Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Будівництво (4) Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ОДЄТЕКС"

#33387508

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.06.2020 2113606 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці в Одеській області Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Зуб Андрій Вікторович — головний інженер
Ясінський Василь Миколайович — головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері
Чумаченко Микола Миколайович — головний державний інспектор відділу нагляду в енергетиці, машинобудуванні та житлово-комунальному господарстві Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Пуленко Валентина Степанівна — інженер технічної служби з ОП і ТБ
Порушення:
Встановленим порядком не проведена декларація відносно видів робіт підвищеної небезпеки, які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази роботодавця вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки відповідно Постанови КМУ від 07.02.2018 р. №48 змін що вносяться до постанови КМУ від 26.10.2011 р. №1107 а саме: - Роботи що виконуються на висоті понад 1,3 метра. - Технологічні транспортні засоби - автонавантажувач Toyota № 02-7FDA50 V A450
Головний інженер Зуб А.В. не має відповідну групу з електробезпеки (IV гр.)
Опосвідчення безпечного стану електроустановок підприємства не проведено
Керівник підприємства не призначив особу, яка буде заміщати особу відповідальну за електрогосподарство з відповідною групою з електробезпеки та вищою освітою.
Декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці на роботи в діючих електроустановках напругою понад 1000 В відсутня
Експертний висновок спеціалізованої організації щодо можливості подальшої експлуатації електроустановок, які вичерпали свій ресурс не наданий
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
28.08.2018 527657 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Зуб А.В. — головний інженер
Наумчак В.А. — Директор
Наумчак В А — Директор
Зуб А В — головний інженер
Порушення:
Приміщення підприємства (адміністративні, виробничі, складські, побутові тощо) не обладнані системою оповіщення людей та управління евакуюванням у відповідності до ДБН В.2.5-56:2016. "Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту" .
На території не забезпечено освітлення зовнішніх пожежних драбин, протипожежного обладнання, входів до будівель та споруд.
Працівники відповдних категорій не пройшли навчання у сфері цивільного захисту.
Не проведено планування евакуації та не визначено безпечний райони, придатний для розміщення евакуйованого населення та майна.
Не забезпечено відповідний тиск в системі внутрішнього протипожежного водопроводу у відповідності з ДБН В.2.5-64:2012 "Внутрішній водопровід та каналізація" (розділ 8,14)
На території підприємства не встановлено на в'їздах (виїздах) схему території, в якій слід вказувати розміщення будівель, гідранту під'їздів пожежних автомобілів до них.
Не проведено розрахунки визначення категорій для виробничих та складських приміщень щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки у відповідності до «Норм визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», які необхідно позначити на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Евакуаційні виходи не позначено світловими покажчиками з написом «Вихід» білого кольору на зеленому фоні, підключеним до джерела живлення евакуаційного (аварійного) освітлення, або таким, що переключаються на нього автоматично у разі зникнення живлення на їх основних джерелах живлення.
Не забезпечений захист будівель та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности" у необхідної кількості.
Керівництво підприємства не забезпечило своїх працівників засобами колективного та індивідуального захисту, захисту органів дихання.
Приміщення підприємства (адміністративні, виробничі, складські, побутові тощо) не обладнані автоматичною пожежною сигналізацією у відповідності до ДБН В.2.5-56:2016.
Не проведено ідентифікацію об’єкта на визначення його потенційної небезпеки.
Пожежні щити не доукомплектовані сертифікованими первинними засобами пожежогасіння (вогнегасники – 3 шт., із масою заряду не менше 5 кг.; ящик з піском -1 шт.; покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу з розміром 2 х 2 м -1 шт.; гаки – 3 шт., лопати - 2 шт.; ломи – 2 шт.; сокири – 2 шт.; ящик для піску повинен бути укомплектований совковою лопатою – 1 шт.).
Не проведена вогнезахисна обробка несучих металевих конструкцій в виробничих будівель підприємства сертифікованим засобом вогнезахисту з мінімальною межею вогнестійкості конструкцій і максимальною межею поширення вогню по них.
Біля місця розташування пожежної водойми відсутні покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на ньому: для пожежної водойми - літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Не представлені декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єктів господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки переданих в оренду приміщень.
Не оновлені плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі. Також відсутня на доповнення до схематичного плану евакуації затверджена керівником інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей, за якою не рідше одного разу на півроку мають проводитися практичні тренування всіх задіяних працівників.
Не проводиться технічне обслуговування і перевірка на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів системи внутрішнього протипожежного водопроводу (не рідше одного разу на шість місяців).
Не проводиться перевірка технічного стану пожежних гідрантів (ПГ) із залученням пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС України та складанням відповідного Акту перевірки відповідно до Інструкції про порядок утримання, обліку та перевірки технічного стану джерел зовнішнього протипожежного водопостачання.
Не відокремлені приміщення електрощитових від інших приміщень шляхом встановлення (влаштування) протипожежних перешкод (протипожежні двері, перекриття з нормованою межею вогнестійкості тощо).
Відсутні інформаційно-довідкові куточки щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій.
Приміщення складів, виробничих приміщень, та трансфоматорної пістанції, компресерної, не обладнані системами протипожежного захисту (автоматичного пожежогасіння).
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
28.08.2018 1157037 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Учасники:
Поленко Валентина Степанівна — інженер з охорони праці
Порушення:
Порушення вимог законодавства з питань охорони праці
Покарання: відсутні