та витрату води з оформленням акту перевірки.
допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи.
У сходовій клітці влаштовано приміщення в порушення ДБН В.1.1-7.
Виходи з пасажирського ліфту (в осях (3-4) (21-22)) не передбачено через ліфтовий хол.
Покарання: відсутні
12.03.2018 393727 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: через мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов'язана з використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб'єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж.
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні