Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПАСС"

#34389511

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.01.2021 2272110 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
54 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Єременко Наталія Олександрівна — Т.ВО. начальника управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Клочко Антон Олександрович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Власенко Олег Олександрович — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Супрун Людмила Василівна — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки.
Гринь Дмитро Володимирович — т.в.о. першого заступника начальника Головного управління Держпраці у Харківській області
Мартич Сергій Вікторович — головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні,енергетиці, в АПК та СКС
Світличний Вадим Владиславович — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Порушення:
На складі балонів не вивішені інструкції, платати, стосовно поводження з балонами, що є порушенням п. 18 глави 3 розділу X НПАОП 0.00- 1.81-18 «Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском».
Не надана декларація відповідності матеріальнотехнічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки: крана мостового заводський № 777402 вантажопідіймальністю 2т.
Не розроблено графік і інструкцію перевірки справності сигналізації і автоматичних захистів.
Не призначено наказом: працівника, який здійснює нагляд за утриманням вантажопідіймального обладнання.
Не розроблена інструкція по технічному обслуговуванню, ремонту кисневого обладнання та кисневих трубопроводів.
Відсутній графік плановопопереджувального ремонту обладнання що працює під тиском.
На підприємстві відсутній журнал реєстрації операцій перевірки технічного стану колісних транспортних засобів контрольнопропускним пунктом.
Працівники, які використовують екранні пристрої, не пройшли навчання і перевірку знань з питань охорони праці та безпечного використання екранних пристроїв до початку роботи з ними.
Наповнювачі балонів Кобець А. С., випробувач балонів Солдатов С. І. не пройшли навчання та перевірку знань Правил безпеки при виробництві та споживанні продуктів розподілення повітря.
Відсутній змінний журнал посудин що працюють під тиском.
Не заведено журнал обліку обладнання (вантажопідіймальних кранів) суб’єкта господарювання, облік обладнання не ведеться.
Технологічні трубопроводи виробничої дільниці не пофарбовані в сигнальний колір або сигнальні полоси згідно з ГОСТ.
Не призначено машиністів кранів.
Не призначено працівників, які здійснюють підвішування вантажу на гак вантажопідіймального крана, стропальників.
Відсутні, не ведуться у установленому законодавством порядку вахтові журнали машиніста вантажопідіймальних кранів.
Відсутній затверджений роботодавцем план-графік проведення навчання та перевірки знань з охорони праці працівників з якими вони мають бути ознайомлені.
Відсутній журнал реєстрації аварій на підприємстві.
В виробничому приміщені наповнення та зберігання продуктів розподілення повітря відсутні схеми розташування і технологічного зв’язку обладнання і трубопроводів.
Відсутній журнал реєстрації осіб, що потерпіли від нещасних випадків (гострих професійних захворювань (отруєнь) на виробництві.
При в’їзді на територію підприємства не вивішений схематичний план (схема) руху транспортних засобів та працівників з показом дозволених та заборонених напрямків.
Не проводяться ревізія регулюючої арматури на трубопроводах продуктів розподілення повітря (1 раз на рік).
Допускається зберігання наповнених балонів з газом без накручених ковпаків, що є порушенням п. 25 глави 3 розділу X НПАОП 0.00-1.65-88 «Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском».
Кожухи транспортних цистерн для рідких продуктів розподілення повітря (кисень, азот. аргон) не мають ясний видимий надпис з найменуванням збереженого продукту.
Не заведено журнал технічних обслуговувань і ремонтів вантажопідіймального обладнання.
Не проводиться інструктаж з правил поведінки та дії при виникненні аварійних ситуацій, пожеж і стихійних лих 3 випробувачем балонів.
Не розроблено інструкцію 3 режиму роботи і безпечного обслуговування посудин.
Не проводиться інструктаж з правил поведінки та дії при виникненні аварійних ситуацій, пожеж і стихійних лих з слюсарем по ремонту обладнання.
Начальник транспортної дільниці Солдатов О.І. здійснює нагляд за безпечною експлуатацією обладнання; (наказ по підприємству від 03.01.2019р. № 15-оп), не пройшов підготовку та перевірку знань з охорони праці, знання вимог, Правил охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання.
Відсутні затверджені роботодавцем графіки обстежень підрозділів підприємства службою охорони праці.
Відсутній визначений роботодавцем порядок розміщення транспортних засобів на території.
Відсутній журнал перевірки укомплектованості і контролю за самовільним унесенням змін у конструкцію і комплектність КТЗ.
Відсутні ПВР або технологічні карти на виконання робіт обладнанням (навантажування та розвантажування, складування).
Не надано журнал огляду знімних вантажозахоплювальних пристроїв.
Відсутній (план роботи) графік проведення періодичних перевірок, працівника який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією обладнання.
В «Журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці» (у графі 12) не вказується дата та підпис особи, яка перевірила знання та допустила до роботи.
Відсутня виробнича інструкція для персоналу, який обслуговує обладнання під тиском, яка розробляється на підставі інструкції з монтажу і експлуатації виробника.
Не проводиться інструктаж з правил поведінки та дії при виникненні аварійних ситуацій, пожеж і стихійних лих 3 наповнювачами балонів, що є порушенням п. 6.1 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці» зі змінами 30.01.2017р.
3 урахуванням специфіки виробництва, роботодавцем не переглянутий відповідний перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
Відсутній наказ по підприємству про призначення із числа інженерно-технічних працівників відповідальної особи за безпечну експлуатацію обладнання і трубопроводів продуктів розподілення повітря на їх технічнчний стан, яка пройшла спеціальне навчання і перевірку знань Правил безпеки при виробництві та споживанні продуктів розподілення повітря.
Не проводяться ревізія запірної арматури на трубопроводах продуктів розподілення повітря (1 раз на рік).
Журнал реєстрації вступного інструктажу ведеться з порушеннями: у графі 4 не вказується вік працівника.
Працівники безпосередньо зайняті на роботах, зазначених у «Переліку робіт, де є потреба у професійному доборі» а саме водії: Гусаков А.Л., Воротило С.П., Сулейманов Р.Б., не пройшли спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативноправових актів з охорони праці.
Не призначено ремонтний персонал обладнання (слюсарі; слюсаріелектрики; електромонтери; налагоджувальними, тощо), що є порушенням
Не вивішується на робочих місцях інструкція з режиму роботи і безпечного обслуговування посудин.
Службою охорони праці не розроблено спільно 3 іншими підрозділами підприємства комплексні заходи для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці.
Не розроблена інструкція з охорони праці з правил поведінки та дії при виникненні аварійних ситуацій, пожеж і стихійних лих.
НІа робочому місці вантажопідіймальних кранів, відсутній перелік вантажів з вказівкою їх маси.
Наповнювач балонів Кобець А.С., випробувач балонів Солдатов С.І. не пройшли спеціальне навчання та перевірку з Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском.
Перевізник не забезпечує щозмінну перевірку технічного стану колісних транспортних засобів у встановленому законодавством порядку.
Відкриті площадки для зберігання транспортних засобів вздовж стін і огородження території, де установлюються автомобілі, не мають колесовідбійні пристрої.
Обладнання під тиском не обліковується в журналі обліку суб’єкта господарювання.
Інженер з охорони праці Флоринська Ю.Ю. не видає керівникам структурних підрозділів підприємства обов’язкові для виконання приписи.
Наповнені та порожні балони не в повному обсязі зберігаються в контейнерах та клітинах, що є порушенням п. 8.7. НПАОП 0.00-1.65-88 «Правила безпеки при виробництві та споживанні продуктів розподілення повітря».
Не проводяться оперативний контроль технологічних трубопроводів (1 раз в місяць) виробничої дільниці 3 відміткою в журналі експлуатації трубопроводів.
Покарання: відсутні
18.01.2021 2339292 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство ПАСС
61017, Харківська обл., м. Харків, Холодногірський р-н, вул. Бессарабська, 20
Склад
64207, Харківська обл., Ізюмський р-н, м. Балаклія, вул. Заміська, 1
Киснева станція
62540, Харківська обл., Чугуївський р-н, С м. Т. Білий Колодязь, вул. Заводська
Пункт видачі технічних газів "ПАСС"
6403, Харківська обл., Ізюмський р-н, м. Балаклія, вул. Заміська, 1
Учасники:
Грєховодов Сергій Метрофанович — Заступник директора ТОВ «ПАСС»
Комишанський Роман Євгенович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Холодногірському району Харківської міської територіальної громади Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області
Порушення:
На території пожежний щит не укомплектований згідно норм
Не заведено журнал обліку вогнегасників, відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 року № 25 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23.02.2018 року за № 225/31677).
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту (Відсутні підтверджуючі матеріали)
Об’єкт не обладнано системами протипожежного захисту (пожежною сигналізацією) відповідно до вимог
Електрощити, групові електрощітки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не для всіх будівель і приміщень виробничного призначення визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки та не позначено її на вхідних дверях
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки. (відсутні посвідчення)
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (Відсутні підтверджуючі матеріали)
В адміністративній будівлі ґрати, які встановлено на вікнах не є розпашними
Приміщення не забезпечено необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння. (відсутня достатня кількість вогнегасників)
Не проведено технічне обслуговування і перевірка на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів (Відсутні підтверджуючі матеріали)
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта. (Відсутні підтверджуючі матеріали)
Не всі шляхи евакуації забезпечені евакуаційним освітленням
Не на всій ділянці електромережі з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
На об’єкті влаштовуються та експлуатуються тимчасові електромережі
Об’єкт не забезпечений захистом будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». (підтверджується фото)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.01.2020 1730748 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна суб'єктом господарювання місця провадження господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
киснева станція
Хмельницька обл., Хмельницький р-н, м. Хмельницький, вул. Курчатова, 109
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2019 1424440 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Лист підприєсмтва від 17.05.2019 року (повідомлення підприємства про перевірку територіальними органами Держпраці в інших областях)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
Об'єкт 1
29000, Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Курчатова, 109
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.10.2018 1160012 Державна служба України з питань праці Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про охорону праці, промислову безпеку та гірничий нагляд
Учасники:
Греховодов Сергій Митрофанович — заступник директора
Порушення:
Не проводяться ревізія регулюючої арматури на трубопроводах продуктів розподілення повітря (1 раз на рік)
Відсутній дозвіл на експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, а саме: цистерна для транспортування рідких кисню, азоту, аргону типу ЦТК-8/0,25М зав. № 8904053, 1989 року випуску, установка Г-1,6-28/40 «Сніжинка» з ємністю КВ 06403 зав. № 9007128 1990 року випуску, сосуд ЦТК-1,6/0,25-І зав. № 9311380 1984 року випуску, сосуд ЦТК-1,6/0,25-І зав. № 8507304 1985 року випуску, сосуд ЦТК-1,6/0,25-І зав. № 8712490 1987 року випуску, посудина, що призначена для транспортування та зберігання рідкої вуглекислоти ЦЖУ-9 зав. № 59 1985 року випуску
Не визначений керівником підприємства відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання), а також тривалість стажування
Покарання: відсутні
18.10.2018 529298 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Губарєв Віталій Миколайович — директор ТОВ «ПАСС»
Порушення:
Не проведений інструктаж з техногенної безпеки з працюючим персоналом.
Інструкції про заходи пожежної безпеки не вивішені на видимих місцях.
Не поновлений запас відповідних медичних препаратів, сучасних антидотів та інших фармацевтичних препаратів, у тому числі кисню.
Працюючий персонал не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання.
Посадова особа не пройшла навчання або перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Посадова особа не пройшла навчання в сфері цивільного захисту (цивільної оборони).
Не здійснене технічне обслуговування вогнегасників відповідно до Правил експлуатації вогнегасників.
Приміщення для зберігання горючих газів не обладнане газовим аналізатором.
Не проведена ідентифікація об'єкта підвищеної небезпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом