Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Будівництво (1) Перевірки (2)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЕКОСТАТУС-ХУСТ"

#35299775

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.02.2021 2288943 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Андращук Людвіг Степанович — головний державний інспектор відділу нагляду в , енергетиці будівництві,машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки.
Порушення:
Порушено термін проведення повторного інструктажу на робочому місці (один раз на три місяці).
Робоче крісло бухгалтера який працює з екранним пристроєм жорстке і не регулюється по висоті і по нахилу,що є порушенням п.7.р.ІІІ. Вимоги щодо безпеки захисту працівників під час роботи з екранними пристроями .
Не заведено карточки обліку виданого працівникам спеціального одягу та спеціального взуття.
Порушуються терміни проведення щорічного спеціального навчання і перевірки знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці у посадових осіб та інших працівників.
Не забезпечено зберігання нарядів-допусків на виконання газонебезпечних робіт(не менше одного року)
Екран програмного пристрою бухгалтера розташований біля вікна чим відблискує світло і викликає дискомфорт у працівника під час роботи з цим пристроєм.
Порушується (відсутні відомості) регулярне навчання працівників правилам користування ЗІЗ та демонстрацію їх правильного застосування.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.10.2018 1150913 Державна служба України з питань праці Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства з охорони праці та промислової безпеки; додержання законодавства про зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування інвалідів
Учасники:
Порушення:
Не розроблено програму стажування для конкретної професії, відповідно до функціональних обов'язків працівника.
Інструкція з охорони праці при виконанні газонебезпе-чних робіт не затверджена наказом керівника підприємства.
Не складено перелік питань з перевірки знань з питань охорони праці у працівників.
Пуск газу для виконання пусконалагоджувальних робіт на газовому котлі котельні №3 Тячівського професійного ліцею виконано при несправності засобів сигналізації (непрацюючий сигналізатор загазування).
Під час виконання технічного обслуговування небезпечні місця робочої зони газовикористовувальної устано-вки не мають добре видні позначення відповідно до Технічного регламенту чим не забезпечено достатню проінформованість працівників та сторонніх осіб про небезпечні фактори робочого місця.
Працівники підприємства Гендей В.М. Блонський А. Р. виконували роботи по технічному обслуговуванні газовикористовувальної установки без спеціального одягута спеціального взуття.
Не розроблено План ліквадації та локалізації можливих аварій на системах газопостачання при виконанні технічного обслуговування пусконалагоджувальних робіт .
Технічне обслуговування газового обладнання котелень на відключених системах газопостачання виконуються без оформлення наряду-допуску на виконання газонебезпечних робіт,.
Не ведеться облік виданого спеціального одягу та спеціального взуття.
Під час виконання робіт по технічному обслуговування, до пуску газу, не проведено(відсутні вдомості) прочищення газоходу газовикористовувальної установки повітряного обігріву спортивної арени.
У журналі вступного інструктажу з охорони праці не записується дата проведення інструктажу.
Порушено періодичність (1-н раз на три місяці) про-ведення повторного інструктажу з охорони праці на ро-бочому місці з працівниками які виконують роботи з підвищеної небезпеки.
Не проведено стажування новоприйнятого на роботу зварювальника Щербан І.І.
Покарання: відсутні