Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (580) Перевірки (6)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ОБЛТРАНСБУД"

#33311491

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
17.10.2022 2958803 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.07.2021 2888268 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
32 порушення
Предмет перевірки: додержання (виконання) вимог законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Снитко В.В. — т.в.о. директора
Багнюк Владислав Володимирович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Приморському району Одеської міської територіальної громади Одеського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області старший лейтенант служби цивільного захисту
Снитко В В — т.в.о. директора
Порушення:
Допускається захаращення підвального приміщення, зберігання горючих предметів та сміття
Не надано акт ввода в експлуатацію будівлі або де­кларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єктами господарювання вимогам законодавства з пи­тань пожежної безпеки
Вогнегасники не встановлено в легкодоступних та видних місцях, а також у пожежонебезпечних місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі. При цьому їх захист від потрапляння прямих сонячних променів та дії опалювальних та нагрівальних приладів забезпечено
Не визначено категорію приміщень складського призначення щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки згідно з вимогами ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за «Правилами будови електроустановок.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії
Допускається куріння в коридорах загального користування
Місця розміщення вогнегасників не позначені відповідними вказівними знаками, які повинні розташовуватися на видних місцях на висоті 2,0-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
Допускається застосування для опалення приміщення нестандартного (саморобного) електронагрівального обладнання.
Не проведено ідентифікацію на визначення потенційної небезпеки об'єкту з урахуванням усіх чинників небезпеки.
Не укомплектований на території будівлі спеціальний пожежний щит (стенд) для розміщення первинних засобів пожежогасіння. До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не визначено розрахунковий час евакуації людей у разі виникнення пожежі відповідно до ДБН 8828:2019 «Пожежна безпека. Загальні положення»
Не здійснюється технічне обслуговування вогнегасників
Не відокремлені (виділені) приміщення електрощитової протипожежнимиперешкодами відповідно до вимог ДБН В. 1.1-7 від інших.(шляхом встановлення протипожежних дверей з нормованою межею вогнестійкості тощо)
Проведено реконструкцію (технічне переоснащення) коридорів загального призначення та приміщень будівлі без проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Захаращено шляхи евакуації будівлі сторонніми горючими предметами (меблі на коридорі та складовані горючі матеріали), що унеможливлює проведення евакуації та зменшує кількості евакуаційних виходів відповідно проектного рішення.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки,
Не проведено вогнезахисну обробку дерев'яних конструкції горищного приміщення будівлі.
Працюючий персонал не забезпечений засобами радіаційного та хімічного захисту згідно вимог.
Допускається улаштування таексплуатація тимчасових дільницьелектромережі (подовжувачів тощо) в приміщеннях (господарських, складських тощо).
Не здійснюються евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій
Відсутній журнал обліку вогнегасників.
Допускається експлуатація електросвітильників з відкритими лампами розжарення без захисних ковпаків в приміщеннях коридорів та облаштованих приміщеннях.
Не обладнано приміщення будівлі системою пожежною сигналізації у відповідності до ДБН В.2.5-56:2014. "Системи протипожежного захисту".
Електропроводка в коридорах першого та другого поверху прокладена поверхнею горючих основ
Територія об'єкту не очищається від сміття, опалого листя, поламаних дерев
Не витримані нормативні відстані від майданчиків для стоянки автомобілів (автостоянок) до будівлі.
Не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів відгалужувальні та з’єднувальні коробки (дози) в усіх приміщеннях будівлі.
Плавкі вставки запобіжників не калібровані, без зазначення на клеймі номінального струму вставки (клеймо ставиться заводом-виготовлювачем або електротехнічною лабораторією). Застосовуються саморобні плавкі вставки.
Не обладнані приміщення будівлі системою оповіщення людей та управління евакуацією із встановленням світлових покажчиків "Вихід" та мовленим записом і передачею спеціальних текстів) у відповідності до ДБН В.2.5-56:2014. "Системи протипожежного захисту"
Не забезпечено відповідно до норм належності приміщення будівлі, територію первинними засобами пожежогасіння (сертифікованимивогнегасниками)
Відсутні плани евакуації на випадок пожежі з поверхів будівлі. Також відсутня на доповнення до схематичного плану евакуації затверджена керівником інструкція, що визначає дії щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей.( за якою не рідше одного разу на півроку мають проводитися практичні тренування всіх задіяних працівників)
Покарання: відсутні
01.10.2020 2191726 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: додержання (виконання) вимог законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
В.В. Снитко — т.в.о. директора
Багнюк Владислав Володимирович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Приморському району Одеської міської територіальної громади Одеського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області старший лейтенант служби цивільного захисту
В В Снитко — т.в.о. директора
Порушення:
Не виконані конструктивні елементи дверних отворів (прорізів в протипожежних стінах) на рівні планшета сцени, із встановленням сертифікованих протипожежних дверей з межею вогнестійкості у відповідності з вимогами ДБН В. 1.1 -7-2016, ДБН В.2.2-9-99*)
Не проведено вогнезахисну обробку дерев'яних конструкції горищного приміщення будівлі.
Не відповідають встановленим вимогам плани евакуації на випадок пожежі з поверхів будівлі. Також відсутня на доповнення до схематичного плану евакуації затверджена керівником інструкція, що визначає дії щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей.( за якою не рідше одного разу на півроку мають проводитися практичні тренування всіх задіяних працівників)
Не представлені матеріали щодо показників горючості декорацій, сценічного оформлення, драпірування тощо в залах для глядачів, фойє будівлі.
Працюючий персонал не забезпечений засобами радіаційного та хімічного захисту згідно вимог.
Не забезпечено обслуговувальний персонал будівлі необхідною кількістю засобів індивідуального захисту органів дихання, фільтрувальними пристроями для саморятування під час пожежі які повинні розміщуватися у встановленій шафи для зберігання пристроїв.
Не використовується при митті планшета сцени водні розчини, що містить вогнезахисну речовину.
Допускається здійснення оренди (експлуатація) суб’єктами орендованих приміщень тощо без поданої декларації щодо відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не надані акти схованих робіт по прокладанню електропроводки в об’ємі підвісних стель приміщень будівлі.
Не обландано в повному обсязі приміщення будівлі системою пожежною сигналізації у відповідності до ДБН В.2.5-56:2014. "Системи протипожежного захисту".
Не обладнані в повному обсязі приміщення будівлі системою оповіщення людей та управління евакуацією із встановленням світлових покажчиків "Вихід" та мовленим записом і передачею спеціальних текстів) у відповідності до ДБН В.2.5-56:2014. "Системи протипожежного захисту" з урахуванням вимог ДБН В 2.5-23-2003,
Не забезпечено відповідний тиск в системі внутрішнього протипожежного водопроводу (шляхом підключення насосів підвищувачів та встановлення кнопок дистанційного пуску в ящиках пожежних кранах) у відповідності з ДБН В.2.5-64:2012 "Внутрішній водопровід та каналізація" (розділ 8,14)
Не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів відгалужувальні та з’єднувальні коробки (дози) в підсобних, господарських, технічних приміщеннях підвалу будівлі.
Не відокремлені (виділені) приміщення електрощитової протипожежними перешкодами відповідно до вимог ДБН В. 1.1-7 від інших.(шляхом встановлення протипожежних дверей з нормованою межею вогнестійкості тощо)
Не проведено ідентифікацію на визначення потенційної небезпеки об'єкту з урахуванням усіх чинників небезпеки.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових дільниць електромережі (подовжувачів тощо) в приміщеннях (господарських, складських, підсобних тощо) розташованих в підвальному поверсі будівлі.
Не доукомплектований на території будівлі спеціальний пожежний щит (стенд) для розміщення первинних засобів пожежогасіння. До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.03.2019 1440054 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Об'єкти:
Об'єкт 2
Реставрація Фасаду Школи-Інтернату "Болградська Гімназія Ім Г. С. Раковського", пл. 28 Червня, 1, м. Болград, Болградський р-н, Одеська Обл
Об'єкт 1
Будівництво Очисних Споруд, вул. Відсутня, смт. Слобідка, Кодимський р-н, Одеська Обл
Об'єкт 3
Реставрація Та Реабілітація Фасадів Будівлі Одеського Академічного Українського Музично-Драматичного Театру Ім. В. С. Василька, вул. Пастера, 15, м. Одеса, Одеська Обл
Учасники:
Погорєлов Максим Ігорович — Уповноважена особа
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.11.2018 379788 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Учасники:
Погорелов Максим Іванович — заступник директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.08.2018 379648 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Учасники:
Прилипко Ігор Олегович — уповноважена особа
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні