Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (8)
Будівництво (6) Перевірки (7)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЮРМІЯ"

#33246737

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.01.2022 3111851 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
М’ясопереробний цех
35550, Рівненська обл., Радивилівського району С. Пріски
М’ясопереробний цех,
35550, Рівненська обл., Радивилівського району С. Пріски
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.01.2022 3055086 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Боровицький Михайло Юрійович — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу
Джунь Юрій Іванович — Директор ТзОВ "Юрмія"
Пісковець Олена Ярославівна — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу
Щур Віталій Григорович — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу
Порушення:
Порушено п. 2.2.4 дозволу №5625880403-1 на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, а саме: не дотримується правила експлуатації твердопаливних котлів, несвоєчасно видаляється шлак з топки котла
Виявлено порушення правил ведення первинного обліку кількості води, що збирається з підземного водоноснго горизонту
Не проведено заміри ефективної роботи газоочисної установки фактичних даних-проектним.
На території підприємства виявлено розлив нафтопродуктів нв асфальтному покритті
Допускається змішування відходів тваринництва з ТПВ
Невиконання природоохоронного режиму використання земель на території підприємства
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
24.01.2022 3025162 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
45 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Не Визначена
Учасники:
Іващук Олександр Миколайович — начальник відділу нагляду в АПК та СКС
Габінет Інна Олександрівна — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Порушення:
Не забезпечено проведення періодичного випробування покажчика напруги до 1000 В.
Не розроблено та не подано Повідомлення про результати ідентифікації потенційно небезпечного об’єкту АЗК за формою ОПН-1 (додаток 1) в Управління Держпраці у Рівненській області.
Суб’єктом господарювання не визначений порядок огляду та перевірок машин і механізмів, що керуються з підлоги.
Не вносяться усі необхідні записи в особисті картки обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ.
При ручному видаленні золи безпосередньо на робочу площадку, над місцем вигрібання і заливання вогневих залишків, не влаштована витяжна вентиляція у відповідності до вимог п.18.1, п.18.8, додаток Д ДБН В.2.5-77:2014 «Котельні»; п.5.5.1 «Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж».
Відсутні (не пред’явлено) паспорти на заземлювальні пристрої, які є в експлуатації, що повинні містить: виконавчу схему заземлення з прив’язками до будівель і постійних споруд, основні технічні характеристики, дані про результати перевірок стану пристрою, відомість оглядів і виявлення дефектів.
Не мають не нижче ІІІ групи з електробезпеки забивачі худоби, які використовують електрооглушувачі.
Не має ІІ групи з електробезпеки електрогазозварник Додь В.В., який виконує електрогазозварювальні роботи.
Не підвішені на сталевому тросику пульти керування з підлоги електротельферів та талей електричних, які використовуються у виробничих цехах.
Відсутні, затверджені роботодавцем, плани роботи служби охорони праці та графік обстежень структурних підрозділів службою охорони праці.
Не переглянутий та не пере затверджений (не рідше 1 разу на 1 рік) наявний на підприємстві Перелік робіт з підвищеною небезпекою. Також наявний перелік не враховує специфіку та склад виконуваних робіт.
Не розроблена та не затверджена виробнича інструкція для персоналу, який обслуговує котел.
Відсутні сформовані плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці підприємства.
Не призначено наказом роботодавця відповідального працівника за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання котельні, який пройшов навчання та перевірку знань з охорони праці у встановленому порядку.
Відсутня IV (контролююча) група з електробезпеки в інженера з охорони праці Гринюка В.В.
Не ведеться Журнал перевірки технічного стану транспортних засобів.
Відсутня аптечка першої допомоги у приміщенні котельної.
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок підприємства.
Працівники, які виконують роботи підвищеної небезпеки (оператор) не пройшли професійної підготовки, навчання основам охорони праці за планами і програмами відповідно до кваліфікаційних вимог оператора автозаправних станцій (відсутні кваліфікаційні посвідчення).
Не забезпечено проведення інструктажу з присвоєнням 1 групи з електробезпеки у працівників не електротехнічних професій з оформленням результатів в призначеному для цього журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці.
Не обладнані запобіжними замками (що унеможливлюють самовільне випадіння), гаки електротельферів та талей електричних, які використовуються у виробничих цехах.
Відсутні відомості про проходження навчання та перевірку знань НПАОП 0.00-1.81-18, НПАОП 40.1-1.21-98, НПАОП 28.52-1.31-13 електрогазозварником Додем В.В., якого призначено відповідальним за справний стан та безпечну експлуатацію електрозварювальних, газозварювальних апаратів та балонів із зрідженими газами, відповідно до наказу № 5 від 04.01.2022.
Список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією не погоджений з Управлінням Держпраці.
Не відповідає формі наведеній у додатку 6 НПАОП 0.00-4.12-05 Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці структурних підрозділів (охорона, виробничий підрозділ та ін.). Сторінки журналу не пронумеровані, не прошнуровані та не скріплені печаткою.
Не забезпечено проведення інструктажів з питань охорони праці на робочому місці для працівників за діючими на підприємстві інструкціями з охорони праці відповідно до виконуваних робіт. Зокрема, не проведено інструктаж для забивачів в обсязі інструкцій з охорони праці № 2.1, № 2.7, № 2.12; для обвалювальників м’яса в обсязі інструкцій з охорони праці № 2.9; ватажникам в обсязі інструкцій з охорони праці № 2.14, № 2.15 та ін.
Не забезпечені, в достатній кількості, випробуваними діелектричними рукавицями і ботами забивачі худоби, які використовують електрооглушувачі.
Допускається зберігання ножів на столі, а не у шафі, що замикається. Також, шафа де зберігаються стерилізовані ножі не замкнена.
Не переглянуті у встановлені терміни (1 раз на 3 роки) однолінійні схеми електричних з’єднань на відповідність їх фактичному виконанню, чим порушено вимоги п.3.3, п.3.4 розділу IV ПТЄ.
Суб’єктом господарювання не подана та не зареєстрована в Управлінні Держпраці у Рівненській області декларація відповідності матеріально– технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: - роботи, що виконуються на висоті понад 1,3;- обслуговування верстатів з обробки металів.
Відсутній затверджений роботодавцем графік ремонту вантажопідіймальних машин і механізмів.
Суб’єктом господарювання не отримано дозвіл в Управлінні Держпраці у Рівненській області на: 1) експлуатацію машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, а саме: - обладнання та захисні системи, призначені для використання в потенційно вибухонебезпечних середовищах. 2) виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: - газонебезпечні роботи та роботи у вибухопожежонебезпечних зонах; - вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.
Не забезпечено проведення періодичного вимірювання в електроустановках значення опору заземлювальних пристроїв, повного опору петлі «фаза-нуль» та опору ізоляції силових електропроводок усіх виробничих приміщень.
Не проведено періодичні технічні огляди, експертне обстеження наявних на підприємстві вантажопідіймальних машин та механізмів (дата наступного ЧТО 06.08.2019, дата наступного ЕО 19.06.2021).
Не ведуться записи в журналі обліку, перевірки та випробування електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів частоти та переносних світильників.
Роботодавець не інформує працівників під розписку про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних і шкідливих виробничих факторів та про права на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства.
Відсутній запобіжний пристрій, що виключає випадкове розкриття карабіна до якого кріпиться пилка для розрізу туш на пів туші.
Встановлений несправний манометр на редукторі, який використовується для виконання газорізальних робіт у ремонтній майстерні.
Вантажопідіймальні машини, механізми, що експлуатується на підприємстві не споряджені табличкою (написом), розміщеною на видному місці, з чітко позначеними обліковим номером, вантажопідіймальністю та датою наступного часткового та повного технічного огляду.
Енергетиком Гончуком М.П. порушена періодичність проведення інструктажів з питань охорони праці на робочому місці для електриків, техніків-електриків та ін. Зокрема, попередній повторний інструктаж було проведено 07.07.2019, наступний – 14.12.2021.
Допущені до роботи кочегари Воронко О.Т. та Ярмусь В.І., які не мають відповідної кваліфікації.
Не відповідно додатку 6 НПАОП 0.00-4.12-05 ведеться Журнал реєстрації інструктажів на робочому місці енергетичної служби, а саме: у графі № 5 не зазначається номер та назва інструкції, у графі №12 не зазначається дата та підпис особи, яка знання перевірила та допуск до роботи здійснила.
Не зазначається перелік основних нормативно-правових актів з охорони праці, за якими проводилася перевірка знань у протоколах засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці (протокол № 1 та № 2 від 12.02.2021 та ін.).
Не зачинені на надійний запірний пристрій двері РЩ 0,4 кВ дровоколу, що знаходиться біля приміщення котельні.
Не проведено вступний інструктаж для водія Загоруйка М.А. (наказ № 18-к/тр від 27.05.2021), менеджеру зі збуту Іванців Є.Е. (наказ № 31-к/тр від 31.08.2021), обвалювальнику м’яса Малецькому П.Ф. (наказ № 35-к/тр від 30.09.2021).
Не забезпечено періодичний (не рідше 1 разу на 1 рік) контроль рівнів освітленості, шуму та вібрацій на робочих місцях.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
21.05.2020 2113681 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Поліського округу Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Стасюк Ірина Юріївна — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу:
Боровицький Михайло Юрійович — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу
Пісковець Олена Ярославівна — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.01.2020 1882915 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Стасюк Ірина Юріївна — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу:
Пісковець Олена Ярославівна — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу
Боровицький Михайло Юрійович — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу
Порушення:
Невиконання природоохоронного режиму використання земель в зоні санітарної охорони свердловини
Не опломбований лічильник обліку кількості води, що забирається з артсвердловини
Відсутній дозвіл на здійснення операцій у сфері поводження з відходами, якщо їхня діяльність призводить до утворення відходів, для яких Пзув перевищує 1000
Не розроблено і не затверджено інструкцію з експлуатації установки очистки газу відповідно до умов її роботи
Суб’єктом господарювання не призначено осіб, відповідальних за ведення журналу обліку робочого часу установки очистки газу
Не проведено технічне навчання і перевірка знань з правил технічної експлуатації установок очистки газу обслуговуючого персоналу, залученого до експлуатації установки очистки газу - не менше одного разу на рік
Не проведено технічне навчання і перевірка знань з правил технічної експлуатації установки очистки газу інженерно-технічного персоналу - не менше одного разу на три роки
Підземна камера артсвердовини підтоплена водою
Не проведено заміри на відповідність фактичних параметрів роботи газоочисної установки проектним показникам
Не забезпечується щоквартальне подання інформація згідно Порядку, затвердженого ПКМУ № 1221
Зливова каналізація не утримується в належному стані, а саме не почищена від осаду та сміття
На підприємстві не забезпечено інструментально-лабораторні вимірювання параметрів викидів забруднюючих речовин пересувних джерел (автотранспорту).
Не розроблено паспорти на установку очистки газу
Суб’єктом господарювання не призначено осіб, відповідальних за технічний стан, обслуговування і безпечну експлуатацію установки очистки газу
Не призначені особи, відповідальні за технічний стан, обслуговування і безпечну експлуатацію пилогазоочисного устаткування
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
15.04.2019 1496588 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
М’ясопереробний цех
35550, Рівненська обл., Радивилівського району С. Пріски
Учасники:
Порушення:
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев'яних конструкцій горищних покриттів (крокви, лати) будівлі.
Водонапірна башта не пристосована для забору води пожежно-рятувальною технікою будь-якої пори року. На корпус водонапірної башти не нанесено позначення, яке вказує на місце розташування пристрою для забирання вводи пожежно-рятувальною технікою.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання, протипожежний інструктаж і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Будівлі не обладнані пристроями захисту від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Не проведено навчання керівного складу та працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
підтримання експлуатаційної придатності систем протипожежного захисту не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 (не здійснюється ТО АПС).
Керівник підприємства не визначив обов'язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначив відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Покарання: відсутні
11.06.2018 1158478 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Учасники:
Порушення:
В товаристві працює більше 100 працівників, однак не призначено інженера з охронипраці у встановленому по-рядку. Обовязки інженера з охорони праці виконує Коро-люк Л.А. в порядку сумісництва (наказ по підприємству №160 від 19.09.2016 року), що є порушенням п.1.4 «Ти-пове положення про службу охорони праці» НПАОП 0.00-4.21-04.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом