Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (18)
Будівництво (2) Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АГОРА-РЕНТ"

#33808320

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.04.2021 2444882 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
55 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничо-комерційна фірма, м. Дніпро, Запорізьке шосе, 37
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Соборний р-н, Запорізьке Шосе, 37
Учасники:
Бунчук В С — директор
Мельник Сергій Сергійович — Провідний інспектор ВЗНС Дніпровського РУ Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Бунчук В.С. — директор
Порушення:
Не визначено для приміщення будівлі складського призначення категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ БВ.1.1-36:2016 « Визначення категорії приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою..(Приміщення які орендує ТОВ « ТС СВІТОНДЕЙ»)
Допущено встановлення на шляху евакуації турнікет. (Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Пожежні кран-комплекти не розміщено в шафках які пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання. (Приміщення які орендує ТОВ «Ароматека»)
Допущено зберігання на вантажно-розвантажувальних рампах товарів і тари; (Приміщення які орендує ТОВ «Імперіал»)
Не визначено для приміщення будівлі складського призначення категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ БВ.1.1-36:2016 « Визначення категорії приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою. (Приміщення які орендує ТОВ «Вортекс»)
Лінію підключення кондиціонерів не забезпечено пристроєм електричного захисту незалежно від захисту на загальній лінії. (Приміщення які орендує ТОВ «Імперіал»)
Трубопроводи й насоси не пофарбовані у відповідний колір згідно з ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
.Не відділено приміщення складу будівлі від приміщень іншого призначення протипожежними дверима та перегородкою 2-го типу з межею вогнестійкості не менше ЕІ30.(Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Лінії живлення побутового кондиціонера не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від захисту на загальній лінії. (складське приміщення).(Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Не визначено для приміщення будівлі складського призначення категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ БВ.1.1-36:2016 « Визначення категорії приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою. (Приміщення які орендує ДП «Електроніка»)
Пожежні кран-комплекти не розміщено в шафках які пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників. (Приміщення які орендує ДП «Електроніка»)
Допущено зберігання на вантажно-розвантажувальних рампах товарів і тари. (Приміщення які орендує ТОВ « ТС СВІТОНДЕЙ»)
Не визначено для приміщення будівлі виробничого та складського призначення категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ БВ.1.1-36:2016 « Визначення категорії приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою. (Приміщення які орендує ТОВ «Аквастріт»)
Управління системами протипожежного захисту не передбачено з приміщення пожежного поста. (Приміщення які орендує ТОВ «Аквастріт»)
Не відділено приміщення складу будівлі від приміщень іншого призначення протипожежними дверима та перегородкою 2-го типу з межею вогнестійкості не менше ЕІ30. Приміщення які орендує ДП «Електроніка»
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.(Приміщення які орендує ФОП «ГАРКУША»)
В адміністративній будівлі не забезпечено другий евакуаційний вихід з 2 поверху. (Приміщення які орендує ТОВ «Імперіал»)
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. (Приміщення які орендує ФОП « Шкляев Д.В.»)
Приміщення будівлі не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. (Приміщення які орендує ДП «Електроніка»)
Не відділено станцію технічного обслуговування автомобілів від офісного приміщення протипожежними дверима та перегородкою 2-го типу з межею вогнестійкості не менше ЕІ30. (Приміщення які орендує ТОВ «Аквастріт»)
Лінії живлення побутового кондиціонера не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від захисту на загальній лінії. (офісне приміщення). (Приміщення які орендує ТОВ «Аквастріт»)
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам. (Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Не визначено для приміщення будівлі складського призначення категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ БВ.1.1-36:2016 « Визначення категорії приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою. (Приміщення які орендує ТОВ «Імперіал»)
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. (Приміщення які орендує ТОВ «Імперіал»)
Не визначено для приміщення будівлі складського призначення категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ БВ.1.1-36:2016 « Визначення категорії приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою.
Апарати загального відключення силових та освітлювальних мереж не винесено за межі складського приміщення. (Приміщення які орендує ТОВ «Вортекс»)
Допущено зберігання горючих товарів та негорючих товарів в горючій упаковці у підвальних приміщеннях, які не мають віконних отворів або спеціальних засобів димовидалення; (Приміщення які орендує ТОВ «Вортекс»)
Приміщення будівлі не обладнано системою пожежогасіння відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Приміщення які орендує ТОВ «Аквастріт»)
Лінії живлення побутового кондиціонера не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від захисту на загальній лінії. (офісне приміщення). (Приміщення які орендує ФОП «ГАРКУША»)
Не відділено приміщення складу будівлі від приміщень іншого призначення протипожежними дверима та перегородкою 2-го типу з межею вогнестійкості не менше ЕІ30. (Приміщення які орендує ТОВ «Ароматека»)
Для позначення шляху евакуювання відсутня спрямовуюча лінія. (Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. (Приміщення які орендує ТОВ «Аквастріт»)
Лінії живлення побутового кондиціонера не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від захисту на загальній лінії. (офісне приміщення). (Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Не відділено приміщення складу будівлі від приміщень іншого призначення протипожежними дверима та перегородкою 2-го типу з межею вогнестійкості не менше ЕІ30. (Приміщення які орендує ТОВ «Імперіал»)
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі з адміністративної будівлі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмінісцентні. Загальні вимоги та методи контролювання». (Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Шляхи евакуації не забезпечені світловими покажчиками «Вихід» білого кольору на зеленому фоні з підключенням до мережі аварійного освітлення. (Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Пожежні кран-комплекти не розміщено в шафках які пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання. (Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Апарати загального відключення силових та освітлювальних мереж влаштовані всередині складського приміщення. (Приміщення які орендує ДП «Електроніка»)
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. (Приміщення які орендує ТОВ « АВД Дніпро сервіс»)
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. (Приміщення які орендує ТОВ « ТС СВІТОНДЕЙ»)
Допущено зберігання на вантажно-розвантажувальних рампах товарів і тари; (Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі з адміністративної будівлі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмінісцентні. Загальні вимоги та методи контролювання». (Приміщення які орендує ФОП «ГАРКУША»)
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. (Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі з адміністративної будівлі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмінісцентні. Загальні вимоги та методи контролювання».
Апарати загального відключення силових та освітлювальних мереж не винесено за межі складського приміщення.
Допущено вставлення турнікету на шляху евакуації з першого поверху.(Приміщення які орендує ТОВ «Вортекс»)
Не визначено для приміщення будівлі складського призначення категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ БВ.1.1-36:2016 « Визначення категорії приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою. (Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. (Приміщення які орендує ТОВ «Ароматека»)
У приміщенні насосної станції не вивішені загальні схеми протипожежного водопостачання та схема обов’язки насосів.
Допущено зберігання продукції навалом в складському приміщенні. (Приміщення які орендує ДП «Електроніка»)
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам. (Приміщення які орендує ФОП «ГАРКУША»)
Допущено зберігання продукції навалом в складському приміщенні. (Приміщення які орендує ТОВ «Афіна-Груп»)
Допускається складування матеріалів біля стін будівлі складу. (Приміщення які орендує ТОВ « ТС СВІТОНДЕЙ»)
Покарання: відсутні
13.07.2020 1737881 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничо-комерційна фірма, м. Дніпро, Запорізьке шосе, 37
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Соборний р-н, Запорізьке Шосе, 37
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.03.2018 528389 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні