Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВІВА - ТРЕЙД"

#33585132

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.03.2022 3094466 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничо-складська будівля
18001, м. Черкаси, просп. Хіміків, 74/5
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.08.2021 2898525 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Черкаській області Проведено
51 порушення
Предмет перевірки: перевірка виконання припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Заріщеков Максим Павлович — Уповноважена особа
Сидоренко Владислав Васильович — Провідний інспектор ВЗНС по Черкаській МГ ЧРУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Порушення:
Приміщення не обладнані системами протипожежної сигналізації та оповіщення про пожежу ( пункт 13.1.1 та пункт 14.2 таблиці А.1. ДБН В.2.5-56:2014).
Вантажний підйомник (ліфт), що сполучає підвальне приміщення з складом на першому поверсі не відокремлено протипожежними перешкодами, а вхід до нього не влаштовано через протипожежний тамбур шлюз 1-типу з підпором повітря під час пожежі (пункт 6.35 ДБН В.1.1.7-2016).
Виробничі та складські приміщення не забезпечені внутрішнім протипожежним водопроводом (пункт 8.1 таблиця 4 ДБН В.2.5-64:2012).
Ширину проходів та місця штабельного зберігання не позначено обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно.
Не проведене випробування пожежного гідранту на тиск та витрату води.
Допускається влаштування тимчасових електромереж для живлення технологічного обладнання.
Не розроблена інструкція щодо виконання вимог техногенної безпеки на об’єкті.
Не укладений договір щодо обов’язкового обслуговування об’єкту аварійно-рятувальною службою.
Не проведена ідентифікація об’єкту з урахуванням усіх чинників небезпеки (наказ МНС України № 98 «Про затвердження Методики ідентифікації потенційно небезпечних об'єктів»).
Наявні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Виробничі, службові та адміністративні приміщення, не забезпечені радіотрансляційними точками для передачі інформації з питань цивільного захисту (стаття 25 «Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту»).
Висота евакуаційного виходу з підвалу менше 2 м.
Коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Допускається відкрите прокладання електропроводів і кабелів транзитом через пожежонебезпечні приміщення.
У складському приміщенні розміщено робочі місця комірників (обліковців, відбракувальників, товарознавців) з обгородженням їх заскленими перегородками які виконано з горючих матеріалів.
Посадові особи не пройшли навчання і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Розміщення технологічного та іншого обладнання у приміщеннях не забезпечує евакуаційні проходи до сходових кліток та інших шляхів евакуації.
Приміщення не обладнані автоматичною системою пожежогасіння (пункт 13.1.1 та пункт 14.2 таблиці А.1. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Відстань між стінами та штабелями не забезпечено не менше 0,8 м.
Не забезпечено нормативну кількість розосереджених евакуаційних виходів з майстерень в підвальних приміщеннях (пункт 7.2.4 ДБН В.1.1.7-2016).
Посередині складу не влаштовано поздовжній прохід не менше 2 м завширшки.
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера (групи кондиціонерів) не забезпечені автономними пристроями електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами.
Керівний склад, що відповідає за стан цивільного захисту та техногенної безпеки не пройшов відповідну підготовку.
На об’єкті не створена об’єктова комісія з питань надзвичайних ситуацій та не відпрацьований повний комплект необхідної документації для неї (пункт 11 «Положення про єдину державну систему цивільного захисту»).
Відстань від кабелів та ізольованих проводів, прокладених відкрито, до місць відкритого зберігання (розміщення) горючих матеріалів повинна бути менше 1 м.
Приміщення підприємства не забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Наявний пожежний щит (стенд) не укомплектований згідно норм належності, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Особи, задіяні до оповіщенні, виконанні аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання із переговорним пристроєм (пункт 10 «Порядку забезпечення населення і особового складу невоєнізованих формувань засобами радіаційного та хімічного захисту»).
Не проведене навчання працівників діям у надзвичайних ситуаціях та правилам техногенної безпеки.
Допускається встановлення на шляхах евакуації з підвального приміщення технологічного обладнання та готову продукцію.
Працівники об’єкту не забезпечені засобами індивідуального захисту, органів дихання від хімічно небезпечних речовин (з розрахунку 1 протигаз (засіб індивідуального захисту) на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу) (пункт 3 «Порядку забезпечення населення і особового складу невоєнізованих формувань засобами радіаційного та хімічного захисту»).
В підвальних приміщеннях не передбачено не менше двох вікон шириною не менше 0,75 м і висотою не менше 1,2 м з приямками (пункт 8.13 ДБН В.1.1.7-2016 та пункт 2.14 СНиП 2.09.02-85*).
Особовий склад невоєнізованих формувань об’єкту не забезпечений засобами індивідуального захисту, органів дихання від зброї масового знищення (пункт 3 «Порядку забезпечення населення і особового складу невоєнізованих формувань засобами радіаційного та хімічного захисту»).
Допускається улаштовування на шляхах евакуації перепаду висоти (двох сходинок в коридорі на 1-му поверсі), які перешкоджають вільній евакуації людей.
Для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях на об'єкті не передбачено влаштування інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Допускається влаштовувати незаповнений отвір в протипожежній перешкоді, яка відокремлює приміщення електрощитової.
Не передбачені проходи між штабелями шириною не менше 1 м.
З обслуговуючим персоналом не проведені навчання з вивчення характеристик пожежної небезпеки застосовуваних на підприємстві речовин та матеріалів.
На всі застосовувані в технологічних процесах речовини й матеріали повинні відсутні дані про показники їх пожежної небезпеки згідно з ГОСТ 12.1.044-89 «ССБТ. Пожаровзрывоопасность веществ и материалов. Номенклатура показателей и методы их определения».
Біля місця розташування пожежного гідранта не встановлений (покажчик (об'ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на ньому літерного індексу ПГ, цифровим значенням відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Розпочато експлуатацію об'єктів нерухомості суб’єкта господарювання без оформлення декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Виробничі приміщення не відокремлені від складських приміщень та від адміністративної частини протипожежними перегородками та перекриттями з заповнення отворів протипожежними дверима (воротами) (пункт 6.4 ДБН В.1.1.7-2016 та пункт 2.10 СНиП 2.09.02-85*).
Не забезпечено клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання будинків через огороджувальні конструкції електрощитової У місцях проходок трубопроводів через протипожежні перешкоди трубопроводи та їхню ізоляцію не виконано з негорючих матеріалів.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту (димовидалення) відповідно до п.10.2.4 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
На об’єкті не створена евакуаційна комісія та не відпрацьований повний комплект необхідної документації для неї.
У складських приміщеннях конструкції стелажів (у тому числі полиці) висотою більше 3 м не виконані з негорючих матеріалів.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння у виробничих, складських, допоміжних приміщеннях, будинках, спорудах, а також на території підприємств не встановлено спеціальні пожежні щити (стенди).
Не розроблений План реагування на надзвичайні ситуації (пункт 28 «Положення про єдину державну систему цивільного захисту»).
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складських приміщень з пожежонебезпечними зонами будь-якого класу, не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах. Спільні апарати відключення (вимикачі) слід розташовувати в ящиках з негорючих матеріалів або в нішах, які мають пристосування для пломбування та замикання на замок.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
31.05.2021 2582580 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Черкаській області Проведено
65 порушень
Предмет перевірки: Перевірка додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Білоус Єгор Олегович — Головний інспектор відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Черкаській області
Семинога Володимир Михайлович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Черккаській міській громаді Черкаського районного управління ГУ ДСНС України у Черкаській області
Зарщиков Максим Віталійович — уповноважена особа
Порушення:
Розміщення технологічного та іншого обладнання у приміщеннях не забезпечує евакуаційні проходи до сходових кліток та інших шляхів евакуації.
Не розроблена інструкція щодо виконання вимог техногенної безпеки на об’єкті.
Не проводяться роботи з очищення витяжних пристроїв, апаратів та трубопроводів відповідно до технологічних регламентів з фіксацією результатів у відповідному журналі.
Допускається улаштовування на шляхах евакуації перепаду висоти (двох сходинок в коридорі на 1-му поверсі), які перешкоджають вільній евакуації людей.
Наявні вогнегасники не розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Допускається встановлення електророзеток та вимикачів на горючих основах.
На об’єкті не створена об’єктова комісія з питань надзвичайних ситуацій та не відпрацьований повний комплект необхідної документації для неї (пункт 11 «Положення про єдину державну систему цивільного захисту»).
Не укладений договір щодо обов’язкового обслуговування об’єкту аварійно-рятувальною службою.
Відстань від кабелів та ізольованих проводів, прокладених відкрито, до місць відкритого зберігання (розміщення) горючих матеріалів повинна бути менше 1 м.
На об’єкті не вивішені на видимих місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
Виробничі та складські приміщення не забезпечені внутрішнім протипожежним водопроводом (пункт 8.1 таблиця 4 ДБН В.2.5-64:2012).
У складському приміщенні розміщено робочі місця комірників (обліковців, відбракувальників, товарознавців) з обгородженням їх заскленими перегородками які виконано з горючих матеріалів.
Місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не забезпечене вказівними знаками на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
Для працівників охорони не розроблена інструкція, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Допускається влаштовувати незаповнений отвір в протипожежній перешкоді, яка відокремлює приміщення електрощитової.
Відповідальна особа за пожежну безпеку не здійснює щомісячний огляд вогнегасників.
Не забезпечено клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання будинків через огороджувальні конструкції електрощитової У місцях проходок трубопроводів через протипожежні перешкоди трубопроводи та їхню ізоляцію не виконано з негорючих матеріалів.
На всі застосовувані в технологічних процесах речовини й матеріали повинні відсутні дані про показники їх пожежної небезпеки згідно з ГОСТ 12.1.044-89 «ССБТ. Пожаровзрывоопасность веществ и материалов. Номенклатура показателей и методы их определения».
Коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Особи, задіяні до оповіщенні, виконанні аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання із переговорним пристроєм (пункт 10 «Порядку забезпечення населення і особового складу невоєнізованих формувань засобами радіаційного та хімічного захисту»).
Не проведене навчання працівників діям у надзвичайних ситуаціях та правилам техногенної безпеки.
На об’єкті не створена евакуаційна комісія та не відпрацьований повний комплект необхідної документації для неї.
Приміщення не обладнані автоматичною системою пожежогасіння (пункт 13.1.1 та пункт 14.2 таблиці А.1. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера (групи кондиціонерів) не забезпечені автономними пристроями електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
В електропроводках пожежонебезпечних зон (виробничих приміщеннях) відгалужу вальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів.
Допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами.
Відсутній журнал обліку вогнегасників.
Відстань між стінами та штабелями не забезпечено не менше 0,8 м.
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складських приміщень з пожежонебезпечними зонами будь-якого класу, не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах. Спільні апарати відключення (вимикачі) слід розташовувати в ящиках з негорючих матеріалів або в нішах, які мають пристосування для пломбування та замикання на замок.
Не проведена ідентифікація об’єкту з урахуванням усіх чинників небезпеки (наказ МНС України № 98 «Про затвердження Методики ідентифікації потенційно небезпечних об'єктів»).
Допускається встановлення на шляхах евакуації з підвального приміщення технологічного обладнання та готову продукцію.
Приміщення підприємства не забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
З обслуговуючим персоналом не проведені навчання з вивчення характеристик пожежної небезпеки застосовуваних на підприємстві речовин та матеріалів.
Висота евакуаційного виходу з підвалу менше 2 м.
Не проведений замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не розроблений План реагування на надзвичайні ситуації (пункт 28 «Положення про єдину державну систему цивільного захисту»).
Вантажний підйомник (ліфт), що сполучає підвальне приміщення з складом на першому поверсі не відокремлено протипожежними перешкодами, а вхід до нього не влаштовано через протипожежний тамбур шлюз 1-типу з підпором повітря під час пожежі (пункт 6.35 ДБН В.1.1.7-2016).
Біля місця розташування пожежного гідранта не встановлений (покажчик (об'ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на ньому літерного індексу ПГ, цифровим значенням відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту (димовидалення) відповідно до п.10.2.4 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях на об'єкті не передбачено влаштування інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Розпочато експлуатацію об'єктів нерухомості суб’єкта господарювання без оформлення декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
На пожежному щиті (стенді) не вказано його порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Особовий склад невоєнізованих формувань об’єкту не забезпечений засобами індивідуального захисту, органів дихання від зброї масового знищення (пункт 3 «Порядку забезпечення населення і особового складу невоєнізованих формувань засобами радіаційного та хімічного захисту»).
Не влаштовано захист будівель, споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305-1:2012, ДСТУ IEC 62305-2:2012, ДСТУ EN 62305-3:2012, ДСТУ EN 62305-4:2012.
Наявний пожежний щит (стенд) не укомплектований згідно норм належності, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Працівники об’єкту не забезпечені засобами індивідуального захисту, органів дихання від хімічно небезпечних речовин (з розрахунку 1 протигаз (засіб індивідуального захисту) на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу) (пункт 3 «Порядку забезпечення населення і особового складу невоєнізованих формувань засобами радіаційного та хімічного захисту»).
Керівний склад, що відповідає за стан цивільного захисту та техногенної безпеки не пройшов відповідну підготовку.
Виробничі, службові та адміністративні приміщення, не забезпечені радіотрансляційними точками для передачі інформації з питань цивільного захисту (стаття 25 «Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту»).
Не забезпечено нормативну кількість розосереджених евакуаційних виходів з майстерень в підвальних приміщеннях (пункт 7.2.4 ДБН В.1.1.7-2016).
В підвальних приміщеннях не передбачено не менше двох вікон шириною не менше 0,75 м і висотою не менше 1,2 м з приямками (пункт 8.13 ДБН В.1.1.7-2016 та пункт 2.14 СНиП 2.09.02-85*).
Не передбачені проходи між штабелями шириною не менше 1 м.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту.
Виробничі приміщення не відокремлені від складських приміщень та від адміністративної частини протипожежними перегородками та перекриттями з заповнення отворів протипожежними дверима (воротами) (пункт 6.4 ДБН В.1.1.7-2016 та пункт 2.10 СНиП 2.09.02-85*).
В конторському приміщенні складу електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати не встановлені на не горючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Не проведене випробування пожежного гідранту на тиск та витрату води.
У складських приміщеннях конструкції стелажів (у тому числі полиці) висотою більше 3 м не виконані з негорючих матеріалів.
Посередині складу не влаштовано поздовжній прохід не менше 2 м завширшки.
Допускається влаштування тимчасових електромереж для живлення технологічного обладнання.
Посадові особи не пройшли навчання і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Допускається відкрите прокладання електропроводів і кабелів транзитом через пожежонебезпечні приміщення.
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння у виробничих, складських, допоміжних приміщеннях, будинках, спорудах, а також на території підприємств не встановлено спеціальні пожежні щити (стенди).
Приміщення не обладнані системами протипожежної сигналізації та оповіщення про пожежу ( пункт 13.1.1 та пункт 14.2 таблиці А.1. ДБН В.2.5-56:2014).
Ширину проходів та місця штабельного зберігання не позначено обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно.
Конструкції витяжних пристроїв, апаратів, трубопроводів не запобігають накопиченню пожежонебезпечних відкладень та не забезпечують можливість їх очищення пожежобезпечними способами.
Покарання: відсутні
18.03.2021 2547485 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Шевченко Марина Володимирівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Черкаській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.03.2020 1737777 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "ВІВА - ТРЕЙД" (м. Черкаси, вул. Сурікова, 74/5)
18000, Черкаська обл., м. Черкаси, вул. Сурікова, 74/5
Учасники:
Ярошенко Олександр Юрійович — Головний інспектор Черкаського міськрайонного відділу У ДСНС України у Черкаській області
Порушення:
Приміщення об'єкту не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
Працівники об’єкту не забезпечені засобами індивідуального захисту, а саме промисловими протигазами з коробками які захищають від дії аміаку (з розрахунку 1 протигаз (засіб індивідуального захисту) на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу)
Не здійснено технічне обслуговування вогнегасників
Біля місць розташування пожежних гідрантів не встановлені покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: для пожежного гідранта - літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева)
Не передбачено другий евакуаційний вихід з підвального приміщення в порушення пункт 7.2.4 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об'єктів будівництва»
Приміщення не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками)
Для кожного приміщення не розроблено та не затверджено керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки
Ширина проходів та місця штабельного зберігання не позначені обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно. Відстань між стінами та штабелями повинна бути не менше 0,8 м
У складських приміщеннях робочі місця комірників (обліковців, відбракувальників, товарознавців) не виконано з негорючих матеріалів з обгородженням їх заскленими перегородками заввишки не менше 1,8 м, які не повинні перешкоджати евакуації людей та матеріальних цінностей
Будинки, приміщення та споруди в повній мірі не обладнано системами протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією та системою оповіщення) в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон у середині приміщень та ззовні
Пожежні щити на території обєкту не укомплектовані згідно комплекту засобів пожежогасіння. До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт
Працівники об’єкту не забезпечені засобами індивідуального захисту, органів дихання від зброї масового знищення з розрахунку 1 фільтрувальний протигаз та 1 респіратор на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу
Не зазначено місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопастности» .
Складські приміщення, розташовані в підвальному приміщенні не мають люки чи вікна розміром 0,9 х 1,2 м з приямками (для випускання диму в разі пожежі)
Покарання: відсутні
03.12.2018 528023 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні