Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (17)
Дозвільні документи
Ліцензії (13)
Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІНВЕСТИЦІЙНА ГРУПА "ТРАНССТРОЙІНВЕСТ"

#35201169

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.06.2022 3085511 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
завод ( м. Дніпро, ВУЛИЦЯ КОСМОНАВТА ВОЛКОВА, будинок 6К)
49112, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. Космонавта Волкова, буд. 6К
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.01.2021 2287058 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Степанов Ігор Олександрович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку Управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дні
Запольський Сергій Геннадійович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дн
Галенко Людмила Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Крайняк Оксана Анатоліївна — головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв'язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Самовар Андрій Григорович — головний державний інспектор відділу нагляду у металургії та машинобудуванні, енергетиці та газовій промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпрац
Порушення:
Не надано заявку роботодавця (його представника) та не визначено категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду
Відсутній схематичний план (схема) руху транспортних засобів та працівників з показом дозволених та заборонених напрямків, поворотів, зупинок, виїздів, в’їздів тощо.
При проведенні вступного інструктажу з питань охорони праці в журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці не вказуються назва виробничого підрозділу до якого приймається особа, що інструктується.
Не оформлюється наказом (розпорядженням) звіль-нення від стажування (дублювання) новоприй-нятих на підприємство працівників.
Інструкція з охорони праці /без №/ «Для водія вантажного автомобіля», не відповідає вимогам нормативно-правових актів з охорони праці, а саме: - у розділі 1 «Загальні положення», відсутній розділ, який повинен містити: «перелік видів спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту, які мають видаватися працівникам конкретної професії…»; «санітарні норми і правила особистої гігієни, яких повинен дотримуватись працівник…»; - у розділі 2 відсутні «Вимоги безпеки перед початком роботи» і не містить: «порядок повідомлення роботодавця про виявлені несправності обладнання, пристроїв, пристосувань, інструментів, засобів захисту тощо»; - у розділі 3 відсутні «Вимоги безпеки під час роботи» і не містить: «умови і фактори, за якими робота повинна бути припинена…»; «порядок повідомлення роботодавця про нещасні випадки чи раптові захворювання…».
На КТП відсутній «Порядок перевірки технічного стану транспортних засобів автомобільними перевіз-никами», затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв'язку України 05.08.2008 № 974.
Не складено та не погоджено з Головним управлінням Держпраці у Дніпропетровській області поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам
На автотранспортних засобах місця розміщення вогнегасників та аптечки не позначені відповідними написами, символами або знаками.
Відсутній Журнал перевірки укомплектованості і контролю за самовільним унесенням змін у конструкцію і комплект-ність КТЗ ведеться періодично.
При в'їзді на КТП відсутні дорожні знаки, а саме: - «Проїзд без зупинки заборонено»; - «Обмеження максимальної швидкості-10 км/год».
Для проведення попереднього (періодичних) медичного огляду працівників не укладено договір з закладом охорони здоров'я та не надано йому список працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду.
Під вивішені частини транспортних засобів, що підлягають списанню або ремонту, підкладено випадкові предмети замість спеціальних підставок, упоров.
Проведення лабораторних досліджень умов праці не організовано, у тому числі, не організовано проведення лабораторних досліджень умов праці працівників під час роботи з екранними пристроями, що є порушенням п.7 «Вимог щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями», які затверджено наказом Міністерства соціальної політики України від 14.02.2018 №207
Не в повному обсязі наявна експлуатаційна і виконавча документація електрогосподарства, а саме: - відсутній журнал обліку захисних засобів; - відсутній журнал реєстрації протоколів випробування засобів захисту і інструменту з ізолювальними ручками, переносних світильників, знижувальних трансформаторів.
У журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці вік особи яку інструктують вказується у графі 3 замість графи 4.
Не забезпечено за свої кошти організація проведення попереднього (при прийнятті на роботу) і періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі, а також щорічного обов'язкового медичного огляду осіб віком до 21 року.
Під колеса автотранс-портних засобів які знаходяться на майданчику для зберігання автотранспортних засобів не встановлені упорні колодки.
Покарання: відсутні
21.12.2020 1730840 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внеення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
завод ( м. Дніпро, ВУЛИЦЯ КОСМОНАВТА ВОЛКОВА, будинок 6К)
49112, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. Космонавта Волкова, буд. 6К
Учасники:
Тімаревський Ярослав Віталійович — фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситацій Дніпровського району центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області старший лейтенант служби цивільного захисту
Порушення:
У адміністративних приміщеннях допущено опорядження (облицювання) стін з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2. (пластикові панелі)
Монтаж, введення до експлуатування і технічне обслуговування СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: СПЗ не утримується у справному стані.
З’єднання жил електропроводів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння та затискачів замість скруток.
Не надано акти проведення прихованих електромонтажних робіт під підвісною стелею.
Не забезпечено працівників об’єкта засобами індивідуального захисту.
Під час експлуатації об’єкта не допускається знижувати клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах: незаповнені отвори в протипожежній перешкоді, яка відокремлює приміщення електрощитової.
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не надано акти проведення прихованих електромонтажних робіт під підвісною стелею.
Не зареєстрована декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Монтаж, введення до експлуатування і технічне обслуговування СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: СПЗ не утримується у справному стані.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Лінії живлення до побутових кондиціонерів не забезпечено автономними пристроями електричного захисту.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
09.12.2020 2439236 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: охорона праці
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Крутенко Микола Михайлович — головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дн
Мунтян Віталій Анатолійович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв'язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Дніпропетровській об
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.12.2018 1149027 Державна служба України з питань праці Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки,безпечного поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Прокопчук О.О. — начальник відділу охорони праці
Прокопчук О О — начальник відділу охорони праці
Порушення:
Не оформлюється наказом (розпорядженням) звільнення від стажування (дублювання) новоприйнятих на підприємство працівників, що є порушенням: п.7.5. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Під колеса автотранспортних засобів які знаходяться на майданчику для зберігання автотранспортних засобів не встановлені упорні колодки, що є порушенням: п.9.15; р. ІХ НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
На КТП відсутній «Порядок перевірки технічного стану транспортних засобів автомобільними перевізниками», затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв'язку України 05.08.2008 № 974, що є порушенням: п.4.2; гл.4; розділу Х НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
Інструкція з охорони праці № для водія вантажного автомобіля, не відповідають вимогам нормативно-правових актів з охорони праці, а саме: - у розділі 1 «Загальні положення», відсутній розділ, який повинен містити: «перелік видів спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту, які мають видаватися працівникам конкретної професії…»; «санітарні норми і правила особистої гігієни, яких повинен дотримуватись працівник…»; - у розділі 2 відсутні «Вимоги безпеки перед початком роботи» і не містить: «порядок повідомлення роботодавця про виявлені несправності обладнання, пристроїв, пристосувань, інструментів, засобів захисту тощо»; - у розділі 3 відсутні «Вимоги безпеки під час роботи» і не містить: «умови і фактори, за якими робота повинна бути припинена…»; «порядок повідомлення роботодавця про нещасні випадки чи раптові захворювання…», що є порушенням: розділу ІІ, п.4. НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
На підприємстві періодичні (протягом трудової діяльності) медичні огляди працівників проводяться з порушенням термінів відповідно до «Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій», затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21 травня 2007 року № 246, що є порушенням: р. ІІ, п.2.4 НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
Відсутній схематичний план (схема) руху транспортних засобів та працівників з показом дозволених та заборонених напрямків, поворотів, зупинок, виїздів, в’їздів тощо, що є порушенням п.1.8; гл.1 розділу XIII НПАОП 0.00-1.62-12 «Правил охорони праці на автомобільному транспорті».
При в'їзді на КТП відсутні дорожні знаки, а саме: - «Проїзд без зупинки заборонено»; - «Обмеження максимальної швидкості-10 км/год» що є порушенням: п.6.4; гл.6; р.III НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
У журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці вік особи яку інструктують вказується у графі 3 замість графи 4, що є порушенням: п. 6.3., додаток 5 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
На автотранспортних засобах місця розміщення вогнегасників та аптечки не позначені відповідними написами, символами або знаками, що є порушенням: п.1.13; гл.1; розділу VII НПАОП 0.00-1.62-12 «Правил охорони праці на автомобільному транспорті».
Не в повному обсязі наявна експлуатаційна і виконавча документація електрогосподарства, а саме: - відсутній журнал обліку захисних засобів; - відсутній журнал реєстрації протоколів випробування засобів захисту і інструменту з ізолювальними ручками, переносних світильників, знижувальних трансформаторів, що є порушенням: п.8.7.3 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Відсутній наказ (розпорядження) про призначення відповідальної особи для проведення вступного інструктажу з питань охорони праці, що є порушенням: п. 6.3. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Відповідальна особа за електрогосподарство на підприємстві Улітко С.О., не пройшов навчання і перевірку знань з правил «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів», що є порушенням: п.2.1.3. НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
При проведенні вступного інструктажу з питань охорони праці в журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці не вказуються назва виробничого підрозділу до якого приймається особа, що інструктується, що є порушенням п. 6.3., додаток 5 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Відсутній Журнал перевірки укомплектованості і контролю за самовільним унесенням змін у конструкцію і комплектність КТЗ ведеться періодично, що є порушенням: п.8.3, додаток 4 «Порядку перевірки технічного стану транспортних засобів автомобільними перевізниками», п.4.2; гл.4; розділу Х НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
Під вивішені частини транспортних засобів, що підлягають списанню або ремонту, підкладено випадкові предмети замість спеціальних підставок, упоров, що є порушенням: р. III; гл. 1; п.1.7 НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
10.12.2018 530631 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
25 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Прокопчук Ольга Олександрівна — начальник відділу охорони праці ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ « ІНВЕСТИЦІЙНА ГРУПА «ТРАНССТРОЙІНВЕСТ»
Порушення:
Не проведено замір опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Будівля не забезпечена відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
У адміністративних приміщеннях опорядження (облицювання) стелі допущено з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж: Г2, В2, Д2, Т2. (пластикові панелі).
Незареєстрована декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Не влаштовано у парильному приміщені перфоровані сухотруби, підключені до внутрішнього водопроводу, ручний пуск яких можна здійснювати від пристроїв, встановлених за межами парильного відділення
Технічне обслуговування СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: не створений наказ про призначення особи відповідальної за експлуатацію установки
Не виконано з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів мають здійснюватися за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не забезпечено лінії живлення до побутових кондиціонерів автономними пристроями електричного захисту.
Територія об’єкта, а також будівля та приміщення не в повному обсязі забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
Будівля та приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
Не виконано з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів мають здійснюватися за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Технічне обслуговування СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: не створений наказ про призначення особи відповідальної за експлуатацію установки
Допускається складування виробничої продукції (пластмасові ємкості та інше) у площині виробничих приміщень. Складські приміщення повинні відокремлюватися від виробничих приміщень перегородками 1-го типу.
Пожежні щити не доукомплектовано, до комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Виробничі приміщення не своєчасно очищуються від горючого сміття та відходів виробництва. Терміни очищення встановлюються технологічними регламентами або інструкціями, що затверджуються керівником об’єкта або підприємства
Технічне обслуговування СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: не створений наказ про призначення особи відповідальної за експлуатацію установки
Не надано акти проведення електромонтажних прихованих робіт за підвісними стелями приміщень.
Не надано акти проведення електромонтажних прихованих робіт за підвісними стелями офісних приміщень.
Електрощити, групові електрощити не обладнані схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту
Не забезпечено працівників об'єкта засобами індивідуального захисту.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації адміністративної будівлі не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей
Не встановлено у приміщення електрощитової сертифіковані протипожежні двері з нормованою межею вогнестійкості.
На території об’єкта на в’їздах (виїздах) не встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, гідрантів, під’їздів пожежних автомобілів до них
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів,) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Не проведено ідентифікацію об’єкта
Покарання: відсутні