Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (1) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРИКАРПАТСПЕЦБУД"

#33860333

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.06.2020 2117535 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці в Івано-Франківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Виконання суб’єктом господарювання умов припису.
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Ланківський Дмитро Миколайович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Кваснюк Святослав Романович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Семак Богдан Миколайович — Головний державний інспектор відділу нагляду в нафтогазовому комплексі та гірничорудній промисловості управління Держпраці в Івано-Франківській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.10.2019 1406954 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
35 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
На підприємстві відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогах, а саме: - роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра; - зварювальні роботи; - роботи в колодязях, шурфах, траншеях, котлованах.
Підвішування на гак вантажопідіймального крана, машини чи мобільного підйомника вантажу без попередньої обв’язки виконують працівники на своїх робочих місцях, які не пройшли перепідготовку за професією стропальника.
До керування вантажопідіймальними кранами та машинами, що керуються з підлоги (з підвісного пульта чи по радіо), чи зі стаціонарного поста, допускаються працівники, які користуються цими вантажопідіймальними кранами та машинами на своїх робочих місцях, які не пройшли перепідготовку за професією машиніста крана.
Працівники не проходять навчання і перевірку знань з охорони праці.
Наказом не призначено особу відповідальну за утримання обладнання у справному стані, який пройшов підготовку та перевірку знань з охорони праці та повинен знати вимоги «Правилами охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання.
Не проводиться випробування домкратів.
Відповідальний за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства , не пройшов перевірку знань в установленому порядку.
Працівники не проходять інструктажі.
Графічні зображення (схеми) стропування типових вантажів та обв’язування вантажів не вивішуються в місцях проведення робіт.
Перевірка технічного стану транспортних засобів перед виїздом на лінію проводиться формально у зв’язку із відсутністю КТП.
В кабінах кранів мостових електричних, відсутні умовні позначення напрямків рухів механізмів.
Кран мостовий електричний не споряджений суб’єктом господарювання обліковим номером і під цим номером не обліковуються в журналі обліку обладнання суб’єкта господарювання, у якого у власності або користуванні (оренда, лізинг тощо) перебуває це обладнання.
Керівник підприємства не пройшов навчання і перевірку знань з охорони праці.
Вантажопідіймальний кран не споряджений табличкою чи написом, розміщеною на видному місці, з чітко позначеними обліковим номером, вантажопідіймальністю та датою наступного часткового та повного технічного огляду.
На підприємстві не ведеться «Журнал обліку, перевірки та випробувань електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів частоти та переносних світильників».
Не створено комісію з перевірки знань працівників з питань охорони праці на підприємстві.
Робоче місце токаря захаращене.
Не ведеться журнал огляду знімних вантажозахоплювальних пристроїв і тари.
Видача працівникам і повернення ними ЗІЗ не обліковується в особистій картці обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
Електрозварник використовує саморобний електродотримач.
Відсутній журнал реєстрації інструкцій з охорони праці на підприємстві.
Відсутній журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці на підприємстві.
Підприємством не отримано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а саме: - Експлуатацію крана мостового.
Відсутні інструкції з охорони праці на усі види робіт.
Не розроблено положення про проведення навчання і перевірку знань з питань охорони праці.
У кабіні та на місці виконання робіт вантажопідіймальним краном відсутній перелік вантажів, що переміщуються краном із зазначенням їх маси.
Відсутні графіки перевірки технічного стану КТЗ за встановленою формою, яку наведено в додатку 2 до Порядку.
На заточному верстаті відсутній захисний екран.
Рукави 1 раз на 3 місяці не проходять гідравлічне випробування на міцність тиском, що становить 1,25 робочого тиску.
Розпорядженням не призначено особу, відповідальну за збереження та справність електроінструменту.
Зварювальні кабелі з'єднані за допомогою скруток.
На передній бабці токарного верстата розміщені інструменти.
Відсутній перелік інструкцій з охорони праці.
Не проводиться вимірювання опору ізоляції зварювальних трансформаторів.
Не проводиться перевірка знань та допуск до роботи працівників після проведення повторного інструктажу на робочому місці.
Покарання: відсутні