Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Перевірки (7)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО ''ФАБРИКА КОНДИТЕРСЬКИХ ПРИКРАС ''

#33214039

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.01.2022 3011849 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.01.2022 3042465 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.01.2022 3019796 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
44 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Рівненська Обл
Учасники:
Литвин Василь Андрійович — Лікар з гігієни праці, відділу з питань гігієни праці
Габінет Інна Олександрівна — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Іващук Олександр Миколайович — начальник відділу нагляду в АПК та СКС
Савчук Юрій Володимирович — інспектор праці, головний державний інспектор сектору з питань державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю
Порушення:
Не проведено, більше одного року, періодичну повірку законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки (газосигналізатори побутові ГСБ-01-4), що використовується в газовому господарстві підприємства відповідно до вимог заводу виготовлювача, протягом якого метрологічні характеристики такого засобу повинні відповідати встановленим вимогам щодо безпеки контролю умов праці.
Не обладнаний захисною решіткою (захисним огородженням чи пристроєм) змішувач шнековий для сипких продуктів ТБ 060.00 (інв.№ 0266-Ч), який експлуатується у виробничому цеху.
Роботодавцем не призначено посадових осіб, які забезпечують вирішення конкретних питань охорони праці. Зокрема, не призначено відповідальнихза справний стан та безпечну експлуатацію вентиляційних систем та технологічного обладнання.
Відсутні (не пред’явлено) паспорти на заземлювальні пристрої, які є в експлуатації, що повинні містить: виконавчу схему заземлення з прив’язками до будівель і постійних споруд, основні технічні характеристики, дані про результати перевірок стану пристрою, відомість оглядів і виявлення дефектів.
Наявне на підприємстві Положення про порядок проведення навчання та перевірку знань з питань охорони праці розроблене без урахування специфіки виробництва та не затверджене роботодавцем.
Працівників не поінформовано під розписку про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних і шкідливих виробничих факторів та про права на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства.
На підприємстві не розроблені комплексні заходи для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці на поточний рік.
Не складений і не погоджений з Управлінням Держпраці список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів.
Відсутній (не пред’явлено), затверджений посадовою особою підприємства, графік технічного огляду, технічного обслуговування і ремонту об’єктів систем газопостачання.
Роботодавець не забезпечив проведення періодичного вимірювання в електроустановках значення опору заземлювальних пристроїв, повного опору петлі «фаза-нуль» та опору ізоляції силових електропроводок усіх виробничих приміщень. Наявні протоколи від 25.03.2013.
Відсутні однолінійні схеми із внутрішньої сторони щитів 0,4кВ.
У котельні не вивішена схеми газового обладнання із зазначенням номерів обладнання, запобіжної і запірної арматури, контрольно-вимірювальних приладів.
Відсутня (не пред’явлено) експлуатаційна документація на технологічне обладнання (принтер харчовий ЇЖА-к3, котел для варки сиропів, дражувальна машина KESKIN MAKINE зав.№ 1330 2019 р.в.), яке експлуатується на підприємстві.
Відсутній діелектричний килимок біля електричної плити ПЕ-2, яка експлуатується у приміщенні для приготування сиропів.
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок підприємства.
Роботодавець не забезпечив проведення періодичного випробування діелектричних рукавичок, діелектричного взуття.
Директор не призначив своїм розпорядчим документом особу, яка буде заміщати особу, відповідальну за електрогосподарство у разі відсутності (відпустка, хвороба).
Роботодавець не забезпечив наявність випробуваних засобів захисту, зокрема відсутні: випробуваний комплект інструменту з ізолювальними рукоятками, покажчик напруги до 1000 В відповідно до норм комплектування засобів захисту.
Не організовано та не проведено інструментально-лабораторні дослідження шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища і трудового процесу та за їх підсумками забезпечення вжиття заходів щодо усунення таких факторів.
Не проведено контрольний огляд газового господарства (необхідно не рідше ніж два рази на рік).
Не обладнане захисним огородженням, що унеможливлює механічний контакт працівника з рухомими деталями муфтове з’єднання змішувача шнекового для сипких продуктів ТБ 060.00 (інв.№ 0266-Ч), який експлуатується у виробничому цеху.
На підприємстві не забезпечено проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці працівників. Відсутня комісія з перевірки знань з питань охорони праці підприємства.
На підприємстві визначено особу відповідальну за газове господарство, однак відсутнє затверджене положення про газову службу.
Відсутній (не пред’явлено) журнал обліку захисних засобів.
Не забезпечено проведення вступного інструктажу для економіста Ващик Н.О. (наказ № 21/05/12-1к від 12.05.2021), дражувальника Мельник В.В. (наказ № 21/08/11-1к від 11.08.2021), укладальника-пакувальника Федорчук Л.Є. (наказ № 20/02/12-к від 12.02.2020).
Не має перекладу українською (або також російською) мовою експлуатаційна документація на технологічне обладнання (планетарний міксер TEKNOLT-100, млин для цукру MKPD-1000), яке експлуатується на підприємстві.
На підприємстві відсутній (не пред’явлено) паспорт газового господарства.
Роботодавцем не визначений перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання).
Відсутні (не пред’явлено) списки про розподіл засобів захисту з визначенням місць зберігання, які затверджує роботодавець підприємства або працівник, який відповідальний за електрогосподарство.
Не проводиться, в повному обсязі, видача, облік та контроль за видачею ЗІЗ працівникам. А саме: вантажникам та охоронникам. Відсутні особисті картки обліку видачі засобів індивідуального захисту для всіх працівників.
Суб’єктом господарювання не складена та не подана до територіального органу Держпраці за місцем виконання робіт декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, а саме: На експлуатацію машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки: усі типи машин та устатковання, що наведені у підпунктах 1 і 2 пункту 2 Технічного регламенту безпеки машин (планетарний міксер TEKNO LT-100, дражувальна машина KESKIN MAKINE зав.№ 1330 2019 р.в., змішувач шнековий для сипких продуктів ТБ 060.00 інв.№ 0266-Ч та ін.); системи газопостачання природнім газом.
Відсутній (не пред’явлено) журнал обліку, перевірки та випробування електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів частоти та переносних світильників.
Директор підприємства не затвердив Положення про енергетичну службу.
Директор підприємства не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці (не рідше 1 раз на 3 роки).
Не проведено періодичного вимірювання опору ізоляції (не рідше як 1 раз на 6 місяців) кабелів-подовжувачів, ручного електроінструменту.
Інструкції з охорони праці, що діють на підприємстві, не переглянуті у встановлені законодавством терміни. Зокрема, інструкція № 33-ОП «При обслуговуванні котлів, які працюють на газовому паливі» затверджена наказом директора № 13/04/03 від 03.04.2013; інструкція № 9 з охорони праці «Для оператора фасувальної машини» переглянута наказом директора № 17/02-03 від 03.02.2017 та ін.
Не закриті на запірний пристрій, можливий доступ і дотик до струмовідних частин двері електричних щитів 0,4 кВ, що знаходиться у коридорі приміщення, в якому знаходяться планетарні міксери, та приміщенні для приготування сиропу.
Не проведено атестацію робочих місць за умовами праці.
Періодично не здійснюється очищення від пилу та бруду електричного обладнання щитів 0,4 кВ.
Не організовано визначення категорій та погодження списків працівників для періодичного медичного огляду та надавання в Управління Держпраці у Рівненській області для підпису заключного акту за результатами періодичного медичного огляду працівників.
На підприємстві не забезпечено проведення інструктажів з питань охорони праці на робочому місці.
На підприємстві не призначена особа на посаду інженера з охорони праці підприємства, що суперечить пункту 1.5 Положення про службу охорони праці ПП «Фабрика кондитерських прикрас» затвердженого наказом директора від 01.02.2011 № 01/02/11.
Відсутня відмітка про повірку на манометрах, які використовуються на технологічному обладнанні для варки сиропів.
Не заведений (не пред’явлено) журнал з описом електрообладнання, що експлуатується, з значенням технічних характеристик і інвентарних номерів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
07.06.2021 2284198 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.06.2021 2304625 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Рівненська Обл
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.06.2021 2288204 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Рівненська Обл
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.10.2018 527342 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні