Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (9)
Будівництво (14) Перевірки (2)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ВИРОБНИЧЕ ОБ'ЄДНАННЯ ГАБІОНИ ЗАХІД УКРАЇНА"

#34519228

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.10.2019 1659541 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.08.2018 378473 Будівництво об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середнім (СС2) та значними (СС3) наслідками, що підлягає ліцензуванню Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
7 порушень
Предмет перевірки: контроль за додержанням ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками
Учасники:
Білоросюк Роман Васильович — Директор ПП "ВО Габіони Захід Україна"
Порушення:
Кваліфікація зварників вимогам Правил атестації зварників, затверджених наказом Державного комітету України по нагляду за охороною праці від 19 квітня 1996 року № 61, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 31 травня 1996 року за № 262/1287, не підтверджена. Термін дії наданого посвідчення закінчився.
Здійснення контролю якості виконаних робіт щодо зварних з’єднань із застосуванням неруйнівних методів до зварних з’єднань трубопроводів не підтверджено. Термін дії наданого договору закінчився.
Перелік видів робіт, що додається до ліцензії не приведений у відповідність до Переліку видів робіт, затвердженого Постановою КМУ від 30.03.2016 №256.
Кваліфікація робітників для виконання робіт з реставрації, консервації, ремонтних робіт, реабілітації на пам’ятках культурної спадщини вимогам ДСТУ-Н Б Д.2.5-27:2012; ДСТУ Б Д.2.5-1:2012 - ДСТУ Б Д.2.5-26:2012 не підтверджена відповідними документами про кваліфікацію.
Здійснення контролю якості виконаних робіт щодо зварних з’єднань із застосуванням неруйнівних методів до зварних конструкцій не підтверджено. Термін дії наданого договору закінчився.
Суб’єктом господарювання контроль якості виконаних робіт забезпечено не за всіма заявленими напрямками. Термін дії двох наданих договорів з лабораторіями, що надають послуги з проведення лабораторних випробувань якості виконаних робіт закінчився. Документи, що підтверджують акредитацію цих лабораторій відповідним органом з акредитації не надано.
Провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середніми та значними наслідками здійснюється з порушенням умов ліцензування – Перелік видів робіт, що додається до ліцензії не приведений у відповідність до Переліку видів робіт, затвердженого Постановою КМУ від 30.03.2016 №256.
Покарання: відсутні