Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (16)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Перевірки (3)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТРАНСВІТ-БУД"

#33279521

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.12.2021 2305525 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Антоненко Олена Петрівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю та аналітичного забезпечення
Порушення:
Наказом № 34 К від 16.12.2019 року надано щорічну відпустку з 17.12.2019 року Тормишеву Дмитру Васильовичу, водію автотранспортних засобів ПП «Трансвіт-Буд» Нарахування та виплата заробітної плати не проведено за три дні до початку відпустки, що підтверджується відомістю нарахуваня коштів № 40 від 16.12.2019 року,чим порушено ч.4.ст.115 КЗпП України.
Покарання: відсутні
06.12.2021 2291349 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Гузенко Юлія Вікторівна — лікар з гігієни відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Чернігівській області
Боровик Владислав Володимирович — головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Управління Держпраці у Чернігівській області
Майорчик Максим Ігоревич — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Чернігівській області
Порушення:
На підприємстві наказом (розпорядженням) не визначений перелік посад і професій працівників, які можуть звільнятися від проходження повторного інструктажу та стажування.
Не розроблений план-графік проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці у працівників, який має бути оприлюднений.
Відсутній журнал проходження на підприємстві передрейсових медичних оглядів відповідно до Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів.
Порушується періодичність проведення повторного інструктажу з питань охорони праці для водіїв, (не рідше ніж 1 раз на 3 місяці).
Не виконаний за 3 квартал графік технічного обслуговування газопроводів та обладнання.
В Положенні про службу охорони праці не враховано зміни, які внесені до Типового положення про службу охорони праці наказом Міністерства соціальної політики № 148 від 31.01.2017
Не розроблено інструкції з охорони праці “Для водіїв, які відбувають в далекі рейси (відрядження)”, “Під час переміщення по території підприємства”.
Журнал вступного інструктажу з питань охорони праці ведеться не встановленої форми.
В приміщенні в якому встановлено побутовий котел відсутній сигналізатор контролю довибухових концентрацій газу.
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не заповнюється колонка 12 «Знання перевірив, допуск до роботи здійснив (підпис, дата)», не проводяться відмітки про проходження працівниками стажування.
Не пред’явлений графік перевірки технічного стану транспортних засобів
Не пред’явлено акт перевірки надійності ущільнення вводів і випусків інженерних підземних комунікацій.
Не визначений порядок проведення перевірки знань у новоприйнятих працівників під час проходження стажування.
В плані роботи служби охорони праці відсутні відмітки про виконання.
В опалювальному приміщенні відсутня інструкція з безпечної експлуатації газового котла.
Не пред’явлено угоду укладену із спеціалізованою організацією на проведення технічного обслуговування та ремонту газопроводів.
Не пред’явлено акт та схему розмежування ділянок обслуговування (відповідальності) системи газопостачання із зазначенням меж балансової належності.
Не заведені карточки обліку видачі та повернення працівниками спецодягу, спецвзуття та інших засобів індивідуального захисту відповідно до встановлених норм.
Документально не підтверджено проведення технічного обстеження в тому числі і комплексного приладового обстеження підземного газопроводу-вводу.
Не проведено контрольний огляд газового господарства.
Покарання: відсутні
25.11.2019 1462261 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Пташник Алла Григорівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області
Порушення:
Контроль за операціями поводження з усіма видами відходів не здійснюється.
План організації роботи у сфері поводження з відходами відсутній.
При перевірці встановлено, що ПП «ТРАСВІТ-БУД» не забезпечує професійну підготовку, підвищення кваліфікації та проведення атестації фахівців у сфері поводження з відходами .
Наказом по підприємству не призначені відповідальні особи у сфері поводження з відходами
Допущено порушення правил збирання , зберігання, застросування, знешкодження нафтопродуктів, а саме відпрацьованими мастилами , які утворюються при експлуатації автотранспорту.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом