Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (49)
Перевірки (3)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ААС"

#35348078

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.05.2021 2456522 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ААС"
57453, Миколаївська обл., Березанський р-н, С. Коблеве, Алея Фестивальна, 4А
58 (Березанський район, Миколаївська область)
57420, Миколаївська обл., Березанський р-н, С. Коблево
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.05.2018 1347153 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Миколаївській області Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Гуртовий Анатолій Валентинович — Керівник приватного підприємства «ААС»
Порушення:
Плавці-рятувальники не отримали документ державного зразка про закінчення навчального закладу за відповідною професією.
Не створені та не обладнані рятувальні пости відповідної категорії для постійного чергування рятувальників.
Територію узбережжя місць відпочинку не очищено від сміття, відходів виробництва, тари, сухостою.
На території водного об’єкта не вивішено на видному місці інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії).
Територія не забезпечена відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Рятувальні пости не забезпечені підготовленими рятувальниками, які виконують свої функції з охорони життя людей на воді в зоні відповідальності, а саме: начальником поста, 2 матросами-рятувальниками або плавцями-рятувальниками. Склад рятувального посту не збільшено із розрахунку 1 матрос-рятувальник або плавець-рятувальник на кожні додаткові 300 м пляжу.
Рятувальні пости не забезпечені документацією: - вахтовий журнал; - графік чергувань матросів-рятувальників та плавців-рятувальників; - карта-схема зони відповідальності рятувального поста; - перелік майна; - інформаційні матеріали з надання першої невідкладної медичної допомоги постраждалим; - журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці; - інструкція з охорони праці;
Місця відпочинку не обладнано під’їзними шляхами та спусками на воду рятувальних засобів з установленням відповідних покажчиків (написів) «ДЛЯ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНИХ СЛУЖБ». Під’їзди та спуски повинні бути вільні.
Не проведено водолазне обстеження дна акваторії й очищення від сторонніх предметів.
Не позначено межу купання на акваторії буями оранжевого (червоного) кольору через кожні 25-30 м в межах 50 м від берега.
На території узбережжя не влаштовані під’їзди з майданчиками (пірсами) розміром не менше 12 x 12 м для встановлення пожежних автомобілів і забирання води будь-якої пори року.
Рятувальні пости не забезпечені: - рятувальним маломірним/малим судном (рятувальним водним мотоциклом з плотом); - рятувальними весловими шлюпками – 1 од. на кожні 200 м пляжу; - страхувальними кінцями завдовжки 40 м - 1 шт. на кожне маломірне/мале судно; - рятувальними жилетами - на кожного пасажира малого/маломірного судна та додатково один жилет для особи, яка зазнала лиха; - спостережними вишками з рятувальними засобами (рятувальний пляжний круг з 15-метровим плавучим лінем, кінець Александрова, бінокль, мегафон), розташованими на відстані не більше ніж 10 м від води по всій території через кожні 150-300 м; - сумкою-укладкою лікаря (фельдшера); - страхувальними кінцями завдовжки 200 м - 1 шт. на кожні 300 м пляжу; - рятувальними кругами з 15-метровим плавучим лінем - 1 шт. на кожні 50 м пляжу; - плавучими кінцями з плавучими кулями - 2 шт.; - мегафоном - 1 шт. на кожні 300 м пляжу; - свистком - 1 шт. на кожного працівника поста; - рятувальним поясом (жилетом) - 1 шт. на кожного працівника поста; - апаратом штучної вентиляції легенів (мішок Амбу) - 1 шт. на кожні 300 м пляжу; - рятувальними ношами - 1 шт. на кожні 300 м пляжу; - засобами зв’язку (стаціонарними або мобільними); біноклем; - рятувальними дошками (трубами) - 1 шт. на кожного матроса-рятувальника та плавця-рятувальника; - комплектом спорядження № 1 - 1 комплект на кожного матроса-рятувальника та плавця-рятувальника.
Не укладено договір з атестованою аварійно-рятувальною службою на аварійно-рятувальне обслуговування.
Не встановлено на території водного об’єкта на видимих місцях інформаційні матеріали щодо заходів безпеки на воді, способів надання допомоги потерпілому та саморятування.
Територію узбережжя не забезпечено первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Не установлено по всій території через кожні 50-100 м на відстані не більше ніж 10 м від води стенди (стійки) з рятувальними засобами (рятувальні пляжні круги з 15-метровим плавучим лінем, кінці Александрова). На рятувальних пляжних кругах має бути нанесено назву об’єкта (пляжу) і напис «КИДАЙ ПОТОПАЮЧОМУ».
Покарання: відсутні
01.01.1970 1646903 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Миколаївській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність, під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб'єкта господарювання або уповноваженої ним особи.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні