Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (17)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Будівництво (1) Перевірки (15)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БРОДИ АГРО"

#35116440

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
27.09.2022 3056216 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2021 2214743 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Учасники:
Надорожній Іван Васильович — Головний сеціаліст
Чертюк Богдан Андрійович — Головний агроном
Порушення:
Переміщував територією України зерно кукурудзи без карантинних сертифікатів
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.07.2021 2334933 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
39 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ «Броди Агро»
80620, Львівська обл., Бродівський р-н, С. Шнирів
Учасники:
Тацій Михайло Ігорович — головний інспектор ВЗНС Золочівського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області
Чиж Андрій Іванович — інженер з ОП
Порушення:
Територію АЗС не забезпечено буксирною штангою довжиною не менше 3 метри для транспортування транспортних засобів.
Будівлі та інші об'єкти не забезпечено адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
Не встановлено інформаційні стенди з інформацією про заходи безпеки та поведінку населення на випадок виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру
Відсутні технологічні карти на резервуар в яких вказати його тип, призначення, максимальний рівень наливання, мінімальний залишок, швидкість наповнення і випорожнювання.
Другий поверх гуртожитку не забезпечено 2-им евакуаційним виходом згідно вимог.
Посадовими особами не пройдено функціонального навчання у сфері ЦЗ у НМЦ ЦЗ та БЖД Львівської області особами керівного складу та фахівцями, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (складські та виробничі приміщення відділити від суміжних протипожежними дверима).
Не проведено обов’язкове страхування пожежної дружини відповідно до ПКМУ № 564 від 17.07.2013 року «Про затвердження Порядку функціонування добровільної пожежної охорони».
Пожежні щити на території підприємства не доукомплектуванні засобами пожежогасіння (на складах току 2 вогнегасниками та протипожежним покривалом; на тракторній бригаді 1 вогнегасником та протипожежним покривалом).
На електродвигуни, світильники та інші електричні машини та апарати не нанесено знаки, що вказують їх ступінь захисту згідно ПУЕ.
При в’їзді на територію автозаправної станції не влаштовано дренажні лотки закриті металевими гратами
В приміщеннях складів допускається зниження класу вогнестійкості проходок електричних кабелів через протипожежні перешкоди.
До роботи на АЗС допускаються особи, які не пройшли навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму і мають про це відповідне посвідчення
Не розроблено інструкцію щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об'єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації.
На підприємстві не встановлено сигнально-гучномовні пристрої, електронні інформаційні табло, а у службових приміщеннях радіотрансляційні точки для передачі інформації з питань цивільного захисту.
Спеціалізованою організацією не проведено перевірку ефективності вентиляційних установок автозаправної станції (дихальних клапанів) з фіксацією результатів в журналі
Не проведено технічне обслуговування, ремонт, перевірка паливороздавальних колонок автозаправної станції з фіксацією результатів в журналі обліку ремонту устаткування
Провадження господарської діяльності об’єкту (контори, току та машино-транспортного парку) здійснюється без декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Складські будівлі не обладнано внутрішнім протипожежним водопроводом згідно ДБН В.2.5-64:2012 “Внутрішній водопровід та каналізація”.
Не влаштовано обвалування навколо резервуару з пальним
Посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях".
У будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
На АЗС не створено запас піноутворювача для цілей пожежогасіння в кількості 400 літрів.
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту
Не поновлено фарбування наземного резервуару з пальним білою (сріблястою) фарбою для запобігання дії сонячних променів
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об'єкта.
Коридори, проходи та інші шляхи евакуації адміністративної будівлі та гуртожитку не забезпечено евакуаційним освітленням.
Не надано акти відповідності влаштування захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів на будівлях та території підприємства відповідно до вимог ДСТУ EN 62305: 2012 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Не розроблено розпорядчий акт про призначення посадової особи з питань цивільного захисту
Дозволяється зменшення нормативної протипожежної відстані між суміжними будинками, спорудами та території АЗС (відстань до адміністративного та побутового будинку менше 30 метрів).
Не розроблено графік проведення спеціальних об’єктового навчань і тренувань з питань цивільного захисту
Допуск до роботи працівників здійснюється без проходження ними навчань і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Для відкривання і закривання пробок металевої тари, проведення робіт із обслуговування та ремонту технологічного обладнання у вибухонебезпечних зонах на АЗС не використовується інструмент з металу, що не утворює іскор.
Не проведено розрахунок витрати води на зовнішнє пожежогасіння згідно ДБН В.2.5-74:2013 “Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди. Основні положення проектування”.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
На пожежних щитах (складах току та зерносушильного комплексу) не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
АЗС не оснащено 2 переносними вуглекислотними вогнегасниками з масою заряду вогнегасної речовини не менше 9 кг та 1 пересувним порошковим вогнегасником з масою заряду вогнегасної речовини не менше 100 кг.
Будівлі складів та ремонтної майстерні не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежогасіння, системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу).
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.07.2021 2211076 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Учасники:
Чернюк Богдан Андрійович — Головний агроном
Забужна Оксана Михайлівна — провідний спеціаліст-державний фітосанітарний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2021 2254563 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Учасники:
Парійчук Олександр Миколайович — державний інспектор у сфері державного контролю за використаннячм та охороною земель і дотриманням вимог законодавства України про охорону земель Рівненської області
Набок Олександр Дмитрович — державний інспектор у сфері державного контролю за використаннячм та охороною земель і дотриманням вимог законодавства України про охорону земель Рівненської області
Яйко Мирослава Михайлівна — Державний інспектор-головний спеціаліст відділу державного контролю за використанням та охороною земель №3 Управління з контролю за використанням та охороною земель
Стельмах Тарас Михайлович — Державний інспектор-головний спеціаліст відділу державного контролю за використанням та охороною земель №3 Управління з контролю за використанням та охороною земель
Порушення:
самовільне зайняття земельних ділянок
Відсутні агрохімічні паспорти на частину орендованих земельних ділянок (паїв) на території Козинської ТГ Дубенського району Рівненської області на площі 320,20 га.
відсутня агрохімічна паспортизація
Покарання: відсутні
01.10.2020 2164319 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Львівській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Міненко Олег Миколайович — Генеральний директор ТОВ «БРОДИ АГРО»
Швайка Сергій Ігорович — Начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря – старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівської області.
Суряк Роман Романович — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівської області
Чиж Андрій Іванович — Інженер з охорони праці ТОВ «БРОДИ АГРО»
Порушення:
ТОВ «БРОДИ АГРО» до 11.09.2020 року здійснювалось самовільне користування надрами – забір підземних прісних вод із свердловини №3 в с. Шнирів Бродівського району без спеціального дозволу на користування
ТОВ «БРОДИ АГРО» в с. Шнирів, вул. Колгоспна, 34, не виконали вимоги пунктів 4,5 припису від 29.10.2019р. №600-05, що є невиконанням законних приписів посадових осіб органів, які здійснюють державний контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища, використання природних ресурсів, а саме: - не подано декларацію про відходи як суб’єкт господарської діяльності у сфері поводження з відходами, діяльність якого призводить виключно до утворення відходів, для яких Пзув від 50 до 1000, за формою та в порядку, затвердженими ПКМУ № 118 та (або) не отримано дозвіл на здійснення операцій у сфері поводження з відходами; - не подано статистичну звітність про відходи.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
14.07.2020 1798694 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.07.2020 1892718 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Дія мораторію згідно ЗУ № 530
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.07.2020 1895786 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Дія мораторію згідно ЗУ № 530
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.10.2019 1700067 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Львівській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Міненко Олег Миколайович — генеральний директор
Чижа Андрія Івановича — відповідальний за охорону навколишнього природного середовища та поводження з відходами призначено інженера з охорони праці тов «броди агро»
Порушення:
ТОВ «БРОДИ АГРО» до 28.03.2019р. здійснювалися викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами (резервуар для зберігання дизпалива, паливо-роздавальна колонка, обігрівальний твердопаливний котел типу «Болерян») на території тракторної бригади в с. Шнирів Бродівського району без дозволу спеціально уповноваженого органу виконавчої влади, що є порушенням порядку здійснення викиду забруднюючих речовин в атмосферу.
В період з 07.11.2018 року по 25.10.2019 року ТОВ «БРОДИ АГРО» порушується право державної власності на надра, а саме: здійснюється самовільне користування надрами – забір підземних прісних вод із свердловини №3 в с.Шнирів Бродівського району без спеціального дозволу на користування надрами
ТОВ «БРОДИ АГРО» в с. Шнирів, вул. Колгоспна, 34, не виконали вимоги пунктів 3,5,7,11,17,18,19 припису від 16.11.2018р. №374-05, а саме: - не усунене виявлене порушення що полягає в порушенні права державної власності на надра -здійснюється самовільне користування надрами – забір підземних прісних вод із свердловини №3 в с.Шнирів Бродівського району без спеціального дозволу на користування надрами; - не розроблено і не затверджено інструкцію з експлуатації установок очистки газу відповідно до умов їх роботи; - не проведено технічне навчання і перевірку знань з правил технічної експлуатації установок очистки газу: інженерно-технічного персоналу не менше одного разу на три роки; обслуговуючого персоналу, залученого до експлуатації установок очистки газу, не менше одного разу на рік; - не дотримано режим використання перших поясів зон санітарної охорони свердловин, а саме: перші пояси не огороджені; - не подано декларацію про відходи як суб’єкт господарської діяльності у сфері поводження з відходами, діяльність якого призводить виключно до утворення відходів, для яких Пзув від 50 до 1000, за формою та в порядку, затвердженими ПКМУ № 118 та (або) не отримано дозвіл на здійснення операцій у сфері поводження з відходами; - не подано статистичну звітність про відходи; - зберігаються відпрацьовані люмінесцентні лампи понад один рік без ліцензії на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами, що є невиконанням законних приписів посадових осіб органів, які здійснюють державний контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища, використання природних ресурсів.
Покарання:
Інше
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
15.07.2019 1670400 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Чиж Андрій Іванович — інженер з охорони праці
Міненко Олег Миколайович — генеральний директор
Порушення:
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Для відкривання і закривання пробок металевої тари, проведення робіт із обслуговування та ремонту технологічного обладнання у вибухонебезпечних зонах на АЗС не використовується інструмент з металу, що не утворює іскор.
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежогасіння, системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу)
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об'єкта.
Другий поверх гуртожитку не забезпечено 2 евакуаційним виходом згідно вимог.
У будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (складські та виробничі приміщення відділити від суміжних протипожежними перешкодами).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.03.2019 1657393 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.11.2018 1085133 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.11.2018 1206098 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Платонов Олександр Миколайович — т.в.о генерального директора тов "броди агро"
Міненко Олег Миколайович — Генеральний директор ТОВ "Броди Агро"
Порушення:
ТОВ "Броди агро" не розроблені спеціальні заходи щодо охорони атмосферного повітря на випадок виникнення надзвичайних ситуацій техногенноо та природного характеру, що є порушенням порядку здійснення викиду забруднюючих речовин в атмосферу, а саме: недодержанням вимог,передбачених наданим дозволом
ТОВ "Броди агро" не проводиться технічне навчання і перевірка знань з правил технічної експлуатації установок очистки газу: - інженерно-технічного персоналу не менше одного разу на три роки; _ обслуговуючого персоналу, залученого до експлуатації установок очистки газу, не менше одного разу на рік, що є порушенням правил експлуатації споруд,устаткуваня,апаратури для очищення і контролю викидів в атмосферу
В період з 04.05.2017 р. по 06.11.2018 року ТОВ "Броди агро" порушують право державної власності на води,а саме: здійснювалось самовільне користування водами-забір підземних прісних вод із свердловини №1 в с.Шнирів Бродівського району без дозволу на спеціальне водокористування.
У межах водоохоронних зон - першого поясу зон санітарної охорони свердловин №3,№1 здійснюється діяльність, не пов'язана із експлуатацією свердловин (наявна стоянка транспортних засобів, знаходяться будівлі та споруди, проводиться мийка сільськогосподарської техніки.)
ТОВ "Броди агро" здійснюються викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами (резервуар для зберігання дизпалива,паливно-роздавальна колонка,обігрівальний твердопаливний котел типу "Болерян") на території тракторної бригади в с.Шнирів Бродівського району без дозволу спеціально уповноваженого органу виконавчої влади, що є порушенням порядку здійснення викиду забруднюючих речовин в атмосферу
В період з 01.07.2014 р. по 06.11.2018 року ТОВ "Броди агро" порушують право державної власності на надра,а саме: здійснювалось самовільне користування водами-забір підземних прісних вод із свердловини №3 в с.Шнирів Бродівського району без спеціального дозволу на користування надрами
Не забезпечується захист земель від засмічення , а саме: на ділянці площею 1 м. кв. що знаходятьсяв межах земельної ділянки із кадастровим "4620388400:08:048:0001, виявлено факт засмічення території твердими побутовими відходами (поліетилен,металеві банки від фарби) на території без твердого покриття на якій наявні багаторічні насадження, біля бетонної огорожі
Представлений журнал первинного обліку води що забираються із свердловин ведеться помісячно, а не щоденно,звіти про водокористування за формою №2-ТП-водгосп (річна), не подаються що є порушенням правил первиннго обліку вод що забираються з водних об'єктів
з 01.01.17-03.05.17 здійснено забір підземних прісних вод з свердловини №4 в межах села Шнирів без дозволу на спецводокористування
ТОВ "Броди агро" не ведеться облік робочого часу установок очистки газу, журналу обліку відсутні, що є порушенням правил експлуатації споруд, устаткування, апаратури для очищення і контролю викидів в атмосферу
На основі матеріально-сировинних балансів виробництва не виявляє і не веде первинний поточний облік кількості,типу і складу відходів, що утворюються, збираються,зберігаються,(не ведуться паспорти відходів з 2014 року, не ведеться облік відходів згідно встановленого зразка)
Не дотримується режим використання перших поясів зон санітарної охорони свердловин, перші пояси не огороджені
ТОВ "Броди Агро" не надає місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування, уповноваженим органам виконавчої влади у сфері поводження з відходами інформацію про відходи та пов'язану з ними діяльність, у тому числі про випадки несанкціонованого попадання відходів у навколишнє природне середовище та вжитті щодо цього заходи,а саме: щороку не подає декларацію про відходи як суб'єкт господарської діяльності у сфері поводження з відходами, діяльність якого призводить виключно до утворення відходів,для яких Пзув від 50 до 1000, за формою та в порядку, затвердженими ПКМУ №118; не має дозволу на здійснення операцій у сфері поводження з відходами
ТОВ "Броди Агро" допускає зберігання та видалення відходів у несанкціонованих місцях, а саме : місця зберігання відходів не визначено, виявлено факт засмічення та не здійснює контроль за станом місць чи об'єктів розміщення власних відходів,допускає змішування відходів.
з 01.01.2016-03.05.2017 здійснено забір підземних прісних вод з свердловини №3 в межах села Шнирів без спеціального дозволу на користування надрами
ТОВ"Броди агро" не має ліцензію на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами, як суб'єкт господарської діяльності у власності якого є хоча б один об'єкт поводження з відходами, а саме відпрацьовані люмінесцентні зберігаються подат один рік
у період з 01.01.16-31.12.16, з 01.01.17-31.12.17, 01.01.18 -06.11.18 року здійснено забір підземних прісних вод з свердловини №5 в межах с. Шнирів без дозволу на спецводокористування
ТОВ "Броди Агро" допускає змішування відходів, а саме на ділянці із кадастровим №4620388400:08:048:0001 в два металеві контейнери по 1 м.куб. кожен, проводиться збирання відходів пластику, твердих побутових відходів та металевих банок
ТОВ "Броди агро" надано недостовірну інформацію проте, що в користуванні крім паїв та чотирьох земельних ділянок, інших земельних ділянок немає (довідка б/н та дати) .Проте встановлено, що ТОВ"Броди агро" використовується ділянка орієнтовною площею 0,3 га для обслуговування свердловини ,контори та стоянки транспортних засобів за адресою Бродівський район, с.Шнирів, вул.Колгоспна,34. Крім того згідно довідки від 08.11.2018 оку №184 на зберіганні знаходяться люмісцентні лампи,шини та відпрацьовані акумуляторні батареї, однак перевіркою встановлено що на ділянці із кадастровим №4620388400:08:048:0001, на відкритів місцевості в дерев'яному ящику зберігаються відходи які утворились при ремонті та техобслуговуванні транспортних звсобів (фільтри)
Використання водних ресурсів у період з 01.01.2016-03.05.2017 з сердловини №3 в межах села Шнирів без дозволу на користування надрами
у період з 17.05.16-31.12.16 року здійснено забір підземних прісних вод з свердловини №4 в межах с. Шнирів без дозволу на спецводокористування
В період з 01.01.2016 р. по 06.11.2018 року ТОВ "Броди агро" порушують право державної власності на води,а саме: здійснювалось самовільне користування водами-забір підземних прісних вод із свердловини №5 в с.Шнирів Бродівського району без дозволу на спеціальне водокористування.
ТОВ "Броди агро" не подається статистична звітність про відходи
Станом на 06.11.2018 р. ТОВ "Броди агро" не проводиться щорічний виробничий контроль норм ГДВ згідно вимог п.2.3 вимог дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу №4620388401-1, що є не виконанням вимог, передбачених дозволом на викиди забруднюючих речовин
ТОВ "Броди агро" використовується ділянка орієнтовно площею 0,3 га для обслуговування свердловини,контори та стоянки транспортних засобів за адресою: Бродівський район,с.Шнирів,вул.Колгоспна,34 без документів що засвідчують право на користування земельною ділянкаю
з свердловини №1 в межах с. Шнирів, Бродівського району здійснено забір підземних прісних вод у період з 01.01.18-06.11.18 та у період з 18.12.17-31.12.17 без дозволуу на спецводокористування
ТОВ "Броди агро" не розроблено і не затверджено інструкцію з експлуатації установок очистки газу відповідно до умов їх роботи що є порушенням правил експлуатації споруд,устаткування,апаратури для очищення і контролю викидів в атмосферу
В період з 2014 р. по 03.05.2017 року ТОВ "Броди агро" порушують право державної власності на води,а саме: здійснювалось самовільне користування водами-забір підземних прісних вод із свердловини №3 та № 4 в с.Шнирів Бродівського району без дозволу на спеціальне водокористування.
Використання водних ресурсів з сердловини №3 в межах села Шнирів без дозволу на користування надрами
Покарання:
Інше
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
05.11.2018 530502 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Чиж Андрій Іванович — інженер з охорони праці
Порушення:
Шлях евакуації з другого поверху адміністративної будівлі не забезпечено евакуаційним освітленням.
На АЗС не вивішені на видимих місцях плакати, які містять обов’язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Допускається зменшування кількості евакуаційних виходів з 2-го виходу гуртожитку.
Територію об’єкта, споруди, приміщення не забезпечено знаками безпеки.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (виробничі та складські приміщення не відділено від суміжніх протипожежними дверима).
Захист будівель зерноскладів та майстерні від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
Не проведено визначення категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки для виробничих та складських будівель.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Деревяні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об'єкту із вказанням усіх чинників небезпеки.
Допускається замикання дверей на замки що важко відчиняються зсередини на шляхах евакуації.
Будівлі та приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Під час експлуатації об’єкта допускається знижування рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта (шляхи евакуації оздоблені горючими матеріалами).
Електрощиток в приміщенні токарного цеху встановлений на горючій основі.
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі
На об’єкті відсутній документ (наказ, інструкця тощо) встановлення протипожежного режиму.
Будівлю адміністративного корпусу не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Не проведено перевірку захисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008.
Для відкривання і закривання пробок металевої тари, проведення робіт із обслуговування та ремонту технологічного обладнання у вибухонебезпечних зонах на АЗС не має інструменту з металу, що не утворює іскор.
Шляхи евакуації в адміністративному корпусі захаращені сторонніми предметами.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом