Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Банкрутство (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (1)

ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО "СТРОЙ-МАРКЕТ ГРУП"

#33104229

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.03.2021 2494089 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Торгівельний центр
28000, Кіровоградська обл., м. Олександрія, Пр. Соборний, 11
Учасники:
Яковенко Лідія Валентинівна — державний інспектор з нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки у м. Олександрія та Олександрійському районі
Порушення:
Не заключено угоду на технічне обслуговування системи протипожежного захисту з організацією, яка має ліцензію на право проведення даних робіт.
Не виведено тривожні сповіщення від приладу приймально - контрольного пожежної системи протипожежного захисту на пульт пожежного спостерігання.
Не здійснено перевірку захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Керівник підприємства не призначив наказом відповідальну особу за пожежну безпеку на об’єкті .
Не укомплектовано пожежний щит згідно норм належності (Вогнегасники-3шт, ящик з піском-1шт, протипожежне покривало-1шт., багор або лом та гак -2шт., лопати-2шт, сокири-2шт).
Не оброблено дерев’яні елементи горищного покриття будівлі сараю засобами вогнезахисту, які забезпечують 1 групу вогнезахисної ефективності.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Не здійснено технічний огляд та перевірку на працездатність пожежних кран-комплектів не рідше одного разу на рік шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Покарання: відсутні