Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (14)
Банкрутство (87) Перевірки (2)

АВРАТИНСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "СОНЕЧКО" ВОЛОЧИСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

#33419031

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
02.02.2021 2493700 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
АВРАТИНСЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СОНЕЧКО"
31211, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Авратин, вул. Центральна, буд. 1
Учасники:
Бруско Вадим Вікторович — Провідний інспектор Волочиського РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області капітан служби цивільного захисту
Порушення:
Працюючий персонал не забезпечений сертифікованими засобами індивідуального захисту.
В ДНЗне встановлено протипожежні люки у місцях виходу на горище.
Усі будівлі не забезпечені в повній мірі первинними засобами пожежогасіння.
Керівником не визначено обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначено відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
На території об’єкта на видних місцях не встановлені таблички із зазначенням порядку виклику пожежної охорони, знаки місць розміщення первинних засобів пожежогасіння
Дозволяється використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків) в побутовому приміщенні технічного персоналу
Усі СПЗ не утримуються в постійній готовності до виконання роботи . Не виконано введення в експлуатацію та технічне обслуговування СПЗ
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації усіх будівель не забезпечені евакуаційним освітленням.
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
В усіх приміщеннях з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів
Дерев’яні елементи горищного покриття не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби). Переносні вогнегасники не розміщуються шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж в приміщеннях та будівлях.
В побутовому приміщенні технічного персоналу дозволяється підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи.
Не проведено захист усіх будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ ЕN 62305:2012 «Блискавкозахист».
Територія об’єкта, а також будівлі, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір».
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснюється не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.02.2020 2074783 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Бруско Вадим Вікторович — Провідний інспектор Волочиського РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області капітан служби цивільного захисту
Порушення:
Не встановлено для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
Вогнегасники не позначені обліковими номерами за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Посадові особи та працівники не проходять навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не проведено захист усіх будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ ЕN 62305:2012 «Блискавкозахист».
Територія, будинки, споруди та приміщення не обладнані знаками пожежної безпеки, які відповідають вимогам ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснюються не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж в приміщеннях та будівлях.
Працівники об’єкта не забезпечені засобами колективного та індивідуального захисту органів дихання від отруйних речовин.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом