Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (13)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Будівництво (5) Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВЕСТ ГЕЙТ ЛОГІСТИК"

#34361480

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.01.2022 3057237 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.04.2021 2287042 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Шикало Віктор Андрійович — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Косовський Віталій Леонідович — Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення:
Не ведеться журнал технічних оглядів і обходів трас. Відсутні маршрутні карти підземних газопроводів.
Керівник підприємства не забезпечив утримання, експлуатацію і обслуговування електроустановок відповідно до вимог чинних нормативних документів, а саме: не забезпечив проведення протиаварійних і профілактичних випробувань та вимірювань електроустановок згідно з правилами і нормами (ПТЕ), а саме: силових трансформаторів 10/0,4 кВ встановлених у ТП-740, ТП-1796,ТП-1797, КТП-323 згідно протоколів випробування № 060421-6, №060421-5, №060421-4 проведено не в обсязі зазначеному у ПТЕЕС.
Відповідальні особи та оператори котелень не пройшли навчання з НПАОП 0.00-5.11-85 «Типова інструкція з організації ведення газонебезпечних робіт».
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником та погоджений з Держпраці список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією.
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не вказані всі інструкцій по яким повинен проводиться інструктаж (пожежна безпека, долікарняна допомога, електробезпека)
Не виконуються вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Запис про проведення вступного інструктажу робиться в журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці, при цьому не зазначається вік особи яку інструктують.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: посадова особа Бенчук Л.І не пройшла навчання і перевірку знань з питань електробезпеки на IV групу, як відповідальна особа за стан охорони праці.
Роботодавцем не проведено первинний технічний огляд електрообладнання, яке введено в експлуатацію в 2008р. ТП-740, ТП-1796, ТП-1797, КТП-323, яке належить підприємству.
Працівників не ознайомлюють з планом-графіком проведення навчання та перевірки знань.
Відсутній журнал контрольних оглядів.
В ШРП відсутні схема обладнання, режимна карта та інструкції з експлуатації обладнання.
В журналі реєстрації інструктажів не робиться запис про допуск працівників до самостійної роботи.
Не проведено частковий технічний огляд вантажного підйомника ПГМ 2 2000-9,7-3-УХЛ4 заводський №0056 рік виготовлення 2010.
Не пофарбовані газопроводи згідно ГОСТ 14202-69 та ДСТУ Б В.2.5-29:2006. (відсутні розпізнавальні знаки).
Покарання: відсутні
31.08.2020 1803868 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.01.2019 1624327 Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.09.2018 529247 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
76 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Кот Григорій Дмитрович — Представник за довіреністю ТОВ "ВЕСТ ГЕЙТ ЛОГІСТИК" головний інженер
Порушення:
Евакуаційні виходи із поверхів стелажних конструкцій встановлених у складських приміщеннях секції «Б» та «А» корпусу № 2 не влаштовані по самостійних шляхах евакуації які ведуть на зовні будівлі. (Орендні площі ТОВ "ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС").
На території об’єкта додатково не встановлено пожежні щити (стенди) з розрахунку один щит (стенд) на 5000 м2 захищуваної площі.
Із складського приміщення (колишнє приміщення холодильника) секції «Ц» корпусу № 2 не влаштований евакуаційний вихід. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Із приміщення комутаційної кімнати 2-го поверху адміністративно-побутових приміщень секції «Б» корпусу № 2 не влаштований евакуаційний вихід. (Орендні площі ТОВ "ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС").
У складських приміщеннях секції «Ц» та «Ф» корпусу № 2 робочі місця комірників (обліковців, відбракувальників, товарознавців) не обгородженні заскленими перегородками з негорючих матеріалів заввишки не менше 1,8 м, які не повинні перешкоджати евакуації людей та матеріальних цінностей. (Орендні площі ТОВ "РЕНУС РЕВАЙВЕЛ").
Висота шляху евакуації на покрівлю будівлі у СК2 корпусу № 1 менша ніж 2,0 метра.
Коридор адміністративно-побутової частини 2-го поверху секції «Д» корпусу № 2 не обладнано системи димовидалення. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
В приміщенні дахової котельні будівлі корпусу № 1 компоненти системи протипожежного захисту не виконані у вибухобезпечному виконанні.
Двері евакуаційного виходу з кабінетів керівництва до сходової клітки адміністративно-побутової частини 3-го поверху секції «Д» корпусу № 2 зачинені електричні замки. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Ширину проходів та місця штабельного зберігання у складському приміщенні секції «Ф» корпусу № 2 не позначені обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно. (Орендні площі ТОВ "БОНЕНКАМП").
Не проводиться фінансування витрат у порядку та обсягах, необхідних для повного і якісного забезпечення вимог техногенної безпеки.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (прорізи не заповнені протипожежними дверима відповідно до пункту 6.4, таблиці 3 ДБН В.1.1-7:2016), що відокремлюють адміністративно-побутові приміщення від приміщень мезоніну 2-го поверху секції «Д» корпусу № 2. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
У складських приміщеннях секції «Ц» та «Ф» корпусу № 2 внутрішньо-стелажний простір стелажів не обладнано автоматичною системою пожежогасіння. (Орендні площі ТОВ "РЕНУС РЕВАЙВЕЛ").
В коридорі який веде до сходової клітки (на шляхах евакуації) 2-го поверху адміністративно-побутових приміщень секції «Б» корпусу № 2 розміщені офісні меблі та побутове обладнання. (Орендні площі ТОВ "ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС").
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (прорізи не заповнені протипожежними дверима та вікнами відповідно до пункту 6.4, таблиці 3 ДБН В.1.1-7:2016), що відокремлюють адміністративне приміщення від складських приміщень секції «Ф» корпусу № 2. (Орендні площі ТОВ "БОНЕНКАМП").
Протипожежні двері 2-го поверху мезоніну секції «Е» корпусу № 2 не обладнані пристроями для само зачинення. (Орендні площі ТОВ "ДЦ УКРАЇНА").
В коридорі на шляхах евакуації 2-го поверху адміністративно-побутових приміщень секції «Ц» корпусу № 2 розміщені офісні меблі.
На шляхах евакуації з приміщень складу секції «Д» корпусу № 2 улаштований стелаж. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Приміщення кабінету управляючої корпусу № 1 не обладнано системами протипожежного захисту.
Допускається відкрите прокладання кабелів транзитом через пожежонебезпечні зони в приміщеннях мезоніну 2-го поверху секції «Е» № 2 і ближче 1 м від них відповідно. (Орендні площі ТОВ "ДЦ УКРАЇНА").
На шляхах евакуації першого поверху адміністративно-побутових приміщень сектору та приміщень складу секції «Д» корпусу № 2 улаштовані турнікети. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (прорізи не заповнені протипожежними воротами відповідно до пункту 6.4, таблиці 3 ДБН В.1.1-7:2016), що відокремлюють приміщення мезоніну 2-го поверху від приміщень складу секції «Д» корпусу № 2. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Не розроблена проектна документація на приміщення операторської розміщеної в об’ємі складського приміщення секції «Б» корпусу № 2, яка затверджена у встановленому порядку. (Орендні площі ТОВ "ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС").
Приміщення охорони 1-го поверху адміністративно-побутової частини секції «Д» корпусу № 2 не обладнано системами протипожежного захисту. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Електророзетка в приміщенні 2-го поверху адміністративно-побутових приміщень секції «А» корпусу № 2 встановлена на горючій основі без підкладанням суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (Орендні площі ТОВ "ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС").
У складських приміщеннях корпусу № 1 внутрішньо-стелажний простір стелажів не обладнано автоматичною системою пожежогасіння. (Орендні площі ТОВ "МЕРІ КЕЙ (УКРАЇНА) ЛТД.").
У складських приміщеннях секції «Д» та «Ц» корпусу № 2 робочі місця комірників (обліковців, відбракувальників, товарознавців) не обгородженні заскленими перегородками з негорючих матеріалів заввишки не менше 1,8 м, які не повинні перешкоджати евакуації людей та матеріальних цінностей. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Коридор яки відділений перегородками адміністративно-побутової частини 3-го поверху секції «Д» корпусу № 2 не обладнано системами протипожежного захисту. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Приміщення конференц залу адміністративно-побутової частини 2-го поверху секції «Ц» корпусу № 2 не обладнано системами протипожежного захисту. (Орендні площі ТОВ "РЕНУС РЕВАЙВЕЛ").
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (прорізи не заповнені протипожежними дверима та воротами відповідно до пункту 6.4, таблиці 3 ДБН В.1.1-7:2016), що відокремлюють адміністративні приміщення (зону прийому замовлень) від складських приміщень корпусу № 1.
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
Коридор адміністративно-побутової частини 3-го поверху секції «Д» корпусу № 2 не обладнано системи димовидалення. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
У складському приміщенні секції «Ф» корпусу № 2 матеріали які зберігаються у штабелях укладені в притул до стін. (Орендні площі ТОВ "РЕНУС РЕВАЙВЕЛ").
Приміщення комори адміністративно-побутової частини 1-го поверху корпусу № 1 не обладнано системами протипожежного захисту. (Орендні площі ТОВ "МЕРІ КЕЙ (УКРАЇНА) ЛТД.").
На шляхах евакуації у складських приміщеннях секції «Ц» корпусу № 2 улаштований турнікет. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Переносні вогнегасники адміністративно-побутової частини 2-го поверху секції «Ц» корпусу № 2 не розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення, або у шафи пожежних кран-комплектів, у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені, на підлозі (якщо дозволяє конструкційне виконання). (Орендні площі ТОВ "РЕНУС РЕВАЙВЕЛ").
Не розроблено та затверджено положення, інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки на об'єкті.
Приміщення серверної адміністративно-побутової частини 2-го поверху секції «Ц» корпусу № 2 не обладнано автоматичними системами пожежогасіння. (Орендні площі ТОВ "РЕНУС РЕВАЙВЕЛ").
У складському приміщенні секції «Ф» корпусу № 2 ширину проходів та місця штабельного зберігання не позначені обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно. (Орендні площі ТОВ "РЕНУС РЕВАЙВЕЛ").
У складських приміщеннях корпусу № 1 операції, пов’язані з розкриттям тари, розфасуванням продукції не здійснюються у відокремлених приміщеннях. (Орендні площі ТОВ "МЕРІ КЕЙ (УКРАЇНА) ЛТД.").
Допускається улаштовування у сходових клітках складських корпусів приміщень різного призначення.
Не забезпечено засобами радіаційного та хімічного захисту.
Приміщення операторської «Данфосс» розміщеного в об’ємі складського приміщення секції «Б» корпусу № 2 не обладнано системами протипожежного захисту. (Орендні площі ТОВ "ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС").
Ширина коридору на евакуаційному шляху з приміщень 1-го поверху адміністративно-побутової частини корпусу № 1 менше ширини дверного полотна, враховуючи, що в ньому розташовані двері з дох його боків, які відчиняються з приміщень у коридор. (Орендні площі ТОВ "МЕРІ КЕЙ (УКРАЇНА) ЛТД.").
Не проведено випробування зовнішнього протипожежного водопроводу на тиск та витрату води із залученням (за письмовим зверненням) пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС України.
У складських приміщеннях секції «Д» та «Ц» корпусу № 2 внутрішньо-стелажний простір стелажів не обладнано автоматичною системою пожежогасіння. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Коридор та приміщення адміністративно-побутової частини 2-го поверху секції «Д» корпусу № 2 не обладнано системами протипожежного захисту. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння адміністративно-побутової частини 2-го поверху секції «Ц» корпусу № 2 не установлено вказівні знаки. (Орендні площі ТОВ "РЕНУС РЕВАЙВЕЛ").
Не організовуються заходи щодо захисту персоналу від шкідливого впливу надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.
На шляхах евакуації першого поверху адміністративно-побутових приміщень секції «Б» та «А» корпусу № 2 улаштовані турнікети. (Орендні площі ТОВ "ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС").
Не заведено журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
Ширина міжстелажних проходів в приміщенні 2-го поверху мезоніну секції «Е» корпусу № 2 менше 1 м. (Орендні площі ТОВ "ДЦ УКРАЇНА").
Протипожежні двері, що розділяють приміщення складу від приміщень коридору який веде до виходу безпосередньо на зовні з адміністративно-побутової частини 1-го поверху секції «Ц» корпусу № 2 не обладнані пристроями для само зачинення. (Орендні площі ТОВ "РЕНУС РЕВАЙВЕЛ").
Ширина сходових маршів клітин типу СК2 на шляху евакуації адміністративно-побутових приміщень корпусу № 1 менше ніж 1,2 м. (Орендні площі ТОВ "МЕРІ КЕЙ (УКРАЇНА) ЛТД.").
У складських приміщеннях корпусу секції «Е» № 2 робочі місця комірників (обліковців, відбракувальників, товарознавців) не обгородженні заскленими перегородками з негорючих матеріалів заввишки не менше 1,8 м, які не повинні перешкоджати евакуації людей та матеріальних цінностей. (Орендні площі ТОВ "ДЦ УКРАЇНА").
У складських приміщеннях секції «Д» корпусу № 2 допускається виконання конструкції стелажів (у тому числі полиці) висотою більше 3 м з горючих матеріалів. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Для інформування населення про небезпеку, яка безпосередньо загрожує населенню від потенційно небезпечного об'єкта не встановлено вказівники (попереджувальні знаки, інформаційні табло тощо) по їх периметру.
Протипожежні ворота у складських приміщеннях секції «С» корпусу № 2 утримуються у несправному стані. (Орендні площі ТОВ "РЕНУС РЕВАЙВЕЛ").
Коридор адміністративно-побутової частини 2-го поверху секції «Ц» корпусу № 2 не обладнано системи димовидалення. (Орендні площі ТОВ "РЕНУС РЕВАЙВЕЛ").
У складських приміщеннях корпусу № 1 робочі місця комірників (обліковців, відбракувальників, товарознавців) не обгородженні заскленими перегородками з негорючих матеріалів заввишки не менше 1,8 м, які не повинні перешкоджати евакуації людей та матеріальних цінностей. (Орендні площі ТОВ "МЕРІ КЕЙ (УКРАЇНА) ЛТД.").
Пожежні гідранти системи зовнішнього протипожежного водопроводу розташовані на відстані менше 5 м від стіни корпусу № 1 (зворотня від фасаду стіна складу).
Клас вогнестійкості сходів типу С2 на шляхах евакуації з приміщень стелажних конструкцій встановлених у складських приміщення секції «Б» та «А» корпусу № 2 менше ніж R 60 М0 корпусу № 2. (Орендні площі ТОВ "ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС").
Приміщення охорони та операторської секції «Ц» корпусу № 2 не обладнано системами протипожежного захисту. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Не здійснено навчання працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Висота в просвіті всіх евакуаційних виходів (дверей) на шляхах евакуації з складського приміщення та адміністративно-побутових приміщень корпусу № 1 менша ніж 2,0 метра (Орендні площі ТОВ "МЕРІ КЕЙ (УКРАЇНА) ЛТД.").
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (прорізи не заповнені протипожежними дверима відповідно до пункту 6.4, таблиці 3 ДБН В.1.1-7:2016), що відокремлюють адміністративно-побутові приміщення від приміщень мезоніну 2-го поверху секції «Ц» корпусу № 2. (Орендні площі ТОВ "РЕНУС РЕВАЙВЕЛ").
У складських приміщеннях секції «А» та «Б» корпусу № 2 внутрішньо-стелажний простір стелажів не обладнано автоматичною системою пожежогасіння. (Орендні площі ТОВ "ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС").
Не розроблена проектна документація на приміщення операторської розміщеної в об’ємі складського приміщення секції «Ц» корпусу № 2, яка затверджена у встановленому порядку. (Орендні площі ТОВ "ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС").
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту
В коридорі (на шляхах евакуації) 3-го поверху адміністративно-побутових приміщень секції «Д» корпусу № 2 розміщені офісні меблі та побутове обладнання. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
У складських приміщеннях секції «Е» корпусу № 2 внутрішньо-стелажний простір стелажів не обладнано автоматичною системою пожежогасіння. (Орендні площі ТОВ "ДЦ УКРАЇНА").
З адміністративно-побутових приміщень 2-го поверху секції «Д» корпусу № 2 не влаштований 2-й евакуаційний вихід безпосередньо на зовні будівлі. (Орендні площі ТОВ "ЛОГІСТИК-ПЛЮС").
Відсутній постійно оновлювальний запас відповідних медичних препаратів, сучасних антидотів та інших фармацевтичних препаратів, у тому числі кисню.
Приміщення серверної адміністративно-побутової частини 2-го поверху секції «Е» корпусу № 2 не обладнано автоматичними системами пожежогасіння. (Орендні площі ТОВ "ДЦ УКРАЇНА").
Ширина сходових маршів клітин типу СК2 на шляху евакуації адміністративно-побутових приміщень секції «А» корпусу № 2 менше ніж 1,2 м. (Орендні площі ТОВ "ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС").
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
03.09.2018 1153386 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Учасники:
Порушення:
12 порушень
Покарання: відсутні