Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (33)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГАДЯЦЬКЕ"

#33020584

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.09.2022 3058451 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
Об'єкт 1
Сумська обл., Лебединський р-н, С. Московський Бобрик
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2021 2444451 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Сільськогосподарське підприємство
Сумська обл., Лебединський р-н, С. м. Бобрик
Учасники:
Сухань Олександр Якович — Директор ТОВ "Гадяцьке"
Ворохобов Владислав Юрійович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної (найменування органу ДСНС України) безпеки у Лебединському районі
Порушення:
Не виконано заміри опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Автомобільні дороги та проїзди для пожежних машин до будівель та водонапірних башт, проходять по грунтовій дорозі без укріплення шлаком, гравієм або іншими матеріалами для забезпечення можливості під’їзду у будь-яку пору року.
Дерев’яні елементи не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів.
Будівлі не обладнано автоматичною установкою пожежної сигналізації з виведенням сигналу від приймально-контрольних приладів на пульт централізованого пожежного спостереження.
На території об'єкта відсутня схема території, в якій необхідно вказати розміщення будівель, водойм, гідрантів, під'їздів пожежних автомобілів до них.
На території об’єкта відповідним документом не встановлений протипожежний режим.
Не виконано технічне обслуговування вогнегасників.
Будівлі не захищено від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ п. 6.1 EN 62305-1: 2012 «Захист від блискавки».
Керуючий відділком №3 ТОВ «ГАДЯЦЬКЕ» не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку встановленому законодавством.
Пожежний щит не укомплектовано в повній мірі первинними засобами пожежогасіння, а саме: сертифікованими вогнегасниками, покривалом з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежним інструментом (баграми, ломами, сокирами), які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж і їх початковій стадії розвитку відповідно до їх вимог та норм.
Будівлі не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння, а саме сертифікованими вогнегасниками.
Для всіх будівель та приміщень виробничого, складського призначення не визначена категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки.
На території об’єкта відсутні інструкції про заходи пожежної безпеки.
Покарання: відсутні
01.07.2020 1737477 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Заборона проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності на період встановлення карантину пов’язаного із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 року №530-IX.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Сільськогосподарське підприємство
Сумська обл., Лебединський р-н, С. м. Бобрик
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.07.2018 527009 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні