Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (13)
Будівництво (2) Перевірки (25)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРАЇНА 2001"

#35080933

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.01.2022 2978631 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.01.2022 2979642 Державний нагляд (контроль) у сфері охорони прав на сорти рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері охорони прав на сорти рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.01.2022 3046127 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Недопущення уповноваженої посадової особи органу контролю (його територіального органу) до проведення заходу державного нагляду (контролю)
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
Об"єкт 2
Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Троянівка
Об"єкт 6
30625, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Червона Дубина
Об"єкт 1
30624, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Строки
Об"єкт 4
30646, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Ординці
Об"єкт 5
30625, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Турівка
Об"єкт 3
30643, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Колки
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.01.2022 2963422 Державний нагляд (контроль) за додержанням заходів біологічної і генетичної безпеки щодо сільськогосподарських рослин під час створення, дослідження та практичного використання генетично модифікованого організму у відкритих системах на підприємствах, в установах та організаціях агропромислового комплексу незалежно від їх підпорядкування і форми власності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері щодо сільськогосподарських рослин під час створення, дослідження та практичного використання ГМО у відкритих системах на підприємствах, в установах та організаціях агропромислового комплексу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.11.2021 2931471 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
32 порушення
Предмет перевірки: перевірка виконання раніше запропонованих заходів приписами
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Артемчук Валентин Віталійович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Шепетівського ГУ ДСНС України у Хмельницькій області майор служби цивільного захисту
Камінський Олександр Петрович — виконавчий директор
Порушення:
Не проведено заміри опору ізоляції електромережі. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
В усіх приміщеннях з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали)
В приміщенні гаражу відділу №12 смт. Ямпіль світильники підвішені безпосередньо на струмопровідні проводи.
У приміщенні гаражу відділу №12 смт. Ямпіль розміщуються неприбрані промаслені обтиральні матеріали. Відсутній металевий ящик, який щільно закривається кришкою. Та відсутні за межами будівель місця, з негорючими збірниками з кришками, які щільно закриваються;
У приміщенні гаражу електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлені на горючі основи (конструкції).
Не проведено ідентифікацію об’єкту відділу №23 смт. Білогіря підприємства господарської діяльності. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
На АЗС не вивішено на видних місцях плакати, які містять обов'язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки.
Об’єкт відділ №12 смт. Ямпіль не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку).
Територія та приміщення будівель свиноферми, адмінбудівлі, гаражів та АЗС відділку №12 смт. Ямпіль не забезпечені в повному обсязі відповідними знаками безпеки.
На в'їзді і виїзді з території АЗС не влаштовано пологі підвищення висотою не менше 0,2 м або дренажні лотки, які відводять забруднені нафтопродуктами атмосферні опади в очисні споруди АЗС.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Електрощити, групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Посадові особи та не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Переносні вогнегасники у адміністративній будівлі, свиноферми розміщенні не згідно норм на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
Не влаштовано систему пожежної сигналізації та системи керування евакуюванням у приміщеннях адміністративної будівлі, гаражу та свиноферми відділу №12 смт. Ямпіль
Не обладнано адміністративний будинок, будівлю складу та пекарні відділку №23 смт. Білогіря системами протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації) у відповідності до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту». (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у всіх будівлях та приміщеннях відділку №23 смт. Білогіря не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
Вогнегасникам які експлуатуються не надано облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об'єкті системою нумерації.
Облицювання стін та стелі на шляхах евакуації пекарні, приміщення роздягальні душової, виконано з горючих матеріалів з невизначеними показниками пожежної безпеки. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо визначення показників пожежної безпеки пластикової вагонки.)
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) адміністративної будівлі, свиноферми та гаражу відділу №12 смт. Ямпіль не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності. (Не надано відповідним чином підтверджуючі документи (Акти))
Територію об’єкта відділку №23 смт. Білогіря а також будинки, споруди приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено їх категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок" (далі - НПАОП 40.1-1.32-01) ), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Пожежний щит недоукомплектований: відсутні (вогнегасники - 3 шт., протипожежне покривало - 1 шт., лопата – 1 шт., сокира – 1 шт., 3 – вогнегасники) та пожежний щит на території свиноферми( лопата – 1 шт., сокира – 1 шт., лом – 1 шт., вогнегасник – 1 шт.)
Не проведено ідентифікацію потенційно-небезпечного об’єкта. (Не надано відповідним чином підтверджуючі документи)
Під'їзд до водонапірної башти на території свиноферми не забезпечений твердим покриттям.
Не закрито світильники з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпака) в приміщеннях складу.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено їх категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок" (далі - НПАОП 40.1-1.32-01) ), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Членів ДПД не застраховано відповідно до вимог нормативно-правових актів. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
У всіх будівлях відділку №23 смт. Білогіря дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
У приміщенні складу електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлені на горючі основи (конструкції).
Не забезпечено захист адміністративної будівлі, гаражу та свиноферми зовнішніми установками від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів (не надано експлуатаційно-технічну документацію)
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
20.10.2021 2926752 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: виконання пунктів припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Греля Р.В — керуючий фермою
Сурник Сергій Васильович — заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Хмельницького міськрайоного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Греля Р В — керуючий фермою
Порушення:
Приміщення не обладнані системою пожежної сигналізації (адмін. приміщення)
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замкнення.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Покарання: відсутні
11.10.2021 3199970 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: позапланова
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Славецький Олександр Марянович — інженер з охорони праці
Камінський Олександр Петрович — виконавчий директор
Микитюк Віктор Вікторович — головний державний інспектор відділу нагялду в АПК та СКС
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.07.2021 2254858 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 №533-ІХ
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.07.2021 2335864 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
238 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Відділ №6 ТОВ "Україна 2001"
30643, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Колки
Відділ №3 ТОВ "Україна 2001"
30634, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Гаврилівка
Відділ №10
30330, Хмельницька обл., Шепетівський р-н, С. Радошівка
Відділ №15
31013, Хмельницька обл., Красилівський р-н, С. Малі Пузирки
Відділення №16
31031, Хмельницька обл., Красилівський р-н, С. Корчівка
Адмінбудівля ТОВ "Україна 2001"
30602, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, смт. Теофіполь, вул. Небесної Сотні, 37В
Відділ №5 ТОВ "Україна 2001"
30648, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Михиринці
Відділ №11
30370, Хмельницька обл., Шепетівський р-н, С. Сморшки
Відділ №2 ТОВ "Україна 2001"
30602, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, смт. Теофіполь
Відділ №22 ТОВ "Україна 2001"
30623, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Лідихівка
Відділ №9 ТОВ "Україна 2001"
30631, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Воронівці
Хлібзавод
Хмельницька обл., Шепетівський р-н, смт. Білогіря, Вул Залізнична
Відділ №14
31011, Хмельницька обл., Красилівський р-н, С. Криворудка
Відділ №1 ТОВ "Україна 2001"
30621, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Бережинці
Відділ №17 ТОВ "Україна 2001"
30624, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Строки
Відділ №16
31031, Хмельницька обл., Красилівський р-н, С. Корчівка
Відділ №18 ТОВ "Україна 2001"
30641, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Михнівка
Відділ №4 ТОВ "Україна 2001"
30650, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, смт. Базалія
відділок №12
Хмельницька обл., Шепетівський р-н, смт. Ямпіль
Комплекс приймання, очищення, сушіння та зберігання зерна ТОВ "Україна 2001"
30600, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Коров'є
Відділ №8 ТОВ "Україна 2001"
30625, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Турівка
Відділ №24 ТОВ "Україна 2001"
30622, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Кузьминці
Відділ №19 ТОВ "Україна 2001"
30640, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Карабіївка
Відділ №7 ТОВ "Україна 2001"
30626, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Волиця-Польова
Відділ №25 ТОВ "Україна 2001"
30621, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Рідка
Учасники:
Камінський Олександр Петрович — виконавчий директор
Гошовський Андрій Володимирович — Заступник начальника відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Шепетівського районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області майор служби цивільного захисту
Кадай Дмитро Олександрович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області майор служби цивільного захисту
Артемчук Валентин Віталійович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Шепетівського ГУ ДСНС України у Хмельницькій області майор служби цивільного захисту
Порушення:
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
На в’їзді на територію об’єкта не встановлено схему території, в якій слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них
Зерносклади не обладнані системою пожежної сигналізації з подальшим виведенням їх на пульт централізованого пожежного спостерігання.
Не створено на об’єкті матеріальний резерв для попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій. Не розроблено номенклатуру матеріального резерву для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій.
Не укомплектовані усі наявні пожежні щити відповідно до вимог правил, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту у всіх відділах.
Не укомплектовані усі наявні пожежні щити відповідно до вимог правил, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не укомплектовані усі наявні пожежні щити відповідно до вимог правил, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не проведено ідентифікацію потенційно-небезпечного об’єкта. (Не надано відповідним чином підтверджуючі документи)
В приміщеннях тваринницьких ферм допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи
Переносні вогнегасники у адміністративній будівлі, свиноферми розміщенні не згідно норм на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у всіх будівлях та приміщеннях не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Біля місць розташування водонапірних веж не встановлено покажчики з нанесеними на них літерним індексом, цифровими значеннями відстані в метрах, внутрішнього діаметру трубопроводу, зазначення виду водопровідної мережі, цифровим значенням запасу води.
Не проведено з працівниками інструктажі та перевірку знань з питань цивільного захисту, зокрема техногенної безпеки.
На в'їзді (виїзді) встановити схеми території, в яких вказати розміщення будівель, водонапірних веж, під'їздів пожежних автомобілів до них.
На АЗС не вивішено на видних місцях плакати, які містять обов'язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки.
Будівлю ремонтної майстерні не обладнано системою пожежної сигналізації.
Біля місць розташування водонапірних веж не встановлено покажчики з нанесеними на них літерним індексом, цифровими значеннями відстані в метрах, внутрішнього діаметру трубопроводу, зазначення виду водопровідної мережі, цифровим значенням запасу води.
Не проведено оброблення засобом вогнезахисту дерев'яних елементів горищних покриттів, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності зерноскладів та адміністративного приміщення відділу.
В приміщеннях тваринницьких ферм допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи
В підсобному приміщенні вагової допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи
В підсобному приміщенні вагової допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків)
Під’їзд до водонапірної вежі на території підприємства не виконано з твердого покриття.
Не забезпечено в достатній кількості територію та приміщення первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
З’єднання відгалудження та окінцювання жил проводів та кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не розроблено графік проведення тренувань та навчань з питань цивільного захисту, які погодити з ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
З’єднання відгалудження та окінцювання жил проводів та кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено оброблення засобом вогнезахисту дерев'яних елементів горищних покриттів, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності.
Не призначено відповідальну особу за цивільний захист та техногенну безпеку. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Не закрито світильники з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпака) в усіх приміщеннях.
Членів ДПД не застраховано відповідно до вимог нормативно-правових актів. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
На молочнотоварних фермах за наявності 20 і більше голів худоби не застосовано груповий спосіб прив’язування, який забезпечує під час пожежі швидке звільнення та виведення тварин із приміщень
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог.
Не проведено оброблення засобом вогнезахисту дерев'яних елементів горищних покриттів, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності.
На в'їзді (виїзді) встановити схеми території, в яких вказати розміщення будівель, водонапірних веж, під'їздів пожежних автомобілів до них.
Членів ДПД застраховано відповідно до вимог нормативно-правових актів.
Будівлі ремонтної майстерні та тваринницьких ферм не обладнано системою пожежної сигналізації.
Не забезпечено в достатній кількості територію та приміщення первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не укомплектовані усі наявні пожежні щити відповідно до вимог правил, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог.
Не проведено ідентифікацію об’єкту підприємства господарської діяльності. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Особи, яких прийняли на роботу пов'язану з підвищеною пожежною небезпекою не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
Дерев'яні конструкції (опори, галереї тощо) всередині зерноскладів, очисних та робочих башт не оброблено вогнезахисною речовиною. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Не створено на об’єкті матеріальний резерв для попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій. Не розроблено номенклатуру матеріального резерву для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій.
На в'їзді (виїзді) встановити схеми території, в яких вказати розміщення будівель, водонапірних веж, під'їздів пожежних автомобілів до них.
На в'їзді (виїзді) встановити схеми території, в яких вказати розміщення будівель, водонапірних веж, під'їздів пожежних автомобілів до них.
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки з позначенням на вхідних дверях до приміщень.
Не забезпечено в достатній кількості територію та приміщення первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Керівник не пройшов функціональне навчання на територіальних курсах цивільного захисту. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Не створено об’єктову комісію з питань надзвичайних ситуацій. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Не створено об’єктову комісію з питань надзвичайних ситуацій. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Будівлю ремонтної майстерні не обладнано системою пожежної сигналізації.
Не проведено оброблення засобом вогнезахисту дерев'яних елементів горищних покриттів, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності.
З’єднання відгалудження та окінцювання жил проводів та кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не укомплектовано всі пожежні щити наступним комплектом засобів пожежогасіння, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском – 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки з позначенням на вхідних дверях до приміщень.
Будівлю ремонтної майстерні не обладнано системою пожежної сигналізації.
Не обладнано будинки, приміщення контори, зерноскладу, корівника, складу ПММ системами протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації.) (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
Лінії живлення усіх побутових кондиціонерів не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту
Біля місць розташування водонапірних веж не встановлено покажчики з нанесеними на них літерним індексом, цифровими значеннями відстані в метрах, внутрішнього діаметру трубопроводу, зазначення виду водопровідної мережі, цифровим значенням запасу води.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) адміністративної будівлі, свиноферми та гаражу не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності. (Не надано відповідним чином підтверджуючі документи (Акти))
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки з позначенням на вхідних дверях до приміщень.
Територія та приміщення будівель свиноферми, адмінбудівлі, гаражів та АЗС не забезпечені в повному обсязі відповідними знаками безпеки.
На в'їзді (виїзді) встановити схеми території, в яких вказати розміщення будівель, водонапірних веж, під'їздів пожежних автомобілів до них.
Вогнегасникам які експлуатуються не надано облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об'єкті системою нумерації.
Будівлю ремонтної майстерні не обладнано системою пожежної сигналізації.
Не розроблено та не затверджено керівником об’єкта положення про об’єктову комісію з питань надзвичайних ситуацій.
Не призначено відповідальну особу за цивільний захист та техногенну безпеку. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
На молочнотоварних фермах за наявності 20 і більше голів худоби не застосовано груповий спосіб прив’язування, який забезпечує під час пожежі швидке звільнення та виведення тварин із приміщень
Електрощити, групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не проведено заміри опору ізоляції електромережі. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
Не проведено оброблення засобом вогнезахисту дерев'яних елементів горищних покриттів, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності.
З’єднання відгалудження та окінцювання жил проводів та кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено заміри опору ізоляції електромережі. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
На в’їзді на територію об’єкта не встановлено схему території, в якій слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них
Пожежний щит недоукомплектований: відсутні (вогнегасники - 3 шт., протипожежне покривало - 1 шт., лопата – 1 шт., сокира – 1 шт., 3 – вогнегасники) та пожежний щит на території свиноферми( лопата – 1 шт., сокира – 1 шт., лом – 1 шт., вогнегасник – 1 шт.)
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог.
Не призначено відповідальних осіб за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Не забезпечено в достатній кількості територію та приміщення первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не проведено оброблення засобом вогнезахисту дерев'яних елементів горищних покриттів, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності.
В приміщенні гаражу світильники підвішені безпосередньо на струмопровідні проводи.
Не закрито світильники з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпака) в приміщеннях контори та корівника.
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки з позначенням на вхідних дверях до приміщень.
Не обладнано адміністративний будинок, будівлю складу та пекарні системами протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації) у відповідності до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту». (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
З’єднання відгалудження та окінцювання жил проводів та кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог.
У приміщенні гаражу розміщуються неприбрані промаслені обтиральні матеріали. Відсутній металевий ящик, який щільно закривається кришкою. Та відсутні за межами будівель місця, з негорючими збірниками з кришками, які щільно закриваються;
Не зареєстровано декларацію відповідності матеріально технічної бази суб’єкта господарювання, яка відповідає вимогам законодавства з питань пожежної безпеки. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Не укомплектовані усі наявні пожежні щити відповідно до вимог правил, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не створено об’єктову комісію з питань надзвичайних ситуацій.
На молочнотоварних фермах за наявності 20 і більше голів худоби не застосовано груповий спосіб прив’язування, який забезпечує під час пожежі швидке звільнення та виведення тварин із приміщень
На в'їзді (виїзді) встановити схеми території, в яких вказати розміщення будівель, водонапірних веж, під'їздів пожежних автомобілів до них.
Не забезпечено територію та приміщення зерноскладів, адміністративних будівель тракторних парків, відділу в достатній кількості первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлено протипожежний режим. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
На в'їзді і виїзді з території АЗС не влаштовано пологі підвищення висотою не менше 0,2 м або дренажні лотки, які відводять забруднені нафтопродуктами атмосферні опади в очисні споруди АЗС.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог.
Не забезпечено в достатній кількості територію та приміщення первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог.
З’єднання відгалудження та окінцювання жил проводів та кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не розроблено графік проведення тренувань та навчань з питань цивільного захисту. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
У будівлях контори, зерноскладу, корівника, складу ПММ, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
Не укомплектовані усі наявні пожежні щити відповідно до вимог правил, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
В приміщеннях тваринницьких ферм допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків)
Не укомплектовані усі наявні пожежні щити відповідно до вимог правил, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
На в'їзді (виїзді) встановити схеми території, в яких вказати розміщення будівель, водонапірних веж, під'їздів пожежних автомобілів до них.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено їх категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок" (далі - НПАОП 40.1-1.32-01) ), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Керівник не пройшов функціональне навчання на територіальних курсах цивільного захисту. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Будівлі ремонтної майстерні та тваринницьких ферм не обладнано системою пожежної сигналізації.
Не проведено з працівниками інструктажі та перевірку знань з питань цивільного захисту, зокрема техногенної безпеки.
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки з позначенням на вхідних дверях до приміщень.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог.
Біля місць розташування пожежних гідрантів і водойм не встановлено покажчики (об’ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: - для пожежного гідранта - літерним індексом (ПГ), цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева); - для пожежної водойми - літерним індексом (ПВ), цифровими значеннями запасу води в кубічних метра та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Не проведено оброблення засобом вогнезахисту дерев'яних елементів горищних покриттів, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності.
В приміщеннях тваринницьких ферм допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи
Членів ДПД не застраховано відповідно до вимог нормативно-правових актів. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
З’єднання відгалудження та окінцювання жил проводів та кабелів зерноскладів та адміністративного приміщення відділу здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
З’єднання відгалудження та окінцювання жил проводів та кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
В приміщеннях тваринницьких ферм допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків)
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки з позначенням на вхідних дверях до приміщень.
Не забезпечено в достатній кількості територію та приміщення первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Керівник, посадовим особам відповідальним за пожежну безпеку та особи, яких прийняли на роботу пов'язану з підвищеною пожежною небезпекою не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум). (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Керівник, посадовим особам відповідальним за пожежну безпеку та особи, яких прийняли на роботу пов'язану з підвищеною пожежною небезпекою не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум). (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Не укомплектовані усі наявні пожежні щити відповідно до вимог правил, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Територію об’єкта, а також будинки, споруди приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки.
З’єднання відгалудження та окінцювання жил проводів та кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
В приміщеннях тваринницьких ферм допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки з позначенням на вхідних дверях до приміщень.
Не укомплектовано всі пожежні щити наступним комплектом засобів пожежогасіння, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском – 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог.
З метою проведення заходів із запобігання виникненню пожеж та організації їх гасіння на об’єкті не створено добровільну пожежну охорону. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Не виконано захист всіх будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
Не проведено оброблення засобом вогнезахисту дерев'яних елементів горищних покриттів, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
З’єднання відгалудження та окінцювання жил проводів та кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог.
З’єднання відгалудження та окінцювання жил проводів та кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Вогнегасникам які експлуатуються не надано облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об'єкті системою нумерації.
Не закрито світильники з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпака) в приміщеннях складу.
Не проведено (1 раз на рік) випробування на тиск та витрату води, мережі зовнішнього протипожежного водопроводу (з оформленням акта) (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали)
Не забезпечено всі будівлі та приміщення об’єкту в повній мірі первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) згідно норм належності.
З’єднання відгалудження та окінцювання жил проводів та кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не укомплектовані усі наявні пожежні щити відповідно до вимог правил, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не призначено відповідальних осіб за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Не проведено оброблення засобом вогнезахисту дерев'яних елементів горищних покриттів, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності.
Не проведено заміри опору ізоляції електромережі. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
Територію об’єкта, а також будинки, споруди приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки.
У приміщенні складу електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлені на горючі основи (конструкції).
В приміщеннях тваринницьких ферм допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків)
Електрощити, групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки.
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов’язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Не проведено оброблення засобом вогнезахисту дерев'яних елементів горищних покриттів, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності.
В приміщеннях тваринницьких ферм допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків)
В усіх приміщеннях з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали)
Не забезпечено в достатній кількості територію та приміщення первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків)
Не забезпечено в достатній кількості територію та приміщення первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Не забезпечено в достатній кількості територію та приміщення первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
В приміщеннях тваринницьких ферм допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи
На в’їзді (виїзді) з території об’єкту не встановлено схему території.
Приміщення гаражу не очищаються від горючого сміття та відходів виробництва.
Не виконано захист всіх будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у всіх будівлях та приміщеннях не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
Біля місць розташування водонапірних веж не встановлено покажчики з нанесеними на них літерним індексом, цифровими значеннями відстані в метрах, внутрішнього діаметру трубопроводу, зазначення виду водопровідної мережі, цифровим значенням запасу води.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлено протипожежний режим. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Біля місць розташування водонапірних веж не встановлено покажчики з нанесеними на них літерним індексом, цифровими значеннями відстані в метрах, внутрішнього діаметру трубопроводу, зазначення виду водопровідної мережі, цифровим значенням запасу води.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлено протипожежний режим. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Облицювання стін та стелі на шляхах евакуації пекарні, приміщення роздягальні душової, виконано з горючих матеріалів з невизначеними показниками пожежної безпеки. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо визначення показників пожежної безпеки пластикової вагонки.)
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Електрощити, групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
На в'їзді (виїзді) встановити схеми території, в яких вказати розміщення будівель, водонапірних веж, під'їздів пожежних автомобілів до них.
В приміщеннях тваринницьких ферм допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи
Не зареєстровано декларацію відповідності матеріально технічної бази суб’єкта господарювання, яка відповідає вимогам законодавства з питань пожежної безпеки. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у всіх будівлях та приміщеннях не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
Під'їзд до водонапірної башти на території свиноферми не забезпечений твердим покриттям.
Будівлі ремонтної майстерні та тваринницьких ферм не обладнано системою пожежної сигналізації.
Не забезпечено захист адміністративної будівлі, гаражу та свиноферми зовнішніми установками від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів (не надано експлуатаційно-технічну документацію)
Не укомплектовані усі наявні пожежні щити відділу відповідно до вимог правил, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено їх категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок" (далі - НПАОП 40.1-1.32-01) ), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати в приміщенні контори встановлено на горючі основи (конструкції)
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту
У приміщенні гаражу електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлені на горючі основи (конструкції).
Не проведено технічне обслуговування наявної пожежної сигналізації та не виведено на пульт централізованого пожежного спостереження.
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки з позначенням на вхідних дверях до приміщень.
Не проведено ревізію наявних пристроїв блискавкозахисту відділу
Під’їзд до водонапірної вежі на території підприємства не виконано з твердого покриття.
Не проведено оброблення засобом вогнезахисту дерев'яних елементів горищних покриттів, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності.
На молочнотоварних фермах за наявності 20 і більше голів худоби не застосовано груповий спосіб прив’язування, який забезпечує під час пожежі швидке звільнення та виведення тварин із приміщень
Об’єкт не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку).
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки з позначенням на вхідних дверях до приміщень.
Будівлі ремонтної майстерні та тваринницьких ферм не обладнано системою пожежної сигналізації.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки.
Не проведено оброблення засобом вогнезахисту дерев'яних елементів горищних покриттів, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності.
Не забезпечено всі будівлі та приміщення об’єкту в повній мірі первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) згідно норм належності.
Не призначено відповідальних осіб за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Посадові особи та не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки з позначенням на вхідних дверях до приміщень.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Дерев'яні конструкції (опори, галереї тощо) всередині зерноскладів, очисних та робочих башт не оброблено вогнезахисною речовиною. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог.
На в'їзді (виїзді) встановити схеми території, в яких вказати розміщення будівель, водонапірних веж, під'їздів пожежних автомобілів до них.
Не укомплектовані усі наявні пожежні щити відповідно до вимог правил, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Керівник та інші посадові особі у сфері цивільного захисту не пройшли функціональне навчання на територіальних курсах цивільного захисту.
Будівлі ремонтної майстерні та тваринницьких ферм не обладнано системою пожежної сигналізації.
Не проведено ідентифікацію об’єкту підприємництва господарської діяльності. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено їх категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок" (далі - НПАОП 40.1-1.32-01) ), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено їх категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок" (далі - НПАОП 40.1-1.32-01) ), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Не забезпечено в достатній кількості територію та приміщення первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Не обладнано будинки, приміщення контори, зерноскладу, складу ПММ системами протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації.) (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
Не розроблено графік проведення тренувань та навчань з питань цивільного захисту. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
На в'їзді (виїзді) встановити схеми території, в яких вказати розміщення будівель, водонапірних веж, під'їздів пожежних автомобілів до них.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки з позначенням на вхідних дверях до приміщень.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту
На в'їзді (виїзді) встановити схеми території, в яких вказати розміщення будівель, водонапірних веж, під'їздів пожежних автомобілів до них.
Територію об’єкта, а також будинки, споруди приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки.
Не забезпечено захист будівлі пекарні зовнішніми установками від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів (не надано експлуатаційно-технічну документацію)
Об’єкт не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку).
У всіх будівлях дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
Не укомплектовані усі наявні пожежні щити відповідно до вимог правил, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не проведено ревізію наявних пристроїв блискавкозахисту відділу
Об’єкт не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку).
Не укомплектовані усі наявні пожежні щити відповідно до вимог правил, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки з позначенням на вхідних дверях до приміщень.
У всіх будівлях, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали щодо проведених робіт).
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки з позначенням на вхідних дверях до приміщень.
Не влаштовано систему пожежної сигналізації та системи керування евакуюванням у приміщеннях адміністративної будівлі, гаражу та свиноферми.
Не проведено ідентифікацію об’єкту підприємництва господарської діяльності. (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали).
Не забезпечено в достатній кількості територію та приміщення первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.07.2021 2270429 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Микитюк Віктор Вікторович — головний державний інспектор відділу нагялду в АПК та СКС
Порушення:
Виконання робіт підвищеної небезпеки, що зазначені у групі Б додатка 2 (п.19 зварювальні роботи, п.20 обслуговування верстатів з обробки металів), затверджених постановою КМУ від 3 лютого 2021р. .№77 здійснюється роботодавцем без декларації відповідності його матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.
Керівники робіт не завершують проведення первинного, повторного, позапланового та цільового інструктажу перевіркою знань у вигляді усного опитування або за допомогою технічних засобів, а також перевіркою набутих навичок безпечних методів праці
Положення про навчання з питань охорони праці розроблено без урахування специфіки виробництва та вимог нормативно - правових актів з охорони праці
У керівників структурних підрозділів не зберігається комплект інструкцій з охорони праці необхідних у даних структурних підрозділах
начальник виробничої лабораторії не проводить інструктажі з питань охорони праці з працівниками лабораторії
Керівником підприємства не визначений перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання
Примірники інструкцій з охорони праці не видаються працівникам безпосередніми керівниками робіт, або не розміщуютьсяються на їх робочих місцях, що є порушенням р.V п.4 НПАОП 0.00-4.15-98 Положення про розробку інструкцій з охорони праці
Не одержано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, що зазначені у групі А додатка 2 ( п. 20 вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів), на експлуатація машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, зазначених у групі А переліку машин механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (п.7вантажопідіймальні крани і машини, п.8 устаткування напругою 1000В) затвердженого постановою КМУ від 3 лютого 2021р. .№77
Повторні та первині інструктажі з питань охорони праці проводяться не у відповідності до виконуваних робіт працівниками (не вказується номер та назва інструкції з охорони праці).
Не затверджено перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу з питань охорони праці
Покарання: відсутні
05.07.2021 2311069 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Недопущення уповноваженої посадової особи органу контролю (його територіального органу) до проведення заходу державного нагляду (контролю)
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
Об"єкт 5
30625, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Турівка
Об"єкт 6
30625, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Червона Дубина
Об"єкт 2
Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Троянівка
Об"єкт 1
30624, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Строки
Об"єкт 4
30646, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Ординці
Об"єкт 3
30643, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Колки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.02.2021 2533788 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання суб"єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов"язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Якимчук Роман Олександрович — Провідний спеціаліст
Єршова Наталія Василівна — директор - головний бухгалтер
Порушення:
приформуванні індивідуальних відомостей про одну застраховану особу за 2009р. невірно вказано номер облікової картки
при формуванні звіту згідно з Додатком 4 "Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації)застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування до органів Пенсійного фонду України" невірно зазначено номер облікової картки платників податків вищезазначеної особи за 2010р.
Покарання: відсутні
06.01.2021 2514105 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Семенець А П — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Семенець А.П. — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Камінський Олександр Петрович — виконавчий директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.04.2020 1801706 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 №530-ІХ
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.04.2020 1711190 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Відділ №7 ТОВ "Україна 2001"
30626, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Волиця-Польова
Відділ №4 ТОВ "Україна 2001"
30650, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, смт. Базалія
Відділ №10
30330, Хмельницька обл., Шепетівський р-н, С. Радошівка
Відділ №24 ТОВ "Україна 2001"
30622, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Кузьминці
Комплекс приймання, очищення, сушіння та зберігання зерна ТОВ "Україна 2001"
30600, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Коров'є
Відділ №5 ТОВ "Україна 2001"
30648, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Михиринці
Відділ №11
30370, Хмельницька обл., Шепетівський р-н, С. Сморшки
Відділ №15
31013, Хмельницька обл., Красилівський р-н, С. Малі Пузирки
Відділ №17 ТОВ "Україна 2001"
30624, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Строки
Відділ №19 ТОВ "Україна 2001"
30640, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Карабіївка
Відділ №3 ТОВ "Україна 2001"
30634, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Гаврилівка
Відділ №6 ТОВ "Україна 2001"
30643, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Колки
Відділ №8 ТОВ "Україна 2001"
30625, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Турівка
Відділ №14
31011, Хмельницька обл., Красилівський р-н, С. Криворудка
Відділ №25 ТОВ "Україна 2001"
30621, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Рідка
Відділ №9 ТОВ "Україна 2001"
30631, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Воронівці
Відділ №16
31031, Хмельницька обл., Красилівський р-н, С. Корчівка
Відділ №22 ТОВ "Україна 2001"
30623, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Лідихівка
Відділ №18 ТОВ "Україна 2001"
30641, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Михнівка
Відділ №2 ТОВ "Україна 2001"
30602, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, смт. Теофіполь
Адмінбудівля ТОВ "Україна 2001"
30602, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, смт. Теофіполь, вул. Небесної Сотні, 37В
Відділ №1 ТОВ "Україна 2001"
30621, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Бережинці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.04.2020 1892857 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Об'єкти:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРАЇНА 2001 "
30600, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, Смт Теофіполь, вул. Небесної Сотні, буд. 37 В
Учасники:
Філімонова Валентина Петрівна — Головний спеціаліст відділу прогнозування фітоснітарної діагностики та аналізу ризиків, Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Порушення:
Особи,діяльність яких пов’язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів не мають нарядів на виконання робіт з пестицидами та агрохімікатами
Покарання: відсутні
07.04.2020 1870001 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
Об"єкт 3
30643, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Колки
Об"єкт 2
Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Троянівка
Об"єкт 6
30625, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Червона Дубина
Об"єкт 4
30646, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Ординці
Об"єкт 1
30624, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Строки
Об"єкт 5
30625, Хмельницька обл., Теофіпольський р-н, С. Турівка
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.10.2019 1694513 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Відділок №12 ТОВ "Україна - 2001" смт. Ямпіль вул Привокзальна, 47
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Камінський Олександр Петрович — Виконавчий директор
Черняк Ігор Олекандрович — керуючий відділком
Порушення:
На корпусі водонапірної башти не нанесено позначення, які мають вказувати на місце розташування пристрою для забирання води пожежною технікою.
Не розроблені інструкції про заходи пожежної безпеки.
Електрощити, групові електрощити в будівлі млину та свиноферми не забезпечено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами.
Посадові особи та працівники, відповідальні за протипожежний стан не пройшли навчання і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
В будівлі млина з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконані за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Територію млина та свиноферми не забезпечено відповідними знаками безпеки, що повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007.
Будівля млина та свинарника не забезпечена захистом від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не проведено заміри опору ізоляції всієї електромережі у всіх приміщеннях господарства
Будівля млина не обладнано системою пожежної сигналізації.
Дерев’яні елементи горищного покриття (крокви, лати) будівлі млина та свинарника не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Для будівлі млина не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки «Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою».
Покарання: відсутні
21.05.2019 1670563 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Славецький Олександр Мар'янович — інженер з охорони праці ТОВ «УКРАЇНА 2001»
Порушення:
Біля місць розташування водонапірних веж та водоймищ встановити покажчики з нанесеними на них літерним індексом, цифровими значеннями відстані в метрах, внутрішнього діаметру трубопроводу, зазначення виду водопровідної мережі, цифровим значенням запасу води.
Покарання: відсутні
14.02.2019 1637841 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Камінський Олександр Петрович — Директор ТОВ "Україна 2001"
Порушення:
Не проведено з усіма працівниками відділів №14 с.Криворудка, №15 с.Малі Пузирки, №16 с.Корчівка інструктаж з питань пожежної безпеки.
Розпорядчим документом не визначено місця для куріння на території відділів №14 с.Криворудка, №15 с.Малі Пузирки, №16 с.Корчівка.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
21.12.2018 1619686 Управління Держпраці у Хмельницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки:
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Камінський Олександр Петрович — виконавчий директор
Порушення:
Не ведеться облік видачі спецодягу, спецвзуття, інших засобів індивідуального захисту працівникам в установленому порядку
Покарання: відсутні
15.08.2018 1209287 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: лист субєкта господарювання вих№1708/1 від 17.08.2018 року
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.08.2018 1076615 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відомості не про перевірку не вносяться у Пілотний модуль ІАС у зв'язку з набуттям чинності змін до ЗУ "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діляьності"
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів; додержання законодавства у сфері ветеринарної медицини
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.08.2018 1160694 Державна служба України з питань праці Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: Дотримання закододавства з питань промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці та законодавства з питань та працевлаштування інвалідів
Учасники:
Камінський Олександр Петрович — Виконавчий директор
Славецький Олександр Марянович — інженер з охорони праці
Порушення:
Не представлені переглянуті та затверджені графіки технічного огляду, технічного обслуговування і ремонту об'єктів систем газопостачання на 2018рік які погоджені з організацією, яка буде виконувати зазначені роботи.
Роботодавець, який експлуатує обладнання під тиском (балони), не забезпечив утримання обладнання під тиском у справному стані та безпечну експлуатацію шляхом організації належного технічного обслуговування, технічного огляду.
Відсутній затверджений керівником календарний план огляду свердловини на 2018 рік
Не представлені оформлені двосторонні акти з додаванням схеми розмежування ділянок обслуговування із зазначенням меж балансової належності між установою та підприємством, яке проводить роботи з обслуговування газового обладнання.
Не розроблене положення про навчання з питань охорони праці
Покарання: відсутні
15.08.2018 530456 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "УКРАЇНА-2001"
Хмельницький р-н, _С. Грузевиця, вул. Польова
Відділок №12 ТОВ «Україна-2001»
Білогірський р-н, смт. Ямпіль, вул. Центральна
ТОВ "УКРАЇНА-2001"
Хмельницька обл., Красилівський р-н, С. Криворудка, С. Малі Пузирки, С. Корчівка
Учасники:
Відлацький Віктор Анатолійович — керуючий відділом №16 с.корчівка тов «україна 2001»
Черняк Ігор Олександрович — керуючий відділком №12 ТОВ «Україна-2001»
Славецький Олександр Мар'янович — інженер з охорони праці
Мазур Ігор Анатолійович — керуючий відділом №14 с.криворудка тов «україна 2001»
Славецький О.М. — Виконавчий директор
Славецький О М — Виконавчий директор
Греля Руслану Володимировичу — Керуючий фермою ТОВ «Україна - 2001»
Загаєвський Леонід Юліанович — керуючий відділом №15 с.малі пузирки тов «україна 2001»
Порушення:
Дерев’яні конструкції горищних приміщень не оброблено засобами протипожежного захисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Допущено використання саморобних подовжувачів на території відділу №16 с.Корчівка.
Усі будівлі не обладнано системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації).
Допущено використання пошкодженої розетки в приміщені майстерні тракторної бригади відділу №15 с.Малі Пузирки.
Будівлі не обладнано пристроями блискавко захисту
Адміністративні приміщення не обладнано системою пожежної сигналізації.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом