Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (10)
Будівництво (16) Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМД-ІНВЕСТ"

#33704759

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.02.2022 3115447 Перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, небезпечних відходів морським і річковим транспортом, що підлягає ліцензуванню, та безпека на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості) Державна служба морського та річкового транспорту України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сферах перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, небезпечних відходів морським і річковим транспортом та безпеки на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості)
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.11.2019 1402235 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Дудко Сергій Віталійович — головний інженер
Порушення:
На підприємстві наказом (розпорядженням) роботодавця не оформлюється допуск працівника до самостійної роботи, що є пору-шенням п. 7.9. розділу 7 НПАОП 0.00-4.12-05.
Роботодавцем не організований належний облік і контроль за ви-дачею у встановлені строки засобів індивідуального захисту (ЗІЗ) працівникам, що є порушенням п. 4. розділу І НПАОП 0.00-3.07-09 «Норми безплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту працівникам загальних професій різних галузей промисловості» (далі НПАОП 0.00-3.07-09).
На підприємстві не ведеться облік видачі та повернення спеціа-льного одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ працівникам (не заведені особисті картки обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ працівників), що є порушенням п. 5. розділу І НПАОП 0.00-3.07-09.
На підприємстві не розроблені інструкції з викладеними у них ви-могами з охорони праці при виконанні працівниками підприємства робіт певного виду або за певною професією на всіх робочих міс-цях, у виробничих приміщеннях, на території підприємства, буді-вельних майданчиках або в інших місцях, де за дорученням робо-тодавця чи уповноваженого ним органу виконуються ці роботи, трудові чи службові обов’язки, а саме: «При виконанні робіт на висоті»; «При виконанні робіт з ручними інструментами та прист-роями» та інш., що є порушенням п.п. 3; 4 розділу І та п. 4. розді-лу ІV НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці» (далі НПАОП 0.00-4.15-98).
Особою відповідальною за організацію навчання та перевірку знань з питань охорони праці працівників ТОВ «СМД ІНВЕСТ» не виконуються обов’язки з проведення навчання та перевірки знань робітникам підприємства, що є порушенням п. 3.3. розділу 3 НПАОП 0.00-4.12-05.
Особою, яка виконує функції служби охорони праці за сумісницт-вом, не видаються обов’язкові до виконання приписи, що є пору-шенням розділу 4 НПАОП 0.00-4.21-04.
На момент перевірки будівельні об’єкти (вул. Січеславська Набе-режна, вул. Короленка у м. Дніпро) не забезпечені аптечками та іншими засобами надання першої долікарської допомоги, що є порушенням п. 6.1.5. глави 6 НПАОП 45.2-7.02-12.
На підприємстві не затверджений перелік робіт з підвищеною не-безпекою, чим порушено п. 4.1 та «Перелік робіт з підвищеною небезпекою», НПАОП-0.00-4.12-05.
На корпусах електроінструмента не зазначені інвентарні номери, а також дати наступних перевірок, що є порушенням: п.6.7.37. НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроус-тановок споживачів».
Суб'єктом господарювання не призначена розпорядженням по підприємству (підрозділу) особа, відповідальна за збереження та справність електроінструменту, що є порушенням: п.6.7.36. НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроу-становок споживачів».
Роботодавцем не забезпечена організація і здійснення перевірки знань працівників з питань охорони праці, що є порушенням п. 3.18. НПАОП 0.00–4.12.05.
У особи яка виконує функції служби охорони праці на підприємст-ві за сумісництвом, відсутній, затверджений роботодавцем, план роботи та графік обстежень, чим порушено п. 5.1 НПАОП 0.00-4.35-04 «Типове положення про службу охорони праці» (далі НПАОП 0.00-4.35-04).
Службою охорони праці підприємства не здійснюється контроль за своєчасним розробленням нових і відповідністю діючих інструкцій вимогам законодавства, що є порушенням п. 5. розділу ІV НПАОП 0.00-4.15-98.
На підприємстві наказом (розпорядженням) роботодавця не офор-млюється допуск до стажування (дублювання), що є порушенням п. 7.3. розділу 7 НПАОП 0.00-4.12-05.
Особою, відповідальною за справний стан електрогосподарства (головний інженер Дудко С.В.) не забезпечено проведення техні-чного огляду електрообладнання та ручного електроінструмен-ту, що є порушенням: п.1.3.1.; п.6.7.24. НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
На момент перевірки будівельних об’єктів (вул. Січеславська На-бережна, вул. Короленка у м. Дніпро) особи, що відвідують буді-вельний об’єкт (представники інспектуючої організації) не були забезпечені білими будівельними касками і сигнальними жилета-ми, що є порушенням п. 4.30. глави 4 НПАОП 45.2-7.02-12 (ДБН А.3.2-2-2009) «Охорона праці і промислова безпека у будівницт-ві» (далі НПАОП 45.2-7.02-12).
Працівники, які виконують роботу електрифікованим інструмен-том, не мають II групу з електробезпеки та посвідчення на право роботи з електроінструментом відповідно до вимог «Правил без-печної експлуатації електроустановок споживачів», затвердже-них наказом Комітету по нагляду за охороною праці Міністерст-ва праці та соціальної політики України від 09.01.98 № 4, зареєс-трованих у Міністерстві юстиції України 10.02.98 за № 93/2533 (далі — НПАОП 40.1-1.21-98), що є порушенням: п.4., гл.4., Р.ІІ НПАОП 63.21-1.01-09 «Правила охорони праці під час будівниц-тва, ремонту та утримання автомобільних доріг».
Керівником підприємства не визначений перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання), а також тривалість стажування (дублювання), що є порушенням п. 7.4. розділу 7 НПАОП 0.00-4.12-05.
Роботодавцем не розроблено «Положення про навчання та перевірку знань з питань охорони праці» підприємства, не сформовані плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, з якими повинні бути ознайомлені працівники, що є порушенням п. 3.2. глави 3 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове поло-ження про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці» (далі НПАОП 0.00-4.12-05)
Суб'єктом господарювання не наданий журнал обліку електроін-струменту, що є порушенням: п.8.7.3. НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.11.2018 379180 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Об єкт введено в експлуатацію
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.09.2018 1357680 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Дніпропетровській області Проведено
10 порушень
Предмет перевірки:
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Демченко Д.О. — директор ТОВ "СМД ІНВЕСТ"
Демченко Д О — директор ТОВ "СМД ІНВЕСТ"
Порушення:
журнал первинного обліку за формою ВТ-1 не надано
технічні паспорти відходів не розроблені,
Інвентаризація відходів не проведена
Договори на передачу відходів, що утворюються під час здійснення робіт з реконструкції та акти виконаних робіт, не надано, інформація щодо вчасної передачі відходів, відсутня.
ТОВ «СМД-ІНВЕСТ» при здійснені господарської діяльності використовуються будівельний автотранспорт. Інструментально-лабораторні вимірювання параметрів викидів забруднюючих речовин від пересувних джерел, згідно ДСТУ 4276:2004, ДСТУ 4277:2004, не надано.
норми утворення відходів, їх якісний склад і властивості не визначено
Проектом зазначено що в період проведення робіт передбачено здійснення моніторингового контролю якості та санітарного стану води безпосередньо в зоні шлейфу каламутності, як в зонах розробки так і на ділянках намиву грунту. Результати моніторингу під час перевірки на розгляд не надано. Акти виконаних робіт та акти скритих робіт щодо виконання проектних рішень, на розгляд не надано.
моніторинг місць утворення, зберігання і видалення відходів не запроваджено.
В ході перевірки встановлено що під час підготовчих робіт для насипання струмененаправляючої дамби, ТОВ «СМД-ІНВЕСТ» знесено зелені насаджень з подальшим видаленням пнів. Будь-які правовстановлюючі документи (ордера на знесення зелених насаджень та ін..) на знесення зелених насаджень, відсутні.
Декларація про відходи не подається
Покарання: відсутні