Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (4)

ОБЛАСНИЙ МИСТЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ В С. ОЛЕКСАНДРІЯ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

#33095424

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.02.2022 3099509 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
КЗ «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА МИСТЕЦЬКА ШКОЛА – ІНТЕРНАТ І-ІІІ СТ.» РОР
35320, Рівненська обл., Рівненський р-н, С. Олександрія, вул. Санаторна, 16
Територія та приміщення ОБЛАСНИЙ МИСТЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ В С. ОЛЕКСАНДРІЯ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
35320, Рівненська обл., Рівненський р-н, С. Олександрія, вул. Санаторна, буд. 16
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.10.2020 2184521 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Рівненській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Законодавство про працю
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Мосійчук Сергій Олексійович — Головний державний інспектор відділу з питань здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення:
В порушення ст.19 КЗпП України, контроль за виконанням колективного договору не проводиться безпосередньо сторонами, які його уклали, у порядку, визначеному цим колективним договором, в зв’язку з чим порушено п.4 Положення про преміювання працівників. (Додаток № 8 до Колективного договора). В порушення ч.2, ст.30 Закону України №108 «Про оплату праці», роботодавцем не забезпечено достовірний облік виконуваної працівником роботи. Так згідно наказу №240 від 01.07.2020 року у зв’язку з виробничою необхідністю 28.06.2019 року святковий день /день конституції/ та наказом №153-к/тр від 17.10.2010 року 14.10.2019 року /святковий день/, для комірника Гринь Я.Р. були робочі дні, однак в табелях обліку робочого часу це не відображено.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
24.12.2019 2059191 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Рівненській області Проведено
22 порушення
Предмет перевірки: Додержання (виконання) вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Григор'єв В'ячеслав Миколайович — Заступник директора з адміністративно-господарської роботи
Зварич Денис Васильович — Інспектор відділення ЗНС та ЦЗ ДПРЗ-3 ГУ ДСНС України у Рівненській області
Порушення:
Допускається влаштування незаповнених отворів в протипожежних перешкодах, які відокремлюють електрощитову (не встановлено протипожежні двері в електрощитову). (Лікувально - профілактичний корпус).
Відсутня можливість безперешкодної евакуації людей через евакуаційні виходи з приміщення їдальні (відсутні ручки для відкривання дверей).
Допускається облицювання стін на шляхах евакуації горючими матеріалами. (Адміністративно – господарський корпус).
Не проведене технічне обслуговування і перевірка на працездатність внутрішніх пожежних кран-комплектів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів (не рідше одного разу на рік).
Коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. (Спальний корпус № 2).
В будівлі двері з коридору до сходової клітки не забезпечені пристроями для самозачинення та ущільнення в притулах. (Адміністративно – господарський корпус).
До пожежного водоймища № 5 не забезпечена можливість для безперешкодного забору води пожежними автомобілями.
Наказом керівника не призначено особу відповідальну утримання вогнезахисного покриву.
Чергові не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість дітей та окремо для обслуговуючого персоналу.
У сходовій клітині на стінах допускається розміщення картин. (Загальноосвітня школа).
В будівлі їдальні двері з коридору до сходової клітки не забезпечені пристроями для самозачинення та ущільнення в притулах.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (не встановлений протипожежний люк виходу на горище). (Загальноосвітня школа).
Допускається зберігання горючих матеріалів (меблів) під сходовою клітиною. (Спальний корпус № 2).
Не проведено перевірку стану вогнезахисного покриву (просочення), за результатами якої складається акт перевірки технічного стану вогнезахисного покриву (просочення).
На об’єкті відповідним наказом не встановлено протипожежний режим яким повинен включати:  порядок використання побутових нагрівальних приладів;  порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт;  порядок відключення від мережі електроживлення, обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі;  порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту;  порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного обладнання; - порядок збирання членів пожежно-рятувального підрозділу добровільної пожежної охорони та посадових осіб, відповідальних за пожежну безпеку, у разі виникнення пожежі, виклику вночі, у вихідні й святкові дні.
В будівлі двері з коридору до сходової клітки не забезпечені пристроями для самозачинення та ущільнення в притулах. (Спальний корпус № 2).
Для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу не здійснено випробування на тиск та витрату води з оформленням акта (не рідше одного разу на рік).
Пожежно-насосна станція знаходиться в не справному стані.
В будівлі двері з коридору до сходової клітки не забезпечені пристроями для самозачинення та ущільнення в притулах. (Лікувально - профілактичний корпус).
В будівлі двері з коридору до сходової клітки не забезпечені пристроями для самозачинення та ущільнення в притулах. (Загальноосвітня школа).
Гаражі не обладнано системою оповіщення про пожежу ІІ типу.
Пожежні кран комплекти не укомплектовані кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.11.2018 1071312 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення; Додержання законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні