Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Перевірки (25)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МАЛИНОВКА"

#34626614

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.08.2022 2973296 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.08.2022 3048081 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.08.2022 2978813 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.08.2022 2965915 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.08.2021 2893516 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
45 порушень
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Ручка Артем Вікторович — Провідний інспектор Нікольського районного відділу Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Щепкін Леонід Ігорович — Фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у м. Маріуполі Центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Донецькій області лейтенант служби цивільного захисту
Порушення:
Відсутні спеціальні візки, ноші для доставки балонів з газами до місця зварювальних робіт.
Не проводиться періодичне обслуговування немеханізованого пожежного ручного інструменту, розміщеного на об’єкті у складі комплектації пожежних щитів (стендів), яке включає такі операції: - відновлення потрібних кутів загострювання інструмента з дотриманням вимог стандартів.
Допускається складування горючих матеріалів в складських та виробничих приміщеннях.
Складські приміщення горючих матеріалів, склади негорючих матеріалів у горючий упаковці не обладнані системою пожежної сигналізації у відповідності з ДБН В.2.5-56:2014 “Системи протипожежного захисту”
Не встановлено інструкцією, затвердженою наказом керівника підприємства, протипожежний режим на об'єкті.
Відсутнє Положення про спеціальну комісію з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, відповідно ПКМУ від 09.01.2014р. № 11 “Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту” пункт 11
В журналі обліку вогнегасників не заповнюються стовбці: 4 “Дата проведення огляду”, 5 “Висновки за результатами огляду”.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Виробнича будівля не обладнана системою пожежної сигналізації та системою передавання тривожних сповіщень (тип 2) та системою керування евакуюванням людей в частині систем оповіщення про пожежу та покажчиків напрямку евакуювання (СО 1 типу) у відповідності з ДБН В.2.5-56:2014 “Системи протипожежного захисту”
Особи, задіяні до оповіщення, виконання аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, локалізації та ліквідації аварійних ситуацій та аварій, ліквідації наслідків надзвичайної ситуації техногенного характеру, не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин із переговорним пристроєм
Приміщення майстерні не забезпечені необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння.
Будинки та інші об'єкти не забезпечені адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
Наземні резервуари не пофарбовані білою (сріблястою) фарбою для запобігання дії сонячного проміння
Наказом не призначено особу з питань цивільного захисту за рахунок штатної чисельності суб’єкта господарювання.
Будівлі та територія не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ EN ІSО 7010:2019 «Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки безпеки».
Не визначене місце зберігання матеріального резерву на об’єкті, призначеного або пристосованого для його зберігання, за рішенням керівника підприємства з урахуванням оперативної доставки таких резервів до можливих зон надзвичайних ситуацій, відповідно до ПКМУ від 30.09.2015 р. № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій».
Не проведено функціональне навчання осіб керівного складу суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, у відповідних навчально-методичних центрах сфери цивільного захисту, згідно постанови Кабінету Міністрів України (далі - ПКМУ) від 23.10.2013 р. № 819 “Про затвердження Порядку проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту”.
У складах (приміщеннях) допускається зберігання продукції навалом.
Відповідальним за пожежну безпеку на об'єкті не визначено необхідну кількість первинних засобів пожежогасіння.
У приміщеннях на об'єкті та на шляхах евакуації на видному місці не вивішені відповідні інформації про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії.
Допускається зберігання балонів з газами без нагвинчених на їх горловини запобіжних ковпаків.
У складах (приміщеннях) допускається спільне зберігання в одній секції з автомобільною гумою, а також ЛЗР та ГР інших товарів і матеріалів.
Не створено матеріальний резерв для здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій техногенного характеру та надання термінової допомоги постраждалому населенню відповідно.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснюється не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Пожежний щит (стенд) не доукомплектований засобами пожежогасіння, а саме: ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 2 шт., сокира – 2 шт., вогнегасник – 6 шт., лопата – 4 шт., лом – 4 шт., багор – 3 шт.
Електрощит, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту.
Для всіх приміщень виробничого та складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки та не вивішено на вхідних дверях відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок.
Працівників не забезпечено в повному обсязі засобами індивідуального захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин, згідно ПКМУ № 1200 від 19.08.2002 р. "Про затвердження Порядку забезпечення населення і працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами індивідуального захисту, приладами радіаційної та хімічної розвідки, дозиметричного і хімічного контролю"
Не розроблена та не затверджена інструкція щодо дій персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій
Не розроблено план видачі засобів індивідуального захисту органів дихання (далі - ЗІЗ ОД) працівникам об’єкту, згідно ПКМУ № 1200 від 19.08.2002 р. "Про затвердження Порядку забезпечення населення і працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами індивідуального захисту, приладами радіаційної та хімічної розвідки, дозиметричного і хімічного контролю"
Не розроблено та не затверджено керівником програми проведення інструктажів з питань пожежної безпеки, у відповідності до пункту 16 постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Для зовнішніх установок не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»
Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Допускається застосування саморобних подовжувачів, які не відповідають вимогам ПУЕ, що пред’являються до переносних (пересувних) електропроводок.
Зберігання у складах (приміщеннях) різних речовин та матеріалів здійснюється без врахування їх пожежонебезпечних фізико-хімічних властивостей, сумісності, а також ознак однорідності речовин, що застосовуються для гасіння пожежі.
Не забезпечено фінансування заходів цивільного захисту. (Обсяг фінансування, що виділяється потенційно небезпечними об’єктами та об’єктами підвищеної небезпеки для проведення необхідних заходів цивільного захисту, має становити не менше ніж 0,5 відсотка обсягу валового доходу такого об’єкта).
Допускається улаштування тимчасових печей у приміщеннях майстерень.
На пожежних щитах (стендах) не вказані їх порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів. Порядковий номер пожежного щита вказують після літерного індексу «ПЩ».
Початок використання суб’єктом господарювання об’єкту нерухомості (будівлі школи) здійснюється без поданої суб’єктом господарювання декларації відповідності матеріально-технічної бази сіб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки з позитивного висновку за результатами оцінки (єкспертизи) протипожежного стану об’єкта.
Наявні вогнегасники не мають облікових номерів за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Допускається підвішування підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи.
Приміщення для зберігання, ділянки обслуговування й ремонту, діагностувальних та регулювальних робіт рухомого складу не обладнані системою пожежної сигналізації у відповідності з ДБН В.2.5-56:2014 “Системи протипожежного захисту”
На резервуари не складено технологічних карт, в яких повинно бути вказано номер резервуара, його тип, призначення, максимальний рівень наливання, мінімальний залишок, швидкість наповнення і випорожнювання.
Відсутній запас вогнегасних речовин, а також засобів їх подавання в кількості, необхідній для гасіння пожежі в найбільшому резервуарі
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.04.2021 2212613 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.04.2021 2218402 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.04.2021 2429742 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.04.2021 2216298 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.04.2021 2562523 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: санітарно-епідеміологічне обстеження з метою надання санітарного паспорту застосування пестицидів і агрохімікатів у 2021 р.
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кудрявцев В — директор
Жульов Володимир Миколайович — провідний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Нікольського міжрайонного управління Держпродспоживслужби
Кудрявцев В. — директор
Кабацков Микола Анатолійович — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітраного законодавства Нікольського міжрайонного управління ГУ ДПСС в Донецькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.08.2020 2152909 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Донецькій області Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Перевірка дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Латиш Леонід Олександрович — Головний державний інспектор відділу нагляду західного напрямку управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці
Цинкуш Сергій Анатолійович — Головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі, житлово-комунальному господарстві та соціально-культурній сфері управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки
Порушення:
Відсутні на воротах, або на стінах з боку воріт приміщення для зберігання аміачної селітри попереджувальні написи : "Аміачна селітра", "Вогненебезпечно!","Не палити!".
Не відповідає вимогам ДБН В.2.2-7-98 покриття підлоги в приміщенні для зберігання аміачної селітри. Підлога не підтримується у чистоті та справному стані (без вибоїн і нерівностей), щоб у разі розсипів селітри її можна було зібрати, не допускаючи забруднення проходів.
Не обладнано, згідно з вимогами НАПБ А.01.001-2004 первинними засобами пожежогасіння, приміщення для зберігання аміачної селітри.
Не вивішена інформаційна картка на зовнішній стороні дверей складу, яка містить інформацію про пожежну небезпеку аміачної селітри, засоби і методи гасіння пожежі
Покарання: відсутні
10.06.2020 2138972 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: санітрано-епідеміологічне обстеження з метою надання санітарного паспорту на право транспортування, використання та зберігання пестицидів і агрохімікатів у 2020 році
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Ліпуга Р М — начальник мехзагону ТОВ "Малиновка"
Качекан Дмитро Федорович — головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Нікольського міжрайонного управління ГУ ДПСС в Донецькій області
Кабацков Микола Анатолійович — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітраного законодавства Нікольського міжрайонного управління ГУ ДПСС в Донецькій області
Кудрявцев В В — директора ТОВ "Малиновка"
Кудрявцев В.В. — директора ТОВ "Малиновка"
Ліпуга Р.М. — начальник мехзагону ТОВ "Малиновка"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.04.2020 1896995 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.04.2020 1893886 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.04.2020 1801698 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.04.2020 1898796 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.04.2019 1635930 Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Надання санітарного паспорту на право траспортування, використання та зберігання пестицидів і агрохімікатів у 2018 р.
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Ведута С В — головний агроном тов "малиновка"
Ведута С.В. — головний агроном тов "малиновка"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.03.2019 1556509 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Згідно ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції", Стаття 3.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.03.2019 1451100 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України «Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 02.12.2015 № 1275 «Про затвердження переліку населених пунктів, на території яких здійснювалася антитерористична операція, та визначення такими, що втратили чинність, деяких розпоряджень Кабінету Міністрів України» (із змінами).
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.03.2019 1562028 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Згідно ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції", Стаття 3.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.03.2019 1566521 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Згідно ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції", Стаття 3.
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.07.2018 1058156 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері захисту рослин; додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.03.2018 1609359 Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Надання санітарного паспорту на право траспортування, використання та зберігання пестицидів і агрохімікатів у 2018 р.
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Ведута Сергій Володимирович — головний агроном ТОВ "Малиновка"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.03.2018 1607326 Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Встановлення епізоотичного благополуччя та умов проведення профілактичного карантинування тварин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кудрявцев Вадим Віталійович — директор ТОВ "Малиновка"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.01.2018 1607308 Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: надання довідки про благополуччя стада ВРХ
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кудрявцев Вадим Віталійович — директор ТОВ "Малиновка"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні