Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (12)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Будівництво (2) Перевірки (7)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ХОРОЛ-ДОН"

#33183117

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.02.2022 2966264 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Учасники:
Марченко Юрій Миколайович — головний агроном
Надтока Світлана Олександрівна — провідний спеціаліст відділу фітосанітарної безпеки Миргородського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.07.2021 2216447 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.07.2021 2346256 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Майстерня
37674, Полтавська обл., Миргородський р-н, С. Слобідка
Підприємство «ХОРОЛ-ДОН»
37674, Полтавська обл., Миргородський р-н, С. Слобідка
Ангар для техніки
37674, Полтавська обл., Миргородський р-н, С. Слобідка
Зернотік
37674, Полтавська обл., Миргородський р-н, С. Слобідка
Адміністративна будівля
37674, Полтавська обл., Миргородський р-н, С. Слобідка
Учасники:
Рибальченко Ганна Степанывна — Директор ТОВ "Хорол - Дон"
Сидоренко Ігор Вікторович — Заступник начальника відділу організацій заходів цивільного захисту та наглядового - профілактичних заходів Миргородського РУ Головного управління ДСНС України у Полтавській області
Порушення:
Будівлю кузні - майстерні не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В 2.5-56:2014, а саме: - системою пожежної сигналізації; - системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Паливо – роздавальний пункт не забезпечено порошковим вогнегасником з величиною заряду 20 кг і більше.
Будівля будинку механізатора (адміністративної будівлі) не обладнана системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014, а саме: - Системою пожежної сигналізації; - Системою передавання. - тривожних сповіщень типу 2; - Системою оповіщення про пожежу та управлінням евакуюванням людей типу 1.
Не проведено обробку засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, дерев’яних елементів горищного покриття (крокви, лати)будівлі млина
Не проведено обробку засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, дерев’яних елементів: - горищного покриття (крокви, лати)будівлі зерноскладу; - дерев'яних конструкцій (опори, галереї тощо) всередині будівлі зерноскладу.
Не проведено обробку засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, дерев’яних елементів горищного покриття (крокви, лати)будівлі кузні - майстерні.
Будівля зерноскладу не забезпечена первинними засобами пожежогасіння з розрахунку: - 10 порошкових вогнегасників із масою заряду не менше 5 кг. (або замінних);
Будівля зерноскладу не обладнана системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014, а саме: - Системою пожежної сигналізації; - Системою передавання. - тривожних сповіщень типу 2.
Будівлю теплої стоянки для техніки не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В 2.5-56:2014, а саме: - системою пожежної сигналізації; - системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Не заключено угоду на обов’язкове аварійно – рятувальне обслуговування державною аварійно – рятувальною службою.
Не проведено обробку засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, дерев’яних елементів горищного покриття (крокви, лати) матеріального складу зернотоку.
Будівля теплої стоянки для техніки не забезпечена первинними засобами пожежогасіння з розрахунку: - 1 ВП-5 або один ВП-6 або іншими видами вогнегасників відповідно до таблиці додатку 7.
Будівля складу – критого току не обладнана системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014, а саме: - Системою пожежної сигналізації; - Системою передавання. - тривожних сповіщень типу 2.
Керівник підприємства, не пройшов навчання фахівців діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Не проведено обробку засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, дерев’яних елементів горищного покриття (крокви, лати)будівлі операторської паливо – роздавального пункту.
Будівля операторської паливо – роздавального пункту не обладнана системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В 2.5-56:2014, а саме: - системою пожежної сигналізації; - системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
На паливо – роздавальному пункті відсутні плакати, які містять обов’язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки
Будівля складу – критого току не забезпечена первинними засобами пожежогасіння з розрахунку: - 12 порошкових вогнегасників із масою заряду не менше 5 кг. (або замінних);
Будівля матеріального складу зернотоку не обладнана системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В 2.5-56:2014, а саме: - системою пожежної сигналізації; - системою передавання тривожних сповіщень типу 2
Не проведено обробку засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, дерев’яних елементів горищного покриття (крокви, лати) будинку механізатора (адміністративної будівлі).
Не повірені засоби індивідуального захисту органів дихання для працівників.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
26.08.2020 2151729 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Полтавській області Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання виконання вимог пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Рибальченко Ганна Степанывна — Директор ТОВ "Хорол - Дон"
Сидоренко Ігор Вікторович — Головний інспектор відділу організацій заходів цивільного захисту та наглядового - профілактичних заходів Миргородського РУ Головного управління ДСНС України у Полтавській області
Порушення:
Будівлю ангару для техніки не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В 2.5-56:2014, а саме: - системою пожежної сигналізації; - системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
На в’їзді на території тракторної бригади не встановлено схему території, в якій вказати розміщення будівель, та під’їздів пожежних автомобілів до них.
Будівлю майстерні не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В 2.5-56:2014, а саме: - системою пожежної сигналізації; - системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Для будівель зерноскладів та інших виробничих приміщень не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Будівлі зерноскладів на території зернотоку не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В 2.5-56:2014, а саме: - системою пожежної сигналізації; - системою передавання тривожних сповіщень типу 2; - системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей типу 1.
Особа відповідальна за стан пожежної безпеки не пройшла навчання по програмі пожежно – технічного мінімуму з отриманням посвідчення встановленого зразка.
Пожежні щити не укомплектовані всім необхідним протипожежним інвентарем, а саме: - вогнегасники - 3 шт., - ящик з піском - 1 шт., - покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 x 2 м - 1 шт., - гаки - 3 шт., - лопати - 2 шт., - ломи - 2 шт., - сокири - 2 шт.
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев’яних конструкції даху будівлі майстерні.
Адміністративну будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В 2.5-56:2014, а саме: - системою пожежної сигналізації; - системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев’яних конструкції даху адміністративної будівлі
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
15.01.2019 1489208 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
30 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство «ХОРОЛ-ДОН»
37674, Полтавська обл., Миргородський р-н, С. Слобідка
Учасники:
Бондаренко Сергій Іванович — заступник директора тов «хорол – дон»
Рибальченко Ганна Степанівна — Директор ТОВ «Хорол – Дон»
Порушення:
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев’яних конструкції даху будівлі.
Для будівель зерноскладів та інших виробничих приміщень не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Особа відповідальна за стан пожежної безпеки не пройшла навчання по програмі пожежно – технічного мінімуму з отриманням посвідчення встановленого зразка.
Пожежні щити не укомплектовані всім необхідним протипожежним інвентарем, а саме: - вогнегасники - 3 шт., - ящик з піском - 1 шт., - покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 x 2 м - 1 шт., - гаки - 3 шт., - лопати - 2 шт., - ломи - 2 шт., - сокири - 2 шт.
На електродвигуни, світильники, інші електричні машини, апарати та обладнання, встановлені в майстерні, не нанесено знаки, що вказують на їх ступінь захисту згідно з чинними стандартами.
Будівлю майстерні не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В 2.5-56:2014, а саме: - системою пожежної сигналізації; - системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
На в’їзді на території тракторної бригади відсутня схема території, в якій повинно бути вказано розміщення будівель, та під’їздів пожежних автомобілів до них.
Не проведено перевірку теплових мереж та теплогенераторної. Відсутні записи у відповідному журналі.
Не проведено ідентифікацію щодо визначення потенційної небезпеки паливо - роздавального пункту підприємства.
Будівлю ангару для техніки не доукомплектовано необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння.
Адміністративна будівля не обладнана системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В 2.5-56:2014, а саме: - системою пожежної сигналізації; - системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Приміщення адміністративної будівлі не доукомплектована необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння.
Огляд вогнегасників при їх експлуатації не проводиться.
Працівників охорони не забезпечено списком посадових осіб, котрі викликаються у нічний час у випадку виникнення пожежі, з вказанням мобільного та домашнього (за наявністю) номеру телефону та домашньої адреси.
На пожежних щитах не вказано літерний індекс «ПЩ», порядковий номер щита та номер телефону для виклику пожежно- рятувальних підрозділів.
У приміщеннях адміністративної будівлі на видних місцях відсутні таблички із зазначенням номеру телефону для виклику пожежно – рятувальних підрозділів.
Приміщення адміністративної будівлі не забезпечені інструкціями по мірам пожежної безпеки.
Електророзподільні щитки не забезпечені схемою підключення споживачів з вказанням номінального струму апарата захисту.
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев’яних конструкції даху будівлі.
Відсутнє розпорядження (наказ) керівника, щодо режиму, часу та тривалості топлення опалювального котла
З’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів.
Будівлю ангару для техніки не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В 2.5-56:2014, а саме: - системою пожежної сигналізації; - системою передавання тривожних сповіщень типу 2.
Журнал обліку вогнегасників не встановленої форми.
Вогнегасники розміщені не встановленим чином.
Електророзподільні щитки не забезпечені схемою підключення споживачів з вказанням номінального струму апарата захисту.
Приміщення майстерні не доукомплектована необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння.
Особовий склад підприємства плутається у знаннях щодо правил користування вогнегасниками.
Будівлі зерноскладів на території зернотоку не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В 2.5-56:2014, а саме: - системою пожежної сигналізації; - системою передавання тривожних сповіщень типу 2; - системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей типу 1.
Приміщення та будівлі зернотоку не доукомплектовані необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння.
Вогнегасники розміщені не встановленим чином.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
15.01.2019 1558556 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Учасники:
Марченко Юрій Миколайович — головний агроном
Порушення:
Відсутні у осіб, діяльність яких повязана з транспортуванням, зберіганням і застосуванням пестицидів і агрохімікатів, допуски та посвідчення на право роботи з пестицидами і агрохімікатами
Покарання: відсутні
17.01.2018 1068416 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні