Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Банкрутство (87) Будівництво (1) Перевірки (2)

ФІЛІЯ "БОГОРОДЧАНСЬКА ДОРОЖНЯ ЕКСПЛУАТАЦІЙНА ДІЛЬНИЦЯ" ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА "ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОБЛАВТОДОР" ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ДЕРЖАВНА АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ "АВТОМОБІЛЬНІ ДОРОГИ УКРАЇНИ"

#33645421

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.12.2019 2049191 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці в Івано-Франківській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: в частині виплати заробітної плати та проведення розрахунку при звільненні працівника
Підстави:
За зверненням працівника про порушення стосовно нього законодавства про працю
Учасники:
Юрочко Андрій Степанович — Головний державний інспектор
Порушення:
Згідно вимог законодавства про працю виплата заробітної плати має проводитися не менше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує 16 календарних днів, але не пізніше семи днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата. Проте, в Філії «Богородчанська дорожня експлуатаційна дільниця» дочірнього підприємства «Івано-Франківський облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» заробітна плата працівникам виплачується з порушенням вимог статті 115 КЗпП України, так як заробітна плата виплачується пізніше семи днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата. Так, заробітна плата за жовтень 2019 року виплачено в період з 13 по 26.11.2019. Заробітну плату за вересень 2019 року працівникам філії виплачено в період з 10 по 28.10.2019 року. Аналогічні порушення були допущені в інших місяцях 2019 року. Довідка про виплату заробітної плати додаються до акту інспекційного відвідування. Згідно статті 116 КЗпП України під час звільнення працівника виплата всіх сум (виплата заробітної плати, індексації, компенсації за невикористану відпустку) проводиться в день звільнення. Однак, в Філії «Богородчанська дорожня експлуатаційна дільниця» дочірнього підприємства «Івано-Франківський облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» при звільненні з роботи Цьомко Л.І. виплати всіх сум, що належать її від підприємства, не проведено в день звільнення. Так, згідно наказу від 28.10.2019р. № 26 звільнено з посади дорожнього робітника Цьомко Л.І. з 28.10.2019р., однак повний розрахунок з нею проведено не в день звільнення, а 13.11.2019 року. чим порушено вимоги частини першої статті 116 КзПП України. Копія наказу про звільнення з роботи, платіжних відомостей додаються до акту інспекційного відвідування. Статтею 117 КЗпП України встановлено, що у разі невиплати в день звільнення всіх коштів працівнику виплачується середній заробіток за весь час затримки по день фактичного розрахунку. Проте, в Філії «Богородчанська дорожня експлуатаційна дільниця» дочірнього підприємства «Івано-Франківський облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» у разі невиплати в день звільнення всіх коштів працівникам не виплачується середній заробіток за весь час затримки по день фактичного розрахунку. Зокрема, в день звільнення не проведено повний розрахунок зі звільненою Цьомко Л.І. (звільнено з 28.10.2019 року). Однак, їй не нараховано та не виплачено середній заробіток за весь час затримки по день фактичного розрахунку (13.11.2019 року.)
Покарання: відсутні
04.02.2019 1531191 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб’єкта господарювання або уповноваженої ним особи.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Філія Богородчанська ДЕД» ДП «Івано-Франківський облавтодор»
77701, Івано-Франківська обл., Богородчанський р-н, смт. Богородчани, вул. Петраша, 12А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні