Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (10)
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БІЗНЕТ"

#34034300

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
26.07.2021 2445021 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
БІЗНЕС ЦЕНТР ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ (Миколаївська область)
54001, Миколаївська обл. м. Миколаїв, Центральний р-н, вул. Шевченко, 59А
Учасники:
Назаренко Сергій Олександрович — провідний інспектор відділу запобігання надзичайним ситуаціям Миколаївського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області старший лейтенант служби цивільного захисту
Дербілов Андрій Юрійович — директор ТОВ “Бізнет”
Порушення:
Біля входу в приміщення насосної станції не розміщено світлове табло «Насосна станція» з освітленням уночі
Для освітлення сходів для спуску до насосної станції допускається підвішування світильника безпосередньо на струмопровідні проводи
Не проведено заміри опору ізоляції електромережі та електрообладнання і перевірку заземлювальних пристроїв.
Керівний склад не пройшов навчання на курсах цивільного захисту.
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту.
Для приміщення топочної не визначено категорію за вибухопожежною та пожежною небезпекою та клас зони за «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
07.09.2020 1737998 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: з метою запобігання поширенню коронавірусу Covid-19 серед населення України та додержання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (Covid-19) від 17 березня 2020 року № 530-ІХ
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
БІЗНЕС ЦЕНТР ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ (Миколаївська область)
54001, Миколаївська обл. м. Миколаїв, Центральний р-н, вул. Шевченко, 59А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.11.2019 1706088 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Миколаївській області Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: позапланова перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Дербілов Андрій Юрійович — директор ТОВ “Бізнет”
Дербілов Андрій Юрійович. — директор ТОВ “Бізнет”
Порушення:
Не проведено навчання керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту.
Не проведено перевірку пристрою захисту від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників відповідно до вимог Наказу МВС від 15.01.2018 № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників»
Для приміщення топочної не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.05.2018 528712 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
30 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Дербілов Андрій Юрійович — Уповноважена особа за довіреністю
Порушення:
Приміщення будівлі які знаходяться в оренді не в достатній кількості забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно з Правилами експлуатації вогнегасників, та типових норм належності вогнегасників затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання відповідно до ПТЕ.
Керівник не пройшов навчання з питань цивільного захисту.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів на об’єкті виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
На об’єкті відсутній журнал обліку вогнегасників.
Для виробничих та скадських в будувлі (приміщення топочних) не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Керівник відповідальний за пожежну безпеку не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
На шляхах евакуації в коридорах на стелі допускається застосування матеріалу з невизначеними показниками по горючості, займистості, токсичності, димоутворюваної здатності.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів та їх перевірку на працездатність шляхом пуску води з регістрацією результатів у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не проведено перевірку засобів індивідуального захисту органів дихання призначених для працівників об’єкту.
Допускається зниження класу вогнестійкості несучих конструкцій, зокрема несучі металеві конструкції (колони, балки, ферми) перекриття будівлі ІІ ступеня вогнестійкості не приведенні до мінімальних класів вогнестійкості відповідно до вимог табл. 1 ДБН В.1.1-7:2016
Не розроблено та не затверджено наказ, положення, інструкцію, розпорядження щодо виконання вимог техногенної безпеки.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, зокрема отвір у протипожежній (перегородці), призначений для виходу на горище не заповнений протипожежним люком ІІ типу.
Не заключено договір на технічне обслуговування пожежної сигналізації.
Приміщення в будівлі не в достатній кількості забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення не відповідають ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
На об’єкті відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
На другому евакуаційному виході який виходить на внутрішню територію бідівлі не встановлений світловий покажчик «Вихід», який маює бути підключений до джерела живлення евакуаційного освітлення, або такий, що має переключатися на нього автоматично в разі зникнення живлення на їх основних джерелах.
Не проведено перевірку пристрою захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008
Друга сходова клітка для виходу з будівлі не забезпечина евакуаційним освітленням.
Сигнал від автоматичної пожежної сигналізації не виведений на пульт централізованого спостереження пожежної охорони.
В орендованих приміщеннях допускається експлуатація тимчасових ділянок електромережі.
Не забезпечено 10 % відсотковий запас пожежних сповіщувачів на об’єкті від загальної кількості змонтованих.
Підтримання експлуатаційної придатності системи оповіщення не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», зокрема роботи з підтримання експлуатаційної придатності СО-2 не проводяться організацією, яка має відповідну ліцензію, та знаходиться в несправному стані.
Експлуатація вогнегасників, які розташовані в орендованих приміщеннях не здійснюється згідно з вимогами Правил експлуатації вогнегасників, та типових норм належності вогнегасників затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677 , а саме не проведено їх технічне обслуговування.
Для кожного примiщення об’єкта не розробленi та не затвердженi керiвником об’єкта iнструкцiї про заходи пожежної безпеки.
Не заведений журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
Пожежні кран-комплекти на всіх поверхах будівлі не укомплектовані важелями для полегшення відкривання вентиля.
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту.
Не всі електрощити, групові електрощитки оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і не вказано значення номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Переносні вогнегасники не розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
Покарання: відсутні