Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІМПУЛЬС-ГАЗ"

#33192247

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.10.2021 2919729 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутній суб'єкт господарювання
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про захист прав споживачів при наданні послуг з питань, викладених у зверненнях гр. гр. Карпенко Є.Ю. ( за вх. №№ К-2404 від 2304.2021; К-2445 від 26.04.2021; К-2446 від 26.04.2021)4830
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.03.2021 2473830 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
54 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ «Імпульс-Газ»04050 м. Київ, вул. Білоруська, 3
04050 м. Київ, вул. Білоруська, 3
Учасники:
Тарануха Діана Вікторівна — провідний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Лагута Юлія Вікторівна — Директор ТОВ «ІМПУЛЬС-ГАЗ»
Порушення:
Не надано проектної документації, затвердженої в установленому порядку щодо технічного переоснащення та капітального ремонту приміщень тимчасового проживання людей та технічного поверху житлового будинку.
У встановлених на сходових клітинах житлового будинку створах або фрамугах, що повинні відчинятися, площею не менше 1,2 м2 на кожному поверсі, зняті пристрої для їх відчинення у порушення вимог ДБН В.1.1-7
Не надано відповідних документів щодо підтримання експлуатаційної придатності систем протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системи: пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, протидимного захисту, пожежогасіння).
В приміщенні для зберігання автомобілів відсутні світлові покажчики шляхів руху автомобілів, які вказують напрямок руху та повинні бути підключені до мережі аварійного (евакуаційного) освітлення у порушення вимог ДБН В.2.3-15
Відсутні плани (схеми) евакуації людей на поверхах приміщень для тимчасового проживання людей та житлового будинку.
Приміщення для тимчасового проживання людей, автопаркінгу та житлового будинку не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками), які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початкових стадіях розвитку.
В приміщенні електрощитової допускається розміщення сторонніх предметів.
В приміщеннях консьєржа (вахтера), автопаркінгу та приміщеннях для тимчасового проживання людей допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Допускається використання технічного поверху житлового будинку не за призначенням (на технічному поверсі влаштовано приміщення).
На поверхах приміщень для тимчасового проживання людей та житлового будинку допускається зняття протипожежних перегородок (дверей) ліфтових холів.
Не підтверджено справність евакуаційного освітлення на шляхах евакуації.
Приміщення, де встановлено ППКП, достатньо не забезпечене аварійним освітлення (не менше ніж 10 % від відповідних норм робочого освітлення).
На шляхах евакуації житлового будинку та приміщень для тимчасового проживання людей допускається замикання дверей на замки, що важко відчиняються зсередини.
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди влаштовано меншим, ніж нормована межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди.
На дверях технічних приміщень та електрощитової не вказано місце зберігання ключів.
Не надано відповідних документів щодо введення в експлуатацію систем протипожежного захисту та перевірки їх правильного функціонування.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Пожежні кран-комплекти не перевірені на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Керівником не визначено обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки та не призначено відповідальних за пожежну безпеку.
Не всі пожежні кран – комплекти доступні для використання (зачиненні на замки).
В приміщеннях для тимчасового проживання людей та коридорах поверхів житлового будинку допускається захаращення шляхів евакуації меблями, обладнанням та різними матеріалами.
Пристрої ручного керування систем протипожежного захисту не опломбовані, не захищені від несанкціонованого приведення в дію та від механічних пошкоджень.
Допускається влаштування металевих грат (замкнених на ключ) на сходових маршах шляхів евакуації житлового будинку на рівні 21-го поверху.
В приміщенні автопаркінгу з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не перевірені електрифіковані засувки (не рідше двох разів на рік) та пожежні насоси (щомісяця), щодо їх готовності до експлуатації.
З приміщень для тимчасового проживання людей двері на шляхах евакуації евакуаційних виходів відчиняються не в напрямку виходу з приміщень.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки і відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії та не здійснено навчання працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Пожежні сповіщувачі на поверхах житлового будинку та автопаркінгу заблоковані (заклеєні) поліетиленовими матеріалами, які заважають поширенню небезпечних чинників пожежі, на які реагує пожежний сповіщувач, від її осередку.
Евакуаційні виходи житлового будинку не обладнані світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення.
В приміщенні електрощитової допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами.
В приміщенні автопаркінгу допускається підвішування світильника безпосередньо на струмопровідні проводи.
Не всі пожежні кран – комплекти розміщенні у вбудованих шафках, мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку, де вказано літерний індекс “ПК” після нього не вказано порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
В приміщені електрощитової, на сходових клітках поверхів житлового будинку та автопаркінгу допускається експлуатація світильників зі знятими ковпаками (розсіювачами).
Не підтверджено формування сигналу про пожежу від приймально-контрольного приладу на опускання ліфтів у режимі «Пожежа» у порушення вимог ДБН В.2.2-15
В приміщеннях автопаркінгу допускається використання пожежних кран-комплектів для господарських та інших потреб, не пов’язаних з пожежогасінням.
Під час експлуатації об’єкту (житлового будинку) допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, шляхом зменшення кількості евакуаційних виходів на 1-му (закладання цеглою дверного отвору на сходовій клітині), 3-му та 4-му поверхах житлового будинку (влаштування приміщень для тимчасового проживання людей).
В приміщеннях коньсєржа (вахтера) та автопаркінгу допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
Не підтверджено наявність та/або обслуговування захисту будівель, споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не надано журнал обліку вогнегасників.
Система протипожежного захисту знаходиться в не справному стані (засвідчено написами на табло приймально – контрольних пожежних систем протипожежного захисту житлового будинку).
Не надано протоколи проведення заміру опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж від короткого замкнення.
В приміщеннях для тимчасового проживання людей лінії живлення до кожного побутового кондиціонера не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
На поверхах приміщень для тимчасового проживання людей та житлового будинку допускається засклення повітряних зон у незадимлюваних сходових клітках.
Не надано підтверджуючих документів щодо виведення сигналу від контрольно-приймальних приладів систем протипожежного захисту на пульт цілодобового пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
В приміщеннях технічного поверху внутрішні пожежні кран-комплекти установлені в недоступних місцях.
Не всі двері виходів до сходових кліток та ліфтових холів житлового будинку та приміщень для тимчасового проживання людей обладнані пристроями для самозачинення та ущільнення в притулах у порушення вимог ДБН В.1.1-7
Не забезпечено запас пожежних сповіщувачів у кількості не менше ніж 10 % від установлених.
В приміщенні коньсєржа (вахтера) допускається застосування саморобного подовжувача, який не відповідає вимогам ПУЕ.
Двері електрощитової не виконані протипожежними 2-го типу з класом вогнестійкості ЕІ-30 у порушення вимог ДБН В.1.1-7
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметрами та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Не надано журнал реєстрації проведених інструктажів з працівниками з питань пожежної безпеки .
На балконах поверхів приміщень для тимчасового проживання людей та житлового будинку, що використовуються у якості зовнішньої повітряної зони допускається зберігання меблів та обладнання.
Не надано акти проведення прихованих робіт щодо прокладання електричних проводів за підвісними стелями приміщень для тимчасового проживання людей, загального коридору та офісного приміщення (кабінету директора) розташованого на 1-му поверсі житлового будинку.
Покарання: відсутні
13.01.2021 2513307 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лагута Юлія Вікторівна — Директор ТОВ “ІМПУЛЬС-ГАЗ”
Кулик Сергій Володимирович — головний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ Шевченківського РУ ГУ ДСНС України в м. Києві
Порушення:
На 3-му та 4-му поверхах допускається засклення повітряних зон у незадимлюваних сходових клітках
На балконах, що використовуються у якості зовнішньої повітряної зони допускається зберігання меблів та обладнання
На 3-му поверсі знято протипожежні перегородки (двері) ліфтових холів
В коридорі 3-го поверху допускається захаращення шляхів евакуації меблями, обладнанням та різними матеріалами
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.04.2020 1767855 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: заборонено проведенная планових заходiв у вiдповiдностi до ЗУ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" вiд 17.03.2020 №530-IX
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ «Імпульс-Газ»04050 м. Київ, вул. Білоруська, 3
04050 м. Київ, вул. Білоруська, 3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.01.1970 1668804 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Акт від 19.07.2019 № 570 неможливості здійснення заходу державного нагляду (контролю).
Предмет перевірки: додержання та виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.01.1970 1705121 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: акт про неможливість здійснення заходу державного нагляду
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні