Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (10)
Будівництво (330) Перевірки (2)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ВЕСТ-ВЕКТОР"

#33166311

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
28.08.2019 1679444 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Андрушко Володимир Петрович — головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.05.2019 1400624 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Андрушко Володимир Петрович — головний державний інспектор
Шемейко Наталія Володимирівна — інженер з охорони праці
Порушення:
Працівником, відповідальним за безпечне проведення робіт вантажопідіймальними кранами, підіймальними пристроями, не забезпечено стропальників схемами стропування типових вантажів.
Під час укладання трудового договору роботодавцем працівники не проінформовані під розписку про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних виробничих факторів, які ще не усунуто, можливі наслідки їх впливу на здоров'я та про права працівників на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства.
Не проведене навчання працівників правилам користування засобів індивідуального захисту та демонстрація їх правильного застосування.
Не розроблена інструкція з охорони праці при роботі з бензопилою.
Після перевірки підрозділів підприємства службою охорони праці не видаються керівнику підрозділу обов’язкові до виконання приписи.
Відсутня інструкція про порядок огляду знімних вантажозахоплювальних пристроїв, яка визначає порядок і методи їх огляду.
Будівельно-монтажні роботи (будівництво повітряної лінії 0,4 кВ) проведені без розроблення проекту виконання робіт (ПВР), де зазначаються вимоги до заходів із забезпечення безпеки праці.
Не розроблений колективний договір між працівниками та адміністрацією підприємства.
Роботодавцем не затверджений перелік питань для перевірки знань з охорони праці працівників, розроблений з урахуванням специфіки виробництва, складений членами комісії.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом