Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (18)
Дозвільні документи
Ліцензії (7)
Перевірки (14)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СІНЕМА-ЦЕНТР"

#33835003

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.09.2021 2910182 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю в частині оплати праці, порядку звільнення та видачі трудової книжки, загальнообовязкового державного соціального страхування
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Жолоб Тетяна Іванівна — Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.08.2021 2896646 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Коцький Юрій Валентинович — Головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.02.2021 2343971 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
44 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "СІНЕМА-ЦЕНТР "
м. Київ, вул. Жилянська, 146
Кінотеатр
03150, Київська обл., м. Київ, вул. Антоновича, 176
ТОВ «Сінема-Сіті»
м. Одеса, Пров. Семафорний, 4
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СІНЕМА-ЦЕНТР"
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 19 Літера А
Кінотеатр ТОВ "СІНЕМА-ЦЕНТР"
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 19 Літера А
Учасники:
Степаненко Олексій Сергійович — Старший інспектор відділу нагляду (контролю) за особливо важливими об'єктами Центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України в Одеській області
Разуваєв Богдан Вікторович — Інспектор відділу нагляду (контролю) за особливо важливими об'єктами Центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України в Одеській області
Купрієнко Юрій Анатолійович — інспектор відділу роботи з об’єктами підвищеної небезпеки ЦЗД ГУ ДСНС України у м. Києві
Шуліка Тетяна Борисівна — Директор ТОВ "СІНЕМА-ЦЕНТР" (Кінотеатр "Сінема-Сіті Одеса")
Нечистик Василь Павлович — головний інженер
Куклінська Юлія Романівна — Старший інспектор відділу нагляду (контролю) за особливо важливими об'єктами Центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України в Одеській області
Порушення:
Не проводиться очищення вентиляційних каналів в приміщенні де виробляється попкорн, один раз на місяць з фіксуванням у відповідному журналі.
Не забезпечено працівників засобів захисту органів дихання, згідно норм належності.
У приміщеннях та на шляхах евакуації об’єкту на видному місці не вивішені відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об’єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Особою, відповідальною за пожежну безпеку на об’єкті, не проводиться огляд вогнегасників не рідше одного разу на місяць.
На шляхах евакуації кінопроекторної допускається складування крісел, обладнання та різних матеріалів.
Журнал обліку вогнегасників не відповідає вимогам наказу МВС України № 25 від 15.01.2018 р.
Не здійснюється перевірка стану вогнезахисного покриву (просочення) не менше одного разу на рік комісією господарчого органу, за результатами якої складається акт перевірки технічного стану вогнезахисного покриву (просочення).
Пожежний кран-комплект № 113 не укомплектований пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними.
Електрощити, групові електрощити не оснащені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
З усіма найманими працівниками при прийнятті на роботу і за місцем роботи, для набуття практичних навиків попередження аварій і ліквідації їх наслідків, не проводиться навчання діям та способам захисту в разі виникнення аварійних ситуацій.
Пожежні кран-комплекти, які розміщуються у вбудованих та навісних шафках, не опломбовані.
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в повному обсязі згідно вимог.
Не виконано вогнезахисне покриття (просочення) металевих конструкцій (технічний коридор).
Не всі переносні вогнегасники розміщуються шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника або на підставки, що надійно закріплені, на підлозі (якщо дозволяє конструкційне виконання).
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Вогнегасники не встановлено у легкодоступних та видних місцях, а також у пожежонебезпечних місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі.
Тип заповнення прорізів (протипожежні двері) у протипожежних перешкодах не відповідає вимогам ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва» (приміщення над кінопроекторною).
Не розроблено положення, інструкції, розпорядження щодо виконання вимог техногенної безпеки.
На об'єкті не проводиться технічне обслуговування вогнегасників, в яких закінчився термін придатності.
В кран-комплектах пожежні рукави не складені в «гармошку» або подвійну скатку, не приєднані до крана та ствола і не рідше одного разу на шість місяців не розгортаються та не згортаються наново.
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості через протипожежні перешкоди не відповідають межі вогнестійкості цих огороджувальних конструкції або протипожежних перешкод за ознаками Е (показник втрати цілісності) та І (показник втрати теплоізолюючої спроможності) (приміщення над кінопроекторною).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в фреш барі кінотеатру, офісних приміщеннях, не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Вікна і прорізи зкінопроекційних до зали для глядачів не захищені шторами або заслінками із світлопрозорого матеріалу з класом вогнестійкості не менше ЕІ 15.
Допускається захаращення шляхів евакуації рекламними банерами та торговим обладнанням.
На дверцятах пожежної шафи, яка знаходиться поряд із санвузлом, із зовнішнього боку відсутній літерний індекс «ПК», порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не влаштовано шафи для зберігання пристроїв фільтрувальних для саморятування під час пожежі. (Кількість засобів індивідуального захисту органів дихання визначається за кількістю обслуговуючого персоналу).
На сертифікаті відповідності, який підтверджує проведення вогнезахисної обробки дерев'яних конструкцій в кінотеатрі, закінчився термін дії.
Посадовими особами та працівниками не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій, тканинної обшивки, килимового покриття залів кінотеатру.
В приміщенні кінопроекційної демонтовано протипожежні двері.
Особами керівного складу суб'єкта господарювання не пройдено навчання з питань цивільного захисту.
Не передбачено по одному вогнегаснику на кожні 20 м² площі підлоги в офісних приміщеннях з оргтехнікою, коморах, електрощитових, вентиляційних камерах та інших технічних приміщеннях.
Пожежні кран-комплекти не проходять технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води не рідше одного разу на рік з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
Допускається зняття пристроїв для самозачинення дверей сходових клітини.
Пожежний кран-комплект № 112 закритий на замок та не відкривається наявним ключем.
На випадок виникнення пожежі приміщення кінотеатру не забезпечені пристроями фільтрувальними для саморятування під час пожежі (для обслуговуючого персоналу).
Упродовж строку експлуатації вогнезахисного покриву (просочення) не здійснюються заходи щодо підтримання його у відповідному технічному стані.
Приміщення об'єкта не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ EN ISO 7010:2019 "Графічні символи. Кольори та знаки безпеки".
Допускається захаращування шляху евакуації (вихід з рекламного складу), обладнанням, різними матеріалами.
Вогнегасники, які експлуатуються, не мають облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
На об’єкті, не встановлений відповідним наказом протипожежний режим, який повинен включати: порядок утримання шляхів евакуації; порядок очищення елементів вентиляційних систем від горючих відкладень; порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі; порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки та інше.
Не проводяться спеціальні об'єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту.
Не проведено ідентифікацію об’єкта.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.02.2021 2518601 Кінематографія Державне агентство України з питань кіно Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: не вказано
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.03.2020 1940474 Кінематографія Державне агентство України з питань кіно Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до Закону України Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)
Предмет перевірки: не вказано
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.10.2019 1484742 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
25 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Кінотеатр
03150, Київська обл., м. Київ, вул. Антоновича, 176
Учасники:
Нечистик Василь Павлович — Головний інженер
Лісовська Л В — Директор ТОВ «СІНЕМА-ЦЕНТР»
Лісовська Л.В. — Директор ТОВ «СІНЕМА-ЦЕНТР»
Порушення:
Приміщення серверної не відокремлене від інших приміщень протипожежними перегородками 1-го типу (порушення: п. 6.4. Державних будівельних норм (далі-ДБН) В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги», п. 9.3.6. ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди. Основні положення»)
Електричні розетки та вимикачі встановлені на горючій основі без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити електроприладу на 1 см з кожного боку (коридор)
В коридорі на шляху евакуації влаштована шафа (роздягальня) (порушення: п. 7.3.4. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»)
Не надані акти проведення прихованих робіт на прокладання проводів (кабелів) за підвісними стелями
Евакуаційні виходи обладнані світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення
Не наданий договір на технічне обслуговування системи автоматичної пожежної сигналізації (порушення: п. 7.4. дод. Ж. ДБН В.2.5-56:2014«Системи протипожежного захисту»)
Приміщення серверної не обладнано автоматичною системою пожежогасіння (порушення: п. 13.1. табл. А.2 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
Допускається захаращення шляхів евакуації рекламними банерами та торговим обладнанням.
В коридорі на шляху евакуації влаштовані прилади опалення, які зменшують нормовану (розрахункову) ширину евакуаційного шляху (порушення: п. 7.3.4. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»)
Для кожного приміщення на видимих місцях не вивішені затверджені керівником об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки
Тип заповнення прорізів (протипожежні двері) у протипожежних перешкодах не відповідає вимогам ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва» (приміщення над кінопроекторною).
У приміщеннях допускається використання тимчасових дільниці електромережі
На шляхах евакуації кінопроекторної допускається складування крісел, обладнання та різних матеріалів.
На випадок виникнення пожежі приміщення кінотеатру не забезпечені пристроями фільтрувальними для саморятування під час пожежі (для обслуговуючого персоналу).
Не надано актів проведення заміру опору ізоляції електричних мереж та електроустановок
Допускається використання приміщень серверної не за призначенням (приміщення серверної засмічені та захаращенні сторонніми предметами, експлуатуються як складські (підсобні) приміщення )
Не надано підтверджуючих документів щодо виведення сигналу від контрольно-приймального приладу системи автоматичної пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження (порушення: п. 5.8. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
Двері приміщення серверної не виконані протипожежними 2-го типу з класом вогнестійкості ЕІ-30 (порушення: п. 6.4. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», п. 9.3.6. ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди. Основні положення»)
Допускається зняття пристроїв для самозачинення дверей сходових клітини.
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості через протипожежні перешкоди не відповідають межі вогнестійкості цих огороджувальних конструкції або протипожежних перешкод за ознаками Е (показник втрати цілісності) та І (показник втрати теплоізолюючої спроможності) (приміщення над кінопроекторною).
Не надані результати іспитів зразків ковроліну, прокладеного на шляхах евакуації, щодо токсичності продуктів горіння та помірної димоутворювальної здатності (за ГОСТ 12.1.044-89) та відповідності групам поширення полум’я РП1, РП2 (за ДСТУ Б В.2.7-70-98 «будівельні матеріали. Метод випробування на розповсюдження полум’я»)
Не надано посвідчення щодо проходження навчання та перевірки знань з питань пожежної безпеки особою відповідальною за пожежну безпеку в приміщеннях
Металеві зовнішні пожежні сходи типу С3 не утримуються справними та пофарбованими
Не влаштовано шафи для зберігання пристроїв фільтрувальних для саморятування під час пожежі. (Кількість засобів індивідуального захисту органів дихання визначається за кількістю обслуговувального персоналу).
Не надано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
23.09.2019 1685926 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
48 порушень
Предмет перевірки: пожежна безпека
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Курінько Анатолій Володимирович — представник згідно довіреності
Порушення:
Системи протипожежного захисту (далі – СПЗ) перебувають у не працездатному стані.
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів (встановлених в глядацьких залах), не забезпечені автономними пристроями електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Системи вентиляції і кондиціонування повітря не відповідають вимогам ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція та кондиціонування».
Приміщення не обладнані системою оповіщення про пожежу в порушенні Таблиці Б.1 Додатку Б ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Повітроводи вентиляційної системи не відповідають межі вогнестійкості ЕІ 30, в порушенні Таблиці Ш.1 Додатку Ш ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція та кондиціонування».
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромереж.
Будівля, не захищена від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Стаціонарні зовнішні пожежні драбини перебувають у не справному (аварійному) стані.
Шляхи евакуації (евакуаційні сходові клітини) перекриті орендарями (закладами громадського харчування ТОВ «СТЕРЕК», ТОВ «Паровоззз»).
Пожежні кран-комплекти не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання. При виготовленні шаф рекомендується передбачати в них місце для зберігання двох вогнегасників. На дверцята шаф, в яких знаходяться вогнегасники, мають бути нанесені відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета игнальне и знаки безопасности».
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Приміщення не дообладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Двері електрощитової (складських, підсобних) приміщень не виконані протипожежними, з межею вогнестійкості не менше ніж ЕІ-30, в порушення ДБН В. 1.1-7-2016.
В місцях перетину вентиляційної системи протипожежних перешкод не встановлені вогнезатримуючі клапани в порушення ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція та кондиціонування»..
Пожежні кран-комплекти не перевірені на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
У залах для глядачів ширина дверних отворів менше 1,2 м.
Евакуаційні виходи не позначені світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення в порушення ДБН В.12.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди».
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Дерев’яні конструкції покрівлі не оброблені вогнезахисною сумішшю.
Виходи з кіноапаратних не виконані назовні або на сходову клітку, що має вихід назовні (влаштовані через глядацькі зали).
Дозволяється прокладання в сходових клітках електропроводів і кабелів незалежно від їх напруги (встановлені електрощитові), крім електропроводки для освітлення звичайних сходових кліток.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням в порушення ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», ДБН В.2.5-23-2010 «Проектування електрообладнання об’єктів цивільного призначення» та Правил улаштування електроустановок (далі – ПУЕ). Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Висота проходів на шляхах евакуації менше 2-х метрів.
Шляхи евакуації (сходові клітини, коридори) захаращені матеріальними цінностями, та будівельними відходами.
Приміщення серверних та електрощитової не обладнані системою пожежогасіння п. 13.1 Таблиці А.1 Додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Біля місць розташування пожежних гідрантів і водойм відсутні відповідні покажчики (об’ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) для пожежного гідранта – літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева); для пожежної водойми – літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
В об’ємі сходової клітини влаштовано приміщення в порушення ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Під сходовою клітиною, влаштоване підсобне приміщення.
Не передбачена система автоматичного відключення вентиляції в разі спрацювання автоматичної пожежної сигналізації в порушенні п. 11.4 ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція та кондиціонування».
Ширина сходових маршів на шляхах евакуації менша 1.2 метра.
Не проведено розрахунки по визначенню розрахункового часу евакуації людей у разі пожежі.
Коридори будівлі без природного освітлення та глядацькі зали не обладнані системами протидимного захисту в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»; ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди».
Приміщення та територія, не забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Металеві конструкції сходових клітин (костури) не виконані з мінімальною межею вогнестійкості REI 60 та максимальною межею поширення вогню по них М0 відповідно п. 5.3. игна. 1 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
На шляхах евакуації встановлені металеві грати які відчиняються не по ходу евакуації (загальні коридори та сходові клітини).
Стаціонарні зовнішні пожежні драбини та входи до будівлі не освітленні.
Виходи з підвальних приміщень, через сходи, до приміщень першого поверху, не виконані через протипожежні тамбур шлюзи 1-го типу, з підпором повітря при пожежі в порушення ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Двері виходу на покрівлю не виконані протипожежними в порушенні п. 8.6. ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними.
На шляху евакуації влаштовані розсувні двері (загальний хол).
Стіни та покриття підлоги на шляхах евакуації та в глядацьких залах оздоблені горючими матеріалами.
На перепадах висот шляхів евакуації більше ніж 0,05 м не виконані пандуси з нахилом 1:6.
Електроустановки в будівлі не відповідають вимогам ПУЕ, Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів.
Дозволяється експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
Ширина проходів на шляхах евакуації менше 1-го метру.
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди менший, ніж нормована межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції.
В сходових клітках встановлені прилади опалення на висоті меншій 2,2 м від рівня підлоги.
Трубопроводи внутрішнього протипожежного водопостачання виконані з різних матеріалів, (пластик та метал) та різних діаметрів в порушення п. 9.3 ДБН В.2.5-64:2012 «Внутрішній протипожежний водопровід та каналізація».
Покарання: відсутні
01.09.2019 1662747 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Розділ IV. Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування . II група - середні платники - платники податків - юридичні особи, які мають чисельність найманих працівників від 50 до 250 осіб.
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.08.2019 1685817 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
48 порушень
Предмет перевірки: пожежна безпека
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Курінько А В — представник за довіреностю
Курінько А.В. — представник за довіреностю
Порушення:
Стіни та покриття діл доги на шляхах евакуації та в глядацьких залах оздоблені горючими матеріалами.
Двері виходу на покрівлю не виконані протипожежними в порушенні п. 8.6. ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об'єктів будівництва».
Коридори будівлі без природного освітлення та глядацькі зали не обладнані системами протидимного захисту в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»; ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди».
Ширина сходових маршів на шляхах евакуації менша 1.2 метра.
На перепадах висот шляхів евакуації більше ніж 0,05 м не виконані пандуси з нахилом 1:6.
Висота проходів на шляхах евакуації менше 2-х метрів.
Приміщення та територія, не забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Трубопроводи внутрішнього протипожежного водопостачання виконані з різних матеріалів, (пластик та метал) та різних діаметрів в порушення п. 9.3 ДБН В.2.5-64:2012 «Внутрішній протипожежний водопровід та каналізація».
Виходи з кіноапаратних не виконані назовні або на сходову клітку, що має вихід назовні (влаштовані через глядацькі зали).
Пожежні кран-комплекти не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання. При виготовленні шаф рекомендується передбачати в них місце для зберігання двох вогнегасників. На дверцята шаф, в яких знаходяться вогнегасники, мають бути нанесені відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Електроустановки в будівлі не відповідають вимогам ПУЕ, Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів.
Виходи з підвальних приміщень, через сходи, до приміщень першого поверху, не виконані через протипожежні тамбур шлюзи 1-го типу, з підпором повітря при пожежі в порушення ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Повітроводи вентиляційної системи не відповідають межі вогнестійкості ЕІ 30, в порушенні Таблиці Ш.1 Додатку Ш ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція та кондиціонування».
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення не дообладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Системи вентиляції і кондиціонування повітря не відповідають вимогам ДБН В.2.5-67:2013 "Опалення, вентиляція та кондиціонування".
В сходових клітках встановлені прилади опалення на висоті меншій 2,2 м від рівня підлоги.
Стаціонарні зовнішні пожежні драбини перебувають у не справному (аварійному) стані.
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди менший, ніж нормована межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції.
В місцях перетину вентиляційної системи протипожежних перешкод не встановлені вогнезатримуючі клапани в порушення ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція та кондиціонування»..
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з'єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними.
Системи протипожежного захисту (далі - СПЗ) перебувають у не працездатному стані.
На шляхах евакуації встановлені металеві грати які відчиняються не по ходу евакуації (загальні коридори та сходові клітини).
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням в порушення ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" та Правил улаштування електроустановок (далі - ПУЕ). Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Двері електрощитової (складських, підсобних) приміщень не виконані протипожежними, з межею вогнестійкості не менше ніж ЕІ-30, в порушення ДБН В. 1.1-7-2016.
Біля місць розташування пожежних гідрантів і водойм відсутні відповідні покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) для пожежного гідранта - літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева); для пожежної водойми - літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
У залах для глядачів ширина дверних отворів менше 1,2 м.
В об’ємі сходової клітини влаштовано приміщення в порушення ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Шляхи евакуації (сходові клітини, коридори) захаращені матеріальними цінностями, та будівельними відходами.
Пожежні кран-комплекти не перевірені на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
пункт 1.10. розділ ІІІ ППБУ
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Шляхи евакуації (евакуаційні сходові клітини) перекриті орендарями (закладами громадського харчування ТОВ «СТЕРЕК», ТОВ «Паровоззз»).
Ширина проходів на шляхах евакуації менше 1-го метру.
Не передбачена система автоматичного відключення вентиляції в разі спрацювання автоматичної пожежної сигналізації в порушенні п. 11.4 ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція та кондиціонування».
Дерев'яні конструкції покрівлі не оброблені вогнезахисною сумішшю.
Приміщення серверних та електрощитової не обладнані системою пожежогасіння п. 13.1 Таблиці А.1 Додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Приміщення не обладнані системою оповіщення про пожежу в порушенні Таблиці Б.1 Додатку Б ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Евакуаційні виходи не позначені світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення в порушення ДБН В.12.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди».
Будівля, не захищена від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд".
Не проведено розрахунки по визначенню розрахункового часу евакуації людей у разі пожежі.
Металеві конструкції сходових клітин (косоури) не виконані з мінімальною межею вогнестійкості REI 60 та максимальною межею поширення вогню по них М0 відповідно п. 5.3. табл. 1 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Під сходовою клітиною, влаштоване підсобне приміщення.
Дозволяється прокладання в сходових клітках електропроводів і кабелів незалежно від їх напруги (встановлені електрощитові), крім електропроводки для освітлення звичайних сходових кліток.
Дозволяється експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів (встановлених в глядацьких залах), не забезпечені автономними пристроями електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромереж.
На шляху евакуації влаштовані розсувні двері (загальний хол).
Покарання: відсутні
15.03.2019 1627912 Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.08.2018 1374303 Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: сфера дотримання вимог законодавства про захист прав споживачів
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Порушення:
порушень не виявлено
Покарання: відсутні
26.07.2018 1620250 Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Порушення:
Члени комісії по перевірці знань з питань охорони праці, а також відповідальні особи не пройшли навчання з питань охорони праці «Правила безпечної роботи з інструментом та пристроями» (НПАОП 0.00-1.71-13) з «Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті » (НПАОП 0.00-1.15-07), з Правил охорони праці на автомобільному транспорті НПАОП 0.00-1.62-12, «Правила охорони праці для підприємств громадського харчування» (НПАОП 55.0 -1.02-96), «Правила охорони праці для об’єктів роздрібної торгівлі.» НПАОП 52.0-1.01-96, «Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працюює під тиском» НПАОП 0.00-1.81-18
Покарання: відсутні
23.04.2018 1340375 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Нечистик Василь Павлович — Головний інженер
Порушення:
Кімната приготування попкорну не обладнана системами протипожежного захисту.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння відсутні вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности". Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2 - 2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
На шляхах евакуації кінопроекторної допускається складування крісел, обладнання та різних матеріалів.
Допускається складування продукції навалом (кімната зберігання попкорну).
Двері складських приміщень не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше 30 хвилин в порушення п.6.2. ДБН В.1.1-7-2016.
Не влаштовано шафи для зберігання пристроїв фільтрувальних для саморятування під час пожежі. (Кількість засобів індивідуального захисту органів дихання визначається за кількістю обслуговувального персоналу).
Допускається захаращення шляхів евакуації рекламними банерами та торговим обладнанням.
Допускається зняття пристроїв для самозачинення дверей сходових клітини
Покарання: відсутні
01.02.2018 528436 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні