Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (10)
Будівництво (37) Перевірки (2)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ПРОФ-БУД ТЕХ"

#34813457

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.09.2018 1154573 Державна служба України з питань праці Проведено
22 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Учасники:
Мосієнко Р.О. — Керівник
Мосієнко Р О — Керівник
Порушення:
Відсутній оперативний журнал.
Не ведеться журнал реєстрації інструкцій з охорони праці на підприємстві.
Основну електричну схему електроустановки не вивішено на видному місці в приміщенні електроустановки.
Відсутні накази про звільнення від проходження стажування (дублювання) працівників, які мають відповідний стаж роботи за відповідною професією.
Відсутній журнал обліку електроінструменту.
Інженерно технічні працівники підприємства не забезпечені нормативно-правовими актами з охорони праці («правилами охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском» НПАОП 0.00-1.81-18).
Працівникам не проводиться інструктаж з питань надання домедичної допомоги потерпілим від нещасних випадків.
Не ведеться журнал реєстрації вступного інструктажу
Відсутній перелік інвентарних засобів захисту, закріплених за даною електроустановкою.
Перелік інструкцій які діють на підприємстві не повний, не вказані види робіт які виконуються на підприємстві, а саме: не розроблена та не затверджена інструкція з охорони праці для слюсаря-ремонтника, не розроблена та не затверджена інструкція для монтажника устаткування котельних установок, не розроблена та не затверджена інструкція по обслуговуванню і ремонту димових та вентиляційних каналів, не розроблена та не затверджена інструкція з питань надання домедичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, не розроблена та не затверджена інструкція з охорони праці під час роботи на висоті.
На підприємстві відсутній затверджений роботодавцем перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу.
До роботи підвищеної небезпеки допускаються працівники Якорєв С.В., Паріпа Ф.М., Чернецький В.І., які не пройшли щорічну перевірку знань з питань охорони праці, а саме (монтажника), (слюсаря із ремонту котельних установок), (роботи на висоті).
Новоприйнятим працівникам не проводиться стажування на робочому місці під керівництвом досвідчених, кваліфікованих працівників.
Директор підприємства Мосієнко Р.О. не пройшов навчання та перевірку знань згідно нових НПАОП 0.00-1.81-18 «правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском».
Відсутній комплект засобів електрозахисту.
Відсутній журнал обліку засобів захисту.
Відсутній журнал перевірки знань ПТЕ електроустановок споживачів і Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Не ведеться журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці на підприємстві.
У суб’єкта господарювання відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, на виконання робіт, що виконуються на висоті понад 1,3 метра.
Не ведеться журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці
Інженер з охорони праці не користується правом видавати керівникам структурних підрозділів підприємства обов'язкові для виконання приписи.
Відсутній план навчання електротехнічних працівників безпеці праці.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
05.09.2018 377407 Будівництво об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середнім (СС2) та значними (СС3) наслідками, що підлягає ліцензуванню Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: контроль за додержанням ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні