Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (14)
Будівництво (2) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПЕРЕЯСЛАВТРАНССЕРВІС"

#33962421

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.05.2020 1806152 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.07.2019 1544083 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Автовокзал «ПЕРЕЯСЛАВТРАНССЕРВІС»
08400, Київська обл., м. Переяслав-Хмельницький, вул. Б. Хмельницького, 102
Учасники:
Порушення:
Керівник об’єкта не забезпечив утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані та не забезпечив їх технічне обслуговування.
Тимчасові споруди торгівельного призначення системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» обладнані частково.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірка не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Під час експлуатації тимчасових споруд торгівельного призначення мінімальні протипожежні відстані не дотримані.
Будівлі первинними засобами пожежогасіння в достатній кількості не забезпечено в тимчасових спорудах торгівельного призначення та будівлі автовокзалу.
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів автономним пристроєм електричного захисту не забезпечені в тимчасових спорудах торгівельного призначення та будівлі автовокзалу.
Підтримання експлуатаційної придатності системи протипожежного захисту не проводитися відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» в тимчасових спорудах торгівельного призначення.
Відбувається користування пошкодженими електровиробами в тимчасових спорудах торгівельного призначення та будівлі автовокзалу.
Використання суб’єктами господарювання об’єкту нерухомості розпочато без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Кількість евакуаційних виходів з тимчасових споруд торгівельного призначення зменшено.
Замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання тимчасових споруд торгівельного призначення не проведено.
Навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки, не здійснено.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности» на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби) в тимчасових спорудах торгівельного призначення та будівлі автовокзалу.
Приміщення та будівлі не забезпечені відповідними знаками безпеки.
Будівля автовокзалу системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» не обладнано.
Відсутня план-схема розміщення тимчасових споруд торгівельного призначення.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) тимчасових споруд торгівельного призначення не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
З'єднання електричних кабелів і проводів в тимчасових спорудах торгівельного призначення проведено за допомогою скруток.
Електровироби встановлені на горючі основи в будівлі автовокзалу та тимчасових спорудах торгівельного призначення.
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено.
Будівлі не забезпечені адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
Відбувається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією в тимчасових спорудах торгівельного призначення.
Тимчасові споруди торгівельного призначення для здійснення підприємницької діяльності не розміщуються на відстані не менше 10 м від інших будівель та споруд.
Технічне обслуговування вогнегасників здійснюється частково.
Влаштовані та експлуатуються тимчасові електромережі в тимчасових спорудах торгівельного призначення.
Системи протипожежного захисту не справні і не утримуються в постійній готовності до виконання роботи в тимчасових спорудах торгівельного призначення.
Відстань від кабелів та ізольованих проводів, прокладених відкрито, до місць відкритого зберігання (розміщення) горючих матеріалів менше 1 метра в будівлі автовокзалу та тимчасових спорудах торгівельного призначення.
Вогнегасники не встановлено в легкодоступних та видних місцях, а також у пожежонебезпечних місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі в тимчасових спорудах торгівельного призначення та будівлі автовокзалу.
Переносні вогнегасники не розміщуються шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника в тимчасових спорудах торгівельного призначення та будівлі автовокзалу.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі