Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (9)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (3)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТРАНСПОРТНА КОМПАНІЯ "СХІДНИЙ ЕКСПРЕС"

#33523165

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
30.03.2022 3145937 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
комплекс будівель
Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, Петриківська Територіальна Громада, С. Лобойківка, вул. Шевченка, буд. 127 А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.02.2020 1774078 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
комплекс будівель
Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, Петриківська Територіальна Громада, С. Лобойківка, вул. Шевченка, буд. 127 А
Учасники:
Яременко Захар Сергійович — Головний інспектор ВЗНС Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Відсутні обсяги забезпечення працюючого персоналу об’єкту засобами індивідуального захисту органів дихання (населення яке працює в зоні можливого хімічного забруднення (пункт 6 додатку до порядку).
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Адміністративну будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання адміністративної будівлі.
Не опрацьовано заходи з евакуації щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій.
Не проведено ідентифікацію на предмет визначення потенційної небезпеки об’єкту.
Не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання будівлі охорони.
Пожежний щит (стенд) не доукомплектовано протипожежним покривалом у кількості 1 шт.
Розпочато роботу новоутвореного підприємства без декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання у сфері пожежної безпеки.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) адміністративної будівлі не оброблено засобами вогнезахисту, які повинні забезпечувати І групу вогнезахисної ефективності.
Не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання будівлі майстерні.
В кабінеті механіка будівлі майстерні розетку встановлено на горючу основу (конструкцію) без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що повинен виступати за габарити апарата не менше ніж 0,01 м.
Будівлю майстерні не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
В кабінеті механіка будівлі майстерні вимикач встановлено на горючу основу (конструкцію) без підкладання під нього суцільного негорючого матеріалу, що повинен виступати за габарити апарата не менше ніж 0,01 м.
В приміщенні їдальні адміністративної будівлі лінію живлення до побутового кондиціонера не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівлі майстерні не оброблено засобами вогнезахисту, які повинні забезпечувати І групу вогнезахисної ефективності.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.01.2018 544313 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні