Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ "ДНІПРОАВІАСЕРВІС"

#33771406

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.09.2022 3153633 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівлі та споруди (с. Старі Кодаки, АЕРОПОРТ "ДНІПРОПЕТРОВСЬК", будівля 1 )
Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, Новоолександрівська Територіальна Громада, С. Старі Кодаки, Аеропорт "Дніпропетровськ", Будівля 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.03.2021 2296618 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
25 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
Міжнародний аеропорт "Дніпропетровськ"
Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Шевченківський р-н, Аеропорт Цивільної Авіації
Паливний склад
Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, С. Старі Кодаки, Аеропорт "Дніпропетровськ", Будівля 1
Учасники:
Двухіменний Дмитро Сергійович — головний державний інспектор відділу нагляду у хімічній промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Степачов Володимир Миколайович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Степанов Ігор Олександрович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку Управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дні
Крайняк Оксана Анатоліївна — головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв'язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Запольський Сергій Геннадійович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дн
Галенко Людмила Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Богоявленська Оксана Вікторівна — головний державний інспектор відділу нагляду у металургії та машинобудуванні, енергетиці та газової промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду,нагляду промисловості на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетров
Чегринець Антон Михайлович — Начальник управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Гавядов Вадим Григорович — Державний інспектор відділу нагляду у хімічній промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Порушення:
На підприємстві у журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці (графа 5) не вказана назва та номер інструкцій з охорони праці, за якими проводиться інструктаж.
Не проведено вимірювання опору заземлення, петлі фаза-нуль, опору ізоляції електродвигунів насосних агрегатів насосної резервуарної групи.
Не переглянутий перелік нормативно-правових актів, що діють на підприємстві, не відповідає структурі підприємствау зв'язку із змінами в організації виробництва та введенням в дію нових нормативно-правових актів з охорони праці.
У журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці водіям транспортних засобів Гаркуша О.І., Савицький С.А. після проведення первинного інструктажу не проведено стажування.
Не здійснюється контроль за своєчасним періодичним переглядом інструкцій з охорони праці, що діють на підприємстві, у зв’язку із набранням чинності нових нормативно-правових актів з охорони праці.
Проведення лабораторних досліджень умов праці не організовано, у тому числі, не організовано проведення лабораторних досліджень умов праці працівників під час роботи з екранними пристроями, що є порушенням п.7 «Вимог щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями», які затверджено наказом Міністерства соціальної політики України від 14.02.2018 №207.
Не розроблений перелік питань для перевірки знань з охорони праці працівників по наступним НПАОП, які діють на підприємстві: НПАОП 0.00-1.15-07 «Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті»,НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями», НПАОП 40.1-1.21-9840.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів», НПАОП 63.23-1.03-08 «Правила безпеки праці під час роботи з пально-мастильними матеріалами та спецрідинами», НПАОП 63.23-1.02008 «Правила безпеки праці під час обслуговування спецтранспорту та засобів механізації в аеропортах цивільної авіації».
Голові постійно діючої комісії з перевірки знань з питань охорони праці та членам комісії (наказ від 15.07.2019 №62) не проведено навчання та перевірку знань по: НПАОП 0.00-1.15-07 «Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті», НПАОП 40.1-1.21-9840.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів», НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями», НПАОП 63.23-1.03-08 «Правила безпеки праці під час роботи з пально-мастильними матеріалами та спецрідинами», НПАОП 63.23-1.02-08 «Правила безпеки праці під час обслуговування спецтранспорту та засобів механізації в аеропортах цивільної авіації».
Не оформлюються накази на проведення стажування новоприйнятим працівникам.
На площадці для зберігання транспортних засобів вздовж огородження території, де установлюються автомобілі, відсутні колесовідбійні пристрої.
У журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не заповнюється графа 12(Знання перевірив, допуск до роботи здійснив).
Відсутня розмітка біля пункту наливу для зручної установки паливозаправника.
На площадці для зберігання транспортних засобів відстань між транспортними засобами, що перевозять пально-мастильні матеріали, менше 12 метрів.
Відсутній наказ (розпорядження) роботодавця щодо призначення відповідної особи, яка проводить вступний інструктаж працівникам.
Дихальна апаратура КГП-150 яка встановлена на резервуарі РВС-1000 № 84, не відрегульована на проектний тиск і не має відповідної пропускної спроможності (не підтримується рівень мастила).
Не робиться запис у журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці по закінченню стажування та допуск до самостійної роботи працівників.
Паливозаправник не загальмовано упорними колодками під час нижнього наповнення цистерни.
На трубопроводі не має спеціального позначення, запірна арматура без нумерації, на маховиках керування арматурою відсутні стрілки, що вказують напрямок обертання.
Начальник транспортної служби підприємстваДорохович В.А. не пройшов навчання та перевірку знань по НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобіль-ному транспорті».
Директору підприємства Іванову М.М. не проведено навчання та перевірка знань з питань охорони праці по загальному курсу охорони праці.
У суб′єкта господарювання відсутня декларація відповідності вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт на висоті.
Не складено та не погоджено з Головним управлінням Держпраці у Дніпропетровській області поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам.
Не оновлений перелік інструкцій з охорони праці, що діють в межах підприємства, які повинні бути розроблені на підставі професій і видів робіт, у зв’язку зі змінами в організації виробництва.
На площадці для зберігання транспортних засобів відсутня розмітка, яка повинна бути виконана незмивною фарбою або іншим способом.
Не надано заявку роботодавця (його представника) та не визначено категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.07.2020 1840069 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
Міжнародний аеропорт "Дніпропетровськ"
Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Шевченківський р-н, Аеропорт Цивільної Авіації
Паливний склад
Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, С. Старі Кодаки, Аеропорт "Дніпропетровськ", Будівля 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні