Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (13)
Перевірки (4)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) №69 ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#34498360

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.07.2021 2458817 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
"ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ЯСЛА-САДОК) №69" ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (місто Дніпро, вул. Калинова, 112)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Індустріальний р-н, вул. Калинова, буд. 112
Учасники:
Святець І.О. — директор
Андрієнко Владислав Сергійович — фахівець ВЗЗ з ПНС Дніпровського району ЦЗД ГУ у Дніпропетровській області
Святець І О — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.12.2019 2043187 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: тезногенна та пожежна безпека, цивыльний захист
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Святець Ірина Леонідівна — в.о. завідуючої
Безбородкін Ілля Олександрович — фахівець відділу забеспечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у м.Дніпро центру забеспечення діяльності Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Не забезпечено працівників об'єкта засобами індивідуального захисту.
Не позначено місцезнаходження вогнегасників на об’єкті вказівними знаками згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT). Знаки розташовуються на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як всередині, так і за межами приміщень.
Не визначено обсяги забезпечення працівників, які працюють в зоні можливого хімічного забруднення, засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типи, а також місця зберігання які визначаються центральними органами виконавчої влади, іншими державними органами за погодженням з ДСНС.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів не здійснюються за допомоги опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Всі переносні вогнегасники не розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
Приміщення будівлі закладу не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме : системою оповіщення про пожежу та управлінням евакуюванням людей типу СО-3.
Приміщення електрощитової не забезпечено дверний проріз протипожежними дверима з межею вогнестійкості не менше ЕІ 30.
Не проведено індентифікацію об’єкта.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Не забезпечено пристроями для самозачинення дверей сходових кліток двері, що відділяють приміщення першого та другого поверхів будівлі дошкільного навчального закладу від сходових маршів.
Приміщення будівлі закладу не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме : системою пожежної сигналізації.
Керівник не пройшов навчання з питань цивільного захисту в установленому законодавством порядку.
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
На шляхах евакуації допускається обробляння стін і стелі, покриття підлоги в сходових клітинах з горючих матеріалів та не надано сертифікати відповідності та протоколи випробувань лабораторії (з мокрими печатками) про визначення відповідності вимогам пожежної безпеки на матеріали облицювання стін.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
23.10.2019 1697375 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Святець Ірина Леонідівна — В.о. завідувача
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.03.2019 1568213 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Святець Ірина Леонідівна — В.о. завідувача КЗО "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 69" ДМР
Порушення:
не якісно проводиться санітарно - освітня робота з працівниками закладу щодо правил миття столового посуду у групових осередках та проведення поточних дезінфекційних заходів (при опитуванні працівників на володіння гігієнічних знань відповіді надавались не вірні).
на час проведення перевірки в дошкільному навчальному закладі відсутня частина медичного обладнання в медичному кабінеті.
з метою контролю за виконанням затвердженого набору продуктів харчування медичною сестрою закладу не проводиться аналіз якості харчування дітей кожні 10 днів, не ведеться журнал виконання норм харчування.
в закладі не ведуться наступні журнали: журнал реєстрації інфекційних захворювань, журнал обліку та використання імунобіологічних препаратів, журнал реєстрації довготривалих та постійних протипоказань, амбулаторний журнал, журнал ізолятора, журнал реєстрації термінових повідомлень, журнал санітарно-освітньої роботи, журнал дегільментизації.
на дезінфекційний засіб, що використовується в закладі, не надані свідоцтво про державну реєстрацію та методичні вказівки (інструкції) із його застосування.
з метою контролю за виконанням затвердженого набору продуктів харчування медичною сестрою закладу не проводиться аналіз якості харчування дітей кожні 10 днів, не ведеться журнал виконання норм харчування.
Покарання: відсутні