Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2) Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "К - Б - К"

#33097730

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
17.05.2021 2576944 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Погребняк Юлія Олексіївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної робити №3
Білошапка Анна Сергіївна — Головний бухгалтер
Порушення:
За даними Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування по застрахованій особі Бабенко В. наявна індивідуальна відомість про застраховану особу за період з 26.09.2005 по 19.12.2005 з відображенням р.н.о.к.п.п. застрахованої особи, що не відповідає даним довідки про присвоєння ідентифікаційного номера Бабенка Віталія Федоровича від 12.04.2001 (див. таблицю 6 додатка до цього Акта). Крім того, в індивідуальній відомості про застраховану особу Бабенка В. за 2005 рік зазначено закінчення трудових відносин 19.12.2005, замість 22.12.2005 (наказ від 22.12.2005 №199
Покарання: відсутні
21.12.2020 1743538 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
11 порушень
Причина, по якій не проведено перевірку: Заборонено проведення планових заходів відповідно до Закону України від 17 березня 2020 року № 530-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
будівельне товариство "К-Б-К"03045, м. Київ, вул. Новопирогівська, 56
03045, м. Київ, вул. Новопирогівська, 56
Учасники:
Купрієнко Юрій Анатолійович — інспектор відділу роботи з об’єктами підвищеної небезпеки ЦЗД ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Допускається надання в орендне користування приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в установленому законодавством порядку.
Не надано акт випробування працездатності мережі системи зовнішнього протипожежного водопроводу.
В приміщеннях допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 метру від електроустаткування та під електрощитами.
Не проведено перевірку і огляд всіх пристроїв блискавкозахисту (будівель, споруд) та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
В сходових клітках допускається розміщення вбудованих приміщень.
Не проведено обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірка на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не всі приміщення та будівлі обладнано системою автоматичної пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу на пульт централізованого пожежного спостереження.
Не надано договір на технічне обслуговування системи автоматичної пожежної сигналізації з спеціалізованою організацією, яка отримала ліцензію на право виконання цих.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (гвинтових, болтових тощо).
Не надано акт випробування працездатності мережі системи зовнішнього протипожежного водопроводу.
Електричні вмикачі силових та освітлювальних мереж складських приміщень з пожежонебезпечними зонами будь-якого класу та інших подібних приміщень не винесено за межі (ззовні) вказаних приміщень на негорючі стіни або на окремі опори.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.11.2019 1435636 Геологічне вивчення надр та раціональне і ефективне використання надр України Державна служба геології та надр України Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Державний геологічний контроль (спеціальний дозвіл на користування надрами № 4836 від 18.07.2017 (геологічне вивчення)
Учасники:
Никитенко Юрій Макарович — директор ТОВ «К-Б-К»
Діденко Павло Анатолійович — провідний геолог до «центральна тідгк»
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.02.2019 1619941 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Столичного округу Проведено
4 порушення
Предмет перевірки:
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Никитенко Ю.М. — директор
Никитенко Ю М — директор
Порушення:
Не розроблено та не погоджено розділ «Оцінка впливів на навколишнє природне середовище» до проекту встановлення теплогенератору модульного ТМ-Т-100 за адресою: м. Київ, вул. Ново-Пирогівська, 56. Теплогенератор модульний ТМ-Т-100 не обладнано спорудами, устаткуванням і пристроями для очищення викидів.
Не розроблено норматив гранично допустимого скидання забруднюючих речовин у водний об’єкт р. Коник. Не отримано Дозвіл на спеціальне водокористування з встановленим лімітом скидання забруднюючих речовин (гранично допустимих скидів (ГДС) та фактичними скидами речовин із зворотними (стічними) водами у поверхневі водні об’єкти, окремо для кожного водовипуску)).
Укласти договір на утилізацію небезпечних відходів, а саме мулу та нафтопродуктів з очисних споруд.
Не отримано Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, за адресою: м. Київ, вул. Ново-Пирогівська, 56. та не надано до Державної екологічної інспекції Столичного округу копію титульної сторінки та таблиць 2.1. «Характеристика джерел утворення викидів», 2.2 «Характеристика джерел викидів» зі звіту інвентаризації стаціонарних джерел викидів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.12.2018 1210702 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
Розрахунок показника загального утворення відходів було здійснено без урахування всіх видів відходів що утворюються в процесі господарської діяльності підприємства.
Відповідно до ст. 51 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» підприємства, установи й організації, діяльність яких пов'язана з шкідливим впливом на навколишнє природне середовище, незалежно від часу введення їх у дію повинні бути обладнані спорудами, устаткуванням і пристроями для очищення викидів і скидів або їх знешкодження, зменшення впливу шкідливих факторів, а також приладами контролю за кількістю і складом забруднюючих речовин та за характеристиками шкідливих факторів. Проекти господарської та іншої діяльності повинні мати матеріали оцінки її впливу на навколишнє природне середовище і здоров'я людей. Забороняється введення в дію підприємств, споруд та інших об'єктів, на яких не забезпечено в повному обсязі додержання всіх екологічних вимог і виконання заходів, передбачених у проектах на будівництво та реконструкцію (розширення та технічне переоснащення). Перевіркою встановлено, що у ТОВ «К-Б-К» відсутній розділ «Оцінка впливів на навколишнє природне середовище» до проекту встановлення теплогенератору модульного ТМ-Т-100. Крім того, теплогенератор модульний ТМ-Т-100 не обладнано спорудами, устаткуванням і пристроями для очищення викидів.
Перевіркою встановлено, що ТОВ «К-Б-К» в період з 17.12.2015р. по 17.07.2017р. здійснювало використання підземних вод для питних, санітарно-гігієнічних, виробничих потреб та передачі води вторинним водокористувачам без спеціального дозволу на користування надрами.
До перевірки надано Дозвіл на спеціальне водокористування від 18.02.2014 №УКР-614-Кіє виданий Департаментом міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (КМДА). Строк дії дозволу з 18.02.2014 року до 18.02.2017 року та Дозвіл на спеціальне водокористування від 17.08.2017 №16/КІ/49д-17 виданий Державним агентством водних ресурсів України. Строк дії дозволу з 17 серпня 2017 року до 17 серпня 2022 року. Перевіркою встановлено, що ТОВ «К-Б-К» здійснювало забір підземних вод з артезіанських свердловин у період з 19.02.2017 по 16.08.2017 без Дозволу на спеціальне водокористування, що кваліфікується як самовільне використання підземних вод.
Під час перевірки було встановлено, що стічні дощові (снігові) води з території підприємства відводяться системою дощової каналізації через власні очисні споруди з подальшим скидом до річки Коник. Дозволом на спеціальне водокористування від 17.08.2017 №16/КІ/49д-17 виданим Державним агентством водних ресурсів України, строком дії дозволу з 17 серпня 2017 року до 17 серпня 2022 року, ліміти скидання забруднюючих речовин (гранично допустимі скиди (ГДС) та фактичні скиди речовин із зворотними (стічними) водами у поверхневі водні об’єкти, окремо для кожного водовипуску)) не встановлені (не передбачені). Крім того, відповідно до умов спеціального водокористування встановлених вищезазначеним дозволом, та інших умов зазначених у висновку Державної служби геології та надр України підприємство повинно утримувати в належному санітарному стані зони санітарної охорони водозабору (свердловин) та здійснювати контроль якості питної води. Перевіркою встановлено, що зони суворого санітарного режиму першого поясу водозабірних споруд (свердловин) №№3179(1), 3179(2), 3179(3) не мають огорожі. Не здійснюється контроль якості питної води на свердловинах №№ 3179(1) та 3179(3), що є не виконанням умов вищезазначеного дозволу. Також під час перевірки виявлено, що водогосподарська споруда, а саме свердловина на воду №3179(3) утримується в неналежному стані, не здійснюється технічна прокачка свердловини один раз на квартал.
Підприємством не визначено склад і властивості відходів, що утворюються, ступінь їх небезпечності для навколишнього природного середовища та здоров’я людини відповідно до нормативно-правових актів.
Перевіркою встановлено, що у підприємства відсутній договір на утилізацію небезпечних відходів, а саме мулу та нафтопродуктів з очисних споруд.
Підприємством не здійснюється контроль за якістю стічних дощових (снігових) вод та ефективності очисних споруд на дощовій каналізації.
Перевіркою було встановлено, що відповідно до акту приймання-передачі (внутрішнього переміщення) основних засобів ТОВ «К-Б-К» прийняло на підставі наказу від 30 листопада 2015 року №2 теплогенератор модульний ТМ-Т-100 + монтажні, пусконалагоджувальні роботи. Котельня призначена для роботи на твердому паливі: дрова, торф’яні брикети, буре вугілля, щепа, кам’яне угілля. ТОВ «К-Б-К» здійснює викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами за адресою: м. Київ, вул. Ново-Пирогівська, 56 без дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, що є наднормативними викидами.
Первинний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, зберігаються чи утилізуються за формою №1-Вт, ведеться не у відповідності до Інструкції щодо заповнення типової форми первинної облікової документації №1-ВТ "Облік відходів та пакувальних матеріалів і тари", зазначаються не всі види відходів, що утворюються в процесі господарської діяльності підприємства, а саме відходи золи, мулу та нафтопродуктів з очисних споруд.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.12.2018 527112 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Порушення:
Не надано акт випробування працездатності мережі системи зовнішнього протипожежного водопроводу.
Дерев’яні конструкції не оброблені вогнетривкою сумішшю.
Не надано договір на технічне обслуговування системи автоматичної пожежної сигналізації з спеціалізованою організацією, яка отримала ліцензію на право виконання цих робіт. п.5.7., Додаток Ж ДБН В.2.5-56:2014.
Орендарями не подано на реєстрацію декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі.
Зєднання, відгалуження та окінцювання жил проводів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (гвинтових, болтових тощо).
В сходових клітках допускається розміщення вбудованих приміщень (п. 7.3.22. ДБН В.1.1-7:2016).
В складських приміщеннях допускається зберігання продукції без проходів, навалом.
Не всі приміщення та будівлі обладнано системою автоматичної пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу на пульт централізованого пожежного спостереження в порушення п. 5.1., п. 5.8 ДБН В.2.5-56:2014
Електричні вмикачі силових та освітлювальних мереж складських приміщень з пожежонебезпечними зонами будь-якого класу та інших подібних приміщень не винесено за межі (ззовні) вказаних приміщень на негорючі стіни або на окремі опори.
Приміщення не в повному обсязі забезпечені знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
В приміщеннях допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 метру від електроустаткування та під електрощитами.
Не проведено обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірка на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом