Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (14)
Перевірки (7)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МИКОЛАЇВПРОМСТАЛЬКОНСТРУКЦІЯ"

#33189119

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.02.2022 3107157 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: З виходом на місце проведення планової перевірки ТОВ "Миколаївпромстальконструкція" розташованого за адресою: м. Миколаїв, вул. 295 Стрілецької Дивізії, 79, було встановлено, що за вищезазначеною адресою згідно договору розірвання оренди, господарську діяльність не здійснює
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
офісні приміщення
54000, Миколаївська обл., Корабельний р-н, м. Миколаїв, вул. 295 Стрілецької Дивізії, 79
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.05.2021 2290216 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
нежитлові приміщення
м. Миколаїв вул. 295-Ї Стрілецької Дивізії 79
Учасники:
Пензул Юрій Анатолійович — Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та звязку
Радченко Людмила Тихонівна — Начальник відділу з питань експертизи умов праці
Лодатко Юрій Олексійович — головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Камдіна Тетяна Олегівна — Головний державний інспектор відділу нагляду нa виробництві тa обєктaх підвищеної небезпеки
Черняєв Сергій Миколайович — Генеральний директор
Пономарьова Юлія Сергіївна — заступник начальника відділу з питань гігієни праці
Бєляєв Василь Станіславович — Заступник начальника відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.01.2020 1744175 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Комплекс будівель та споруд ТОВ "МИКОЛАЇВПРОМСТАЛЬКОНСТРУКЦІЯ" (Миколаївська область)
56500 Миколаївська обл., м. Вознесенськ, вул. Київська, 281/1А
Учасники:
Фарафонова Тетьяна Іванівна — головний інженер
Риженко Артем Олегович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Вознесенського районного управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема об’єкт не забезпечений достатнім запасом води для цілей зовнішнього пожежогасіння.
Наявні пожежні щити не в повній мірі забезпечені комплектом засобів пожежогасіння, а саме: протипожежним покривалом.
У приміщеннях на видимих місцях не вивішано таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Для працівників охорони не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Будівля виробничого цеху (збірно-зварочний цех) А-2 не обладнана пристроями від прямого попадання блискавки та її вторинних проявів.
Територія об’єкта, будинки, споруди, приміщення, технологічні установки не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Не здійснено евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб'єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій, зокрема: не розроблена інструкція з евакуації.
Працівники об'єкта не забезпечені засобами індивідуального захисту, зокрема: фільтруючими протигазами від бойових отруєних речовин.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема будівля виробничого цеху (збірно-зварочний цех) А-2 не забезпечена внутрішнім протипожежним водопроводом.
Роботу підприємства чи використання суб'єктом господарювання об'єктів нерухомості розпочато без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки.
Допускається зниження класу вогнестійкості несучих конструкцій, зокрема несучі металеві конструкції (колони, балки, ферми) фарбувального цеху не приведенні до мінімальних класів вогнестійкості.
Не проведено ідентифікацію об'єкта підвищеної небезпеки.
Не розроблено паспорт потенційно небезпечного об’єкта.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлено протипожежний режим.
На об’єкті не враховано можливу небезпеку, що може виникнути на території у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру та не вживаються заходи щодо забезпечення безпеки працівників об’єкту, зокрема не розроблено інструкцію щодо дій персоналу об’єкта у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій.
На в’їзді на територію об’єкта не встановлено схему території.
Керівником не визначено обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначено відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Не створений матеріальний резерв в обсягах, що забезпечить проведення невідкладних робіт, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.
Дерев’яні елементи покриття та перекриття будівлі виробничого цеху (збірно-зварочний цех) А-2 не оброблені засобами вогнезахисту.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів в місцях з’єднання світильників.
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання, протипожежний інструктаж і перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Відповідальною особою за пожежну безпеку не визначено кількість первинних засобів пожежогасіння окремо для кожного приміщення.
Ідентифікація потенційної небезпеки об’єкта проведена без урахуванням усіх чинників небезпеки відповідно до вимог «Положення про паспортизацію потенційно небезпечних об’єктів», затвердженого наказом МНС України від 16.08.2005 № 140, зареєстрованого у Мін'юсті України від 01.09.2005 за № 970/11250, далі - Положення про паспортизацію ПНО та «Методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів», затвердженої наказом МНС України від 23.02.2006 № 98, зареєстрованого у Мін'юсті України від 20.03.2006 за № 286/12160, далі - Методика ідентифікації ПНО.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема: приміщення всіх будівель не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією та системою оповіщення і евакуювання людей відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття).
В будівлі виробничого цеху (збірно-зварочний цех) А-2 коридори, проходи, внутрішня і зовнішня сходові клітки та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Приміщення електрощитової не відокремлено протипожежними дверима.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
29.11.2019 1708206 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: звернення суб`єкта господарювання
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Черняєв Сергій Миколайович — Генеральний директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.09.2019 1680453 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: охорона праці та промислова безпека при експлуатації будівель та споруд
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення:
Порушення викладені в акті перевірки від 05.09.2019 року №1075
Покарання: відсутні
14.12.2018 2121345 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки:
Підстави:
За зверненням працівника про порушення стосовно нього законодавства про працю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.02.2018 527294 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні