Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (13)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МЕРЕФ'ЯНСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО"

#35288454

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.10.2022 3046074 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.10.2022 3082061 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПП «МЕРЕФ’ЯНСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО»
62400, Харківська обл., Харківський р-н, м. Мерефа, Пров. Яковлівський, 16
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.04.2021 2556776 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
25 порушень
Предмет перевірки: Додерження та виконання вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Пліско Анна Володимирівна — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Харківського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області
Нащанський Артур Вадимович — директор ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МЕРЕФ’ЯНСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО»
Порушення:
Наявний пожежний щит не укомплектований, до комплекту повинні входити: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2x2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт. (підтверджується фото)
Не проведені спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту.
Особи керівного складу та фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання.
Не надано декларацію безпеки об’єкта підвищеної небезпеки.
Для інформування населення про небезпеку, яка загрожує населенню від небезпечних об’єктів, не встановлені по периметру попереджувальні знаки, електронних інформаційних табло тощо. (підтверджується фото)
Повідомлення про результати ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки не надіслано до відповідних органів.
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Не надано план реагування на надзвичайні ситуації суб’єкта господарювання.
Не створена об’єктова та локальна система оповіщення для оповіщення і подальшого інформування про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій відповідно до п. 15, 16 Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.09.2017 року № 733
Не надано проектну документацію на будівлі та споруди, яка затверджена у встановленому порядку.
Не надано підтверджуючі документи щодо обов’язкового страхування цивільної відповідальності суб’єктів господарювання за шкоду, яка може бути заподіяна пожежами та аваріями на об’єктах підвищеної небезпеки.
Об’єкт не забезпечено необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння. (не проведено розрахунок необхідної кількості води)
Не впроваджено автоматизовані системи раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення.
На водонапірній башті не нанесено на корпус позначення, яке вказує на місце розташування пристрою для забирання води пожежно-рятувальною технікою. (підтверджується фото)
Кришки оглядових і приймальних колодязів не виконані із негорючого матеріалу, який виключає утворення іскор під час ударів. (підтверджується фото)
Не переоформлено паспорт потенційно небезпечного об’єкта.
Не переглянуто План локалізації і ліквідації аварій.
Не надано проектну документацію на влаштування ємностей з паливом та газового модулю, яка затверджена у встановленому порядку.
Особи, яких приймають на роботу, пов’язану з підвищеною пожежною небезпекою, попередньо (до початку самостійного виконання роботи) не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум). (відсутні посвідчення)
Зовнішнє протипожежне водопостачання перебуває у несправному стані. (не надано акти перевірки шляхом пуску води)
Будівлі та приміщення не забезпечено у повному обсязі первинними засобами пожежогасіння. (не визначено необхідну кількість)
На об’єкті відсутній для відкривання і закривання пробок металевої тари та проведення інших робіт у вибухонебезпечних зонах набір інструменту з металу, що не утворює іскор.
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру і їх наслідків.
Для зовнішніх установок не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки згідно з «Нормами визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Приміщення та територію не забезпечено відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». (підтверджуються фото)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
25.02.2020 1937917 Перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом, що підлягає ліцензуванню Державна служба України з безпеки на транспорті Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання ліцензіатом вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом
Учасники:
Волков Денис Вадимович — старший державний інспектор відділу державного контролю та нагляду за безпекою на водному транспорті Управління Укртрансбезпеки у Харківській області
Фролов Роман Миколайович — головний спеціаліст відділу державного контролю за безпекою на транспорті у Харківській області Слобожанського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.02.2020 1711081 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
«Мереф’янське автотранспортне підприємство»
62400, Харківська обл., Харківський р-н, м. Мерефа, Пров. Яковівський, 16
Учасники:
Ліхачов Олександр Віталійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Харківського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області
Нащанський Артур Вадимович — Директор ПП «МЕРЕФ’ЯНСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО»
Порушення:
Внутрішній протипожежний водопровід у будівлі майстерні перебуває у несправному стані.
Повідомлення про результати ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки не надіслано до відповідних органів.
В будівлі контрольно-пропускного пункту (літ. А-2) допущено зниження класу вогнестійкості елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, що відокремлює приміщення котельної від коридору та люку, який веде на горище. (відсутні протипожежні двері та люк)
На автозаправному пункті відсутній для відкривання і закривання пробок металевої тари та проведення інших робіт у вибухонебезпечних зонах набір інструменту з металу, що не утворює іскор.
Зовнішній протипожежний водопровід на території об’єкту перебуває у несправному стані (не надані акти перевірки шляхом пуску води).
З’єднання відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в будівлі майстерні (літ. В-1) не здійснено за допомогою опресування зварювання, паяння або затискачів (гвинтових, болтових тощо). (підтверджується фото)
Місце, де проводяться вогневі роботи не визначено відповідним наказом розпорядженням, інструкцією керівника та не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасником, ящиком з піском та лопатою).
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Не надано зареєстровану декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки на будування будівлі гаражу. (не надано декларацію)
Для складських та виробничих будівель і приміщень не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки згідно з «Нормами визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Не надано наказ про призначення осіб, відповідальних за топлення печей на твердому паливі, які пройшли протипожежний інструктаж.
Не створена об’єктова та локальна система оповіщення для оповіщення і подальшого інформування про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій відповідно до п. 15, 16 Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.09.2017 року № 733.
Особи, яких приймають на роботу, пов'язану з підвищеною пожежною небезпекою, попередньо (до початку самостійного виконання роботи) не пройти спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум). (відсутні посвідчення)
Не надано проектну документацію на будівлі та споруди, яка затверджена у встановленому порядку.
Не надано проектну документацію на влаштування ємностей з паливом, газового модулю та на будування будівлі гаражу, яка затверджена у встановленому порядку.
Зовнішні пожежні сходи будівлі майстерні не забезпечені освітленням. (підтверджується фото)
Приміщення не забезпечено у повному обсязі нормованими вогнегасниками.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівель не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Об’єкт не забезпечено необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння (не проведено розрахунок необхідної кількості води).
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру і їх наслідків.
Не впроваджено автоматизовані системи раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення.
Не всі будівлі та приміщення обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не надано підтверджуючі документи щодо обов’язкового страхування цивільної відповідальності суб'єктів господарювання за шкоду, яка може бути заподіяна пожежами та аваріями на об'єктах підвищеної небезпеки.
Для інформування населення про небезпеку, яка загрожує населенню від небезпечних об'єктів, не встановлені по периметру попереджувальні знаки, електронних інформаційних табло тощо. (підтверджується фото)
На водонапірній башті не нанесено на корпус позначенням, яке вказує на місце розташування пристрою для забирання води пожежно-рятувальною технікою. (підтверджується фото)
Допущено зменшення висоти шляху евакуації на першому поверсі контрольно-пропускного пункту (літ. А-2). (підтверджується фото)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.11.2019 1700619 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Припис про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Нащанський Артур Вадимович — Директор ПП «МЕРЕФ’ЯНСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО»
Порушення:
Не надано проектну документацію на влаштування ємностей з паливом, яка затверджена у встановленому порядку.
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників. (підтверджується - фото)
В приміщенні будівлі майстерні (літ. В-1), електричні світильники не укомплектовано захисними плафонами. (підтверджується фото)
На автозаправному пункті відсутній для відкривання і закривання пробок металевої тари та проведення інших робіт у вибухонебезпечних зонах набір інструменту з металу, що не утворює іскор.
З’єднання відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в будівлі майстерні (літ. В-1) не здійснено за допомогою опресування зварювання, паяння або затискачів (гвинтових, болтових тощо). (підтверджується фото)
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру і їх наслідків.
Не надано підтверджуючі документи щодо обов’язкового страхування цивільної відповідальності суб'єктів господарювання за шкоду, яка може бути заподіяна пожежами та аваріями на об'єктах підвищеної небезпеки.
Будівлю майстерні (літ. В-1), автозаправного пункту (літ. Д-1) не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Допущено зменшення висоти шляху евакуації на першому поверсі контрольно-пропускного пункту (літ. А-2). (підтверджується фото)
На об’єкті не встановлено з урахуванням його пожежної небезпеки наказом (інструкцією) відповідний протипожежний режим.
Працівники автозаправного пункту не пройшли навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму. (відсутні посвідчення)
Не впроваджено автоматизовані системи раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення.
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Повідомлення про результати ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки не надіслано до відповідних органів.
Особи керівного складу та фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання. (відсутнє посвідчення)
В будівлі контрольно-пропускного пункту (літ. А-2) допущено зниження класу вогнестійкості елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, що відокремлює приміщення котельної від коридору. (відсутні протипожежні двері)
В приміщеннях будівлі майстерні (літ. В-1) експлуатується тимчасова електромережа. (підтверджується фото)
На водонапірній башті не нанесено на корпус позначенням, яке вказує на місце розташування пристрою для забирання води пожежно-рятувальною технікою. (підтверджується фото)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
28.05.2019 1437415 Перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом, що підлягає ліцензуванню Державна служба України з безпеки на транспорті Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відсутній НПА
Предмет перевірки: Додержання ліцензіатом вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.10.2018 2121455 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.10.2018 1074748 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про захист прав споживачів
Учасники:
Порушення:
встановлено, що водій не забезпечен схемою приміського автобусного маршруту, по якому здійснює перевезення.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.10.2018 1208670 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення:
Під час обстеження території за адресою: м. Мерефа, пров Яковлівський, 16 ПП «МЕРЕФ’ЯНСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО» на території підприємства виявлено розташування ТПВ, металобрухту, у несанкціонованих місцях на твердлому покритті.
В ході перевірки при натурному обстеженні було встановлено, що в місцях тимчасового зберігання відходів, допущено змішування відходів пластику, деревини, скла, твердих побутових відходів.
Суб’єктом господарської діяльності у сфері поводження з відходами, діяльність якого призводить виключно до утворення відходів, для яких Пзув від 50 до 1000, щороку не подає декларацію про відходи за формою та в порядку, затвердженими ПКМУ № 118
Статистична звітність за формою 1-відходи до органів статистики не подається
В ході перевірки встановлено, що на підприємстві налічується 27 одиниць автотранспорту, проте здійснення інструментально-лабораторних вимірювань параметрів викидів забруднюючих речовин пересувних джерел ПП «МЕРЕФ’ЯНСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО» не забезпечується
Первинний поточний облік відходів, тари і пакувальних матеріалів за формою 1-ВТ, що утворюються, зберігаються та видаляються на ПП «МЕРЕФ’ЯНСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО» не ведеться.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.10.2018 397267 Державна служба України з безпеки на транспорті Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Контроль за додерженням ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом, міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.10.2018 530750 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Степанов Олександр Юрійович — Директор ПП «Мереф’янське автотранспортне підприємство»
Порушення:
Відсутній журнал обліку вогнегасників.
В приміщеннях будівлі майстерні (літ. В-1) експлуатується тимчасова електромережа.
Будівлю майстерні (літ. В-1), автозаправного пункту (літ. Д-1) не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Водонапірну башту не забезпечено під'їздом з твердим покриттям та нанесеним на корпус позначенням, яке вказує на місце розташування пристрою для забирання води пожежно-рятувальною технікою.
В будівлі контрольно-пропускного пункту (літ. А-2) у приміщенні котельні відсутні протипожежні двері.
Не надано підтверджуючі документи щодо обов’язкового страхування об’єкта підвищеної небезпеки.
Повідомлення про результати ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки не надіслано до відповідних органів.
Не впроваджено автоматизовані системи раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення.
На об’єкті не встановлено з урахуванням його пожежної небезпеки наказом (інструкцією) відповідний протипожежний режим.
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Працівники автозаправного пункту не пройшли навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму.
Не надано зареєстровану декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
На автозаправному пункті на видимих місцях відсутні плакати, які містять обов’язки водія під час заправляння автотранспорту.
Висота евакуаційних дверей на першому поверсі контрольно-пропускного пункту (літ. А-2) така, що не відповідає нормованим вимогам.
З’єднання відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в будівлі майстерні (літ. В-1) не здійснено за допомогою опресування зварювання, паяння або затискачів (гвинтових, болтових тощо).
Встановлений на території об’єкта пожежний щит не укомплектовано згідно норм належності.
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
В приміщенні будівлі майстерні (літ. В-1), контрольно-пропускного пункту (літ. А-2) електричні світильники не укомплектовано захисними плафонами.
На автозаправному пункті відсутній для відкривання і закривання пробок металевої тари та проведення інших робіт у вибухонебезпечних зонах набір інструменту з металу, що не утворює іскор.
Не надано проектну документацію на влаштування ємностей з паливом, яка затверджена у встановленому порядку.
На території об’єкта влаштовано звалища горючих відходів.
Існуючі вогнегасники не пройшли технічне обслуговування відповідно до норм.
Надати погоджений з центральними органами виконавчої влади план локалізації і ліквідації аварій на об'єктах підвищеної небезпеки.
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру і їх наслідків.
Біля місць розташування пожежних водойм відсутні покажчики (об’ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: літерним індексом «ПВ», цифровим значенням запасу води в метрах кубічних та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Не пройдено навчання посадовою особою з питань техногенної безпеки та цивільного захисту.
Існуюча номенклатура та обсяги матеріальних резервів не затверджено з відповідними органами виконавчої влади, органами місцевого.
Не надано договір на постійне та обов’язкове аварійно-рятувальне обслуговування на договірній основі.
На другому поверсі в будівлі майстерні (літ. В-1 влаштовано захаращення приміщень сторонніми предметами.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
29.08.2018 2121466 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні