Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (9)
Перевірки (1)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ПІВНІЧЕЛЕКТРОМОНТАЖ"

#35029856

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
26.10.2021 2301691 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Юрченко Владислав Миколайович — головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Чернігівській області
Маньковський Ростислав Леонідович — Заступник начальника відділу з питань гігієни праці та атестації робочих місць за умовами праці Управління Держпраці у Чернігівській області
Романчук Андрій Станіславович — головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Чернігівській області
Порушення:
Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці ведеться з порушеннями, а саме в Графі 5 не завжди вказуються назва та номер інструкції по якій проводився інструктаж.
Не затверджений роботодавцем План роботи служби охорони праці та графік обстежень структурних підрозділів на друге півріччя 2021 рік.
Не розроблені та не затверджені програми стажування для конкретної професії, відповідно до функціональних обов’язків працівника.
Не переглянуті переліки робіт в електроустановках що виконуються за нарядом, розпорядженням та в порядку поточної експлуатації, останній перегляд 2020 рік.
Не організовано попередній (періодичний) медичний огляд працівників певних категорій.
Відсутній затверджений розподіл засобів захисту з визначенням місць зберігання.
СУОП підприємства потребує доопрацювання, в розділі 2 наявні посилання на не діючі нормативні акти з охорони праці
На підприємстві не обрана уповноважена найманими працівниками особа з питань охорони праці.
На підприємстві не визначений перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування, а також тривалість стажування відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці.
В протоколах засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці не зазначається в стислій формі перелік основних нормативно-правових актів з охорони праці в обсязі яких працівник пройшов перевірку знань.
Відсутнє Положення про діяльність уповноважених найманими працівниками осіб з питань охорони праці.
Не перевіряється періодичним оглядом наявність і стан усіх засобів захисту (ПЗ, килимки, плакати) працівником, який відповідає за їхній стан, із записом результатів огляду в журнал.
Видача ЗІЗ працівникам підприємства не облікована в особистій картці обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
На підприємстві не розроблені комплексні заходи на 2021 рік для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці.
Не сформовані плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Покарання: відсутні