Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БВТ УКРАЇНА"

#34957082

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.11.2019 2036466 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додерження вимог законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Неборачко Ірина Віталіївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №3
Порушення:
Згідно відомості нарахування заробітної плати за квітень 2008 року виявлено заниження ФОП та страхових внесків в звітах Додаток 23 «Розрахунок суми страхових внесків на загальнообов’язкове пенсійне страхування, що підлягають сплаті» за відповідний період, платником самостійно виправлено в травні 2008 року. Згідно відомості нарахування заробітної плати за січень 2009 року виявлено, що звіт Додаток 23 за відповідний період подано без відображення ФОП та страхових внесків, платником самостійно виправлено в червні 2009 року. Згідно відомості нарахування заробітної плати за січень 2010 року виявлено заниження ФОП та нарахованих страхових внесків в звіті Додаток 4 «Звіт про суми нарахованої заробітної плати (грошового забезпечення, доходу) застрахованих осіб та суми нарахованих внесків на загальнообов`язкове державне пенсійне страхування до органів Пенсійного фонду України» Таблиця 1 «Нарахування внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» та на ФОП працюючого інваліда нараховані страхові внески за ставкою 33,2%, платником самостійно виправлено в лютому 2010 року.
Згідно паспортних даних виявлено невірне зазначення ПІБ застрахованих осіб, а саме: по застрахованій особі ДОРОШЕНКО Г. в річній індивідуальній відомості за 2007 рік, по застрахованій особі ЛИМАР Д. в річній індивідуальній відомості за 2008 рік, по застрахованій особі ДЯЧОК О. в відомостях про нарахування заробітку (доходу) застрахованим особам звіту Додаток 4 за період з серпня 2015 року по лютий 2019 року (на дату припинення трудових відносин), по застрахованій особі СТЕЦЕНКО П.) в відомостях про нарахування заробітку (доходу) застрахованим особам звіту Додаток 4 за період з листопада 2018 року по лютий 2019 року (на дату припинення трудових відносин). Згідно відомості нарахування заробітної плати за січень 2010 року виявлено, що по застрахованій особі ЗАРЕЦЬКИЙ А. в звіті Додаток 4 «Звіт про суми нарахованої заробітної плати (грошового забезпечення, доходу) застрахованих осіб та суми нарахованих внесків на загальнообов`язкове державне пенсійне страхування до органів Пенсійного фонду України» Таблиця 7 «Суми, нараховані за дні тимчасової непрацездатності, щорічні та додаткові відпуски, та суми, нараховані у минулих періодах» відсутні дані в графі «Сума нарахувань заробітку/доходу, у межах максимальної величини, на яку нараховуються страхові внески», згідно відомості нарахування заробітної плати за квітень 2010 року встановлено, що по застрахованій особі БАРАШОВЕЦЬ А. в звіті Додаток 4 Таблиця 7 відсутні дані в графі «Сума нарахувань заробітку/доходу, у межах максимальної величини, на яку нараховуються страхові внески». В звіті Додаток 4 Таблиця 6 «Відомості про нарахування заробітку(доходу) застрахованим особам» по застрахованій особі ШЕВЧУК Н. невірно зазначено «Код категорії ЗО», а саме: в звіті відображено – 1, потрібно – 2, оскільки згідно довідки МСЕК зазначена застрахована особа являється працюючим інвалідом і страхові внески нараховані за ставкою 4%.
Покарання:
Інше
01.11.2019 1660558 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні