Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (14)
Банкрутство (1) Перевірки (5)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОМІНВЕСТКОНСАЛТИНГ"

#34186468

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.06.2022 3094744 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
База відпочинку "Таврида"
71108, Запорізька обл., м. Бердянськ, вул. Макарова, 53
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.06.2020 2129986 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Запорізькій області Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: перевірка стану усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, зазначених у Приписі №92 від 02.07.2019 р.
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Полещук Роман Олександрович — Начальник відділу запобігання надзвичайним ситуацім Бердянського міськрайонного управління Головного управляння ДСНС України у Запорізькій області
Грищенко Марина Володимирівна — директор ТОВ "Промінвесткансалтинг"
Шатіло Олександр Анатолійович — Головний інспектор відділу пожежної безпеки Управління запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Запорізькій області
Порушення:
Лінії живлення кожного побутового кондиціонера, які встановлені не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту.
Не укомплектувано рятувальний пост рятувальним майном і плавзасобами відповідно до конкретної категорії рятувального поста..
Не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій даху їдальні.
Не відділено протипожежними перешкодами (дверима) 2-го типу з межею вогнестійкості не менше ЕІ30, приміщення електрощитової спального корпусувід інших приміщень відповідно до вимог пунктів 6.4 та 6.31 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Не виведенотривожний сигнал про пожежу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого цілодобового пожежного спостереження, згідно ДБН В.2.5-56-2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту» п.5.8
Не забезпеченорятувальний пост необхідною документацією, а саме: вахтовим журналом; інформаційними матеріалами з надання першої невідкладної медичної допомоги постраждалим; картою – схемою району дій; розкладом чергувань; посадовими інструкціями посадових осіб рятувального поста; переліком майна; комплектом наочної агітації (заходи безпеки та правила надання допомоги на воді); журналом реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці; інструкцією з охорони праці; телефонним довідником з номерами телефонів підрозділів екстреної медичної допомоги населенню, правоохоронних органів, аварійно – рятувальних служб, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, територіальних органів Державної санітарно – епідеміологічної служби України, оперативних чергових територіальних органів ДСНС України.
На встановленотериторії оздоровчого закладу пожежні щити, з розрахунку 1 щит на 5000 м2 території та укомплектувати їх відповідно до норм належності (вогнегасник – 3 шт, ящик з піском, покривало із негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2х2 м – 1шт, гаки-3 шт, лопата – 2 шт, лом 2 шт, сокира – 2 шт.
Не дообладнанобудівлі бази відпочинку системами протипожежного захисту (пожежною сигналізацією, системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей) відповідно до вимог ДБН В.2.5-56-2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту»
Матросами – рятувальниками і плавцями – рятувальниками рятувального поста не проводиться з відпочиваючими у місці масового відпочинку на водному об’єкті (по радіо або через мегафон) профілактичну роботу з попередження нещасних випадків на воді.
Допускається використання на посадах матросів – рятувальників та плавців - рятувальників осіб, які не пройшли спеціальної підготовки (перепідготовки) і не мають свідоцтв про проходження такої підготовки (перепідготовки) з датою поточного року.
Не проведено перевірку пристроїв захисту від блискавок та вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38-2008 «Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», та дообладнати будівлі пристроями захисту від блискавок.
Не забезпечено рятувальний пост: апаратом штучної вентиляції легенів (мішок Амбу) та рятувальною дошкою.
Не проведено практичне відпрацювання дій персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.06.2019 1484922 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
30 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
База відпочинку "Таврида"
71108, Запорізька обл., м. Бердянськ, вул. Макарова, 53
Учасники:
Носко Роман Олександрович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Бердянського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області майору служби цивільного захисту
Полещук Роман Олександрович — Начальник відділу запобігання надзвичайним ситуацім Бердянського міськрайонного управління Головного управляння ДСНС України у Запорізькій області
Порушення:
Необхідно укомплектувати рятувальний пост рятувальним майном і плавзасобами відповідно до конкретної категорії рятувального поста..
Необхідно забезпечити за наявності людей у будівлях розташованих на території закладу замкнення дверей евакуаційних виходів лише на внутрішні запори, які відкриваються з середини без ключа.
Необхідно заборонити: експлуатацію кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією; застосування саморобних подовжувачів, які не відповідають вимогам ПУЕ; користування пошкодженими розетками, відгалужувальними та з'єднувальними коробками, вимикачами та іншими електровиробами, а також лампами, скло яких має сліди затемнення або випинання; експлуатацію світильників зі знятими ковпаками (розсіювачами); використання в пожежонебезпечних зонах світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків), а також з відбивачами і розсіювачами, виготовленими з горючих матеріалів; використання побутових електронагрівальних приладів (прасок, чайників, кип'ятильників тощо) без негорючих теплоізоляційних підставок та в місцях (приміщеннях), де їх застосування не передбачено технологічним процесом; заклеювати шпалерами відкрито прокладені електропроводи і кабелі.
Необхідно відділити протипожежними перешкодами (дверима) 2-го типу з межею вогнестійкості не менше ЕІ30, приміщення електрощитової спального корпусу від інших приміщень відповідно до вимог пунктів 6.4 та 6.31 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Необхідно провести розгортання та згортання пожежних рукавів (не рідше одного разу на 6 місяців).
Необхідно лінії живлення кожного побутового кондиціонера, які встановлені забезпечити автономним пристроєм електричного захисту.
Необхідно здійснити технічне обслуговування і перевірку на працездатність пожежних кранів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування , у разі необхідності виконати ремонт системи внутрішнього протипожежного водопосточання та доукомплектувати рукавами та стволами.
Необхідно на вогнегасниках, які експлуатуються на об’єкті поновити облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Необхідно провести перевірку пристроїв захисту від блискавок та вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38-2008 «Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», та дообладнати будівлі пристроями захисту від блискавок.
Необхідно забезпечити в повному обсязі, територію, будинки, споруди, приміщення відповідними знаками безпеки згідно вимог ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности
Необхідно електрощити, групові електрощитки оснастити схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
З’єднання електричних проводів в розподільчих коробках, електрощитових виконати способом паяння, зварювання, затискачами болтовими або гвинтовими
Необхідно рятувальний пост забезпечити необхідною документацією, а саме: вахтовим журналом; інформаційними матеріалами з надання першої невідкладної медичної допомоги постраждалим; картою – схемою району дій; розкладом чергувань; посадовими інструкціями посадових осіб рятувального поста; переліком майна; комплектом наочної агітації (заходи безпеки та правила надання допомоги на воді); журналом реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці; інструкцією з охорони праці; телефонним довідником з номерами телефонів підрозділів екстреної медичної допомоги населенню, правоохоронних органів, аварійно – рятувальних служб, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, територіальних органів Державної санітарно – епідеміологічної служби України, оперативних чергових територіальних органів ДСНС України.
Необхідно провести технічне обслуговування вогнегасників термін дії яких вичерпано.
Необхідно на території оздоровчого закладу на видних місцях встановити таблички із зазначенням порядку виклику пожежної охорони, знаки місць розміщення первинних засобів пожежогасіння
Необхідно провести практичне відпрацювання дій персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей.
Необхідно забезпечити адміністрацією закладу ознайомлення з основними вимогами пожежної безпеки (під підпис) усіх громадян, котрі прибувають для тимчасового проживання людей
Необхідно розробити та затвердити для кожного приміщення закладу інструкції про заходи пожежної безпеки
Необхідно забезпечити опломбування та захист від несанкціонованого приведення в дію пристроїв ручного пуску системи протипожежного захисту, згідно з вимогами п. Ж 6.9 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
На території оздоровчого закладу встановити пожежні щити, з розрахунку 1 щит на 5000 м2 території та укомплектувати їх відповідно до норм належності (вогнегасник – 3 шт, ящик з піском, покривало із негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2х2 м – 1шт, гаки-3 шт, лопата – 2 шт, лом 2 шт, сокира – 2 шт.
Необхідно електромережу в приміщенні прачки виконати згідно з вимогами ПУЕ
Не забезпечено рятувальний пост: апаратом штучної вентиляції легенів (мішок Амбу) та рятувальною дошкою;
Необхідно не допускати використання на посадах матросів – рятувальників та плавців - рятувальників осіб, які не пройшли спеціальної підготовки (перепідготовки) і не мають свідоцтв про проходження такої підготовки (перепідготовки) з датою поточного року.
Необхідно будівлі бази відпочинку дообладнати системами протипожежного захисту (пожежною сигналізацією, системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей) відповідно до вимог ДБН В.2.5-56-2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту» ППБУ Розділ V пункт 1. Необхідно тривожний сигнал про пожежу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації вивести на пульт централізованого цілодобового пожежного спостереження, згідно ДБН В.2.5-56-2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту» п.5.8
Необхідно вивісити на видному місті інструкція щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу у разі виникнення НС.
Необхідно провести перевірку пристроїв захисту від блискавок та вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38-2008 «Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», та дообладнати будівлі пристроями захисту від блискавок.
Необхідно матросам – рятувальникам і плавцям – рятувальникам рятувального поста проводити з відпочиваючими у місці масового відпочинку на водному об’єкті (по радіо або через мегафон) профілактичну роботу з попередження нещасних випадків на воді.
Необхідно провести вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій даху їдальні .
Необхідно тривожний сигнал про пожежу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації вивести на пульт централізованого цілодобового пожежного спостереження, згідно ДБН В.2.5-56-2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту» п.5.8
Необхідно заборонити на території та в будівлях розташування горючих матеріалів на відстані менш 1м від електроустаткування та під електрощитами.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.04.2018 528908 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.01.1970 1699598 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Запорізькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відсутність керівника або уповноваженої особи
Предмет перевірки: Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні