Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (9)
Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (327) Перевірки (8)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДОБРОПІЛЬСЬКА СЛУЖБА ЄДИНОГО ЗАМОВНИКА"

#32897226

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.03.2022 2993652 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.03.2022 3050499 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.01.2022 3210776 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
47 порушень
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства в сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Мальцев Михайло Олександрович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Клімов Максим Володимирович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Бондаренко Альона Анатоліївна — провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Покровського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області
Шатохін Андрій Володимирович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Порушення:
Допускається користування пошкодженими розетками. (кімната №12, №17, №27)
Допускається з’єднання, відгалудження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів ( у кабінеті директора)
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не надано акти проведення прихованих робіт по прокладанню електропроводів в конструкціях підвісної стелі.
Допускається підвішування ламп на струмопровідних проводах у будівлі у приміщеннях кухні на 3-му поверсі, кімнаті брудної білизни, кімнаті твердого інвентарю.
Стаціонарні зовнішні сходи на шляху евакуації з 1-го поверху утримуються у несправному стані.
Адміністративну будівлю не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до вимог п. 2.1 таблиці А1 додатку А ДБН В.2.5.56-2014.
Не підтримується експлуатаційна придатність (технічне обслуговування) СПЗ відповідно до вимог технічної документації підприємств-виготовлювачів і затверджених регламентів робіт з технічного обслуговування.
Пожежний щит, який знаходиться на території об’єкта, не доукомплектовано засобами пожежогасіння (не вистачає: сокира – 1 од., протипожежне покривало — 1 од., вогнегасники-2 од., ящик з піском- 1 од.)
Територія та приміщення об’єкта, неукомплектовані первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу(кошма), пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ EN ISO 7010:2019 “Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки безпеки”.
Вимикачі та розетки встановлено на горючій основі у житлових кімнатах, холі, коридорі, без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі для підключення електроприладів (у коридорі).
Допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків) (коридор 2-го поверху, кімната №12, №10, №17, № 27, туалет)
Навісні шафи для пожежних кран-комплектів не мають отворів для провітрювання і пристроїв для опломбування та візуального огляду їх без розкриття.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі для підключення електроприладів (кухня, кімната №30, №2, №4, №29).
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку не вказаний літерний індекс ПК, порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не проводиться технічне обслуговування і перевірка на працездатність шляхом пуску води пожежного кран-комплекта.
Двері евакуаційних виходів з коридору другого поверху за наявності людей у приміщенні, замкнено на внутрішні запори, які не відкривається зсередини без ключа.
Допускається користування пошкодженими розетками. (коридор 1-го поверху).
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ EN ISO 7010:2019 “Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки безпеки”.
договором оренди не визначено права та обовьязки орендаря та орендавця щодо забезпечення пожежної безпеки та відповідальності за порушення вимог пожежної безпеки на об'єкті оренди.
Системи протипожежного захисту не утримуються в постійній готовності до виконання роботи.
Системи протипожежного захисту не утримуються в постійній готовності до виконання роботи
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків) (коридор 1-го поверху, кімната №30, №31, №2, №1, №3, №6, №7, №9, №29).
Будівлю не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з нормами належності (відсутні вуглекислотні вогнегасники у приміщені з офісною оргтехнікою)
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
У холі з’єднання, відгалудження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Відсутній журнал обліку вогнегасників, який передбачений пунктом 3 розділу ІІІ Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року N 25, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за N 225/31677.
На кожному об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим
У кімнаті твердого інвентарю з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
договором оренди не визначено права та обовьязки орендаря та орендавця щодо забезпечення пожежної безпеки та відповідальності за порушення вимог пожежної безпеки на об'єкті оренди.
Вимикачі та електророзетки встановлено на горючій основі (конструкції) без підкладання під нього суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (коридор 2-го поверху, кімната відпочинку, кімната №15, №18, №16, №14, №12, №10, №17, №24, №25, №27, туалет)
Вимикачі та електророзетки встановлено на горючій основі (конструкції) без підкладання під нього суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (кладова кімната, комендантська, кімната №30, №31, №2, №1, №3, №4, №5, №6, №7, №9, №29, перед входом у підвальне приміщення, коридор 1-го поверху, кухня)
Будівлю гуртожитку не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до вимог п. 2.1 таблиці А1 додатку А ДБН В.2.5.56-2014.
Не здійснюється технічне обслуговування вогнегасників відповідно до Правил експлуатації вогнегасників.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення діям у надзвичайних ситуаціях».
З метою забезпечення безпечного евакуювання та надання інформації щодо правил поведінки в умовах обмеженої видимості або повної темряви (аварійного відключення освітлення) при загрозі виникнення надзвичайної ситуації (пожежі, аварії, стихійного лиха, катастрофи, загрози здійснення терористичного акту тощо) системи евакуаційні фотолюмінісцентні не розроблені відповідно до ДСТУ 7313:2013. Плани евакуації та позначення шляхів евакуації не виконано на основі фотолюмінісцентних матеріалів.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
договором оренди не визначено права та обовьязки орендаря та орендавця щодо забезпечення пожежної безпеки та відповідальності за порушення вимог пожежної безпеки на об'єкті оренди.
Усі громадяни, котрі прибувають у гуртожитку, не ознайомлені адміністрацією з основними вимогами пожежної безпеки (під розпис).
Будівлю гуртожитку не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленим на фасаді будівлі або на іншому видному місці і освітлюваним у темний час доби.
Не надано акти проведення прихованих робіт по прокладанню електропроводів в конструкціях натяжної стелі (в санвузлах).
Допускається підвішування світильників на струмопровідному проводі в житлових кімнатах.
Дерев`яні конструкції будівлі (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують I групу вогнезахисної ефективності.
Усі громадяни, котрі прибувають до будинків для тимчасового проживання людей (готелі, гуртожитки, мотелі, кемпінги, санаторії, будинки та бази відпочинку, профілакторії), не ознайомлені адміністрацією з основними вимогами пожежної безпеки (під розпис).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
21.04.2021 2243809 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.04.2020 1923401 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.02.2020 2085333 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: перевірка стану виконання пунктів №№ 1-15 опису виявлених порушень вимог законодавства, зазначених у акті № 77, складений 19 державним пожежно-рятувальним загоном Головного управління ДСНС України у Донецькій області за результатами проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки від 12 грудня 2019 року
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Беляєв Іван Євгенійович — Заступник начальника загону з організації запобігання надзвичайним ситуаціям 19 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Бакін Сергій Миколайович — виконуючий обов'язки директора
Порушення:
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Приміщення гуртожитку не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5.56-2014
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.12.2019 2038319 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Плужников Андрій Миколайович — Провідний інспектор Добропільського районного відділу Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Порушення:
У житлових номерах, кімнатах гуртожитку не вивішені на видимих місцях: план евакуації з відповідного поверху із зазначенням даного номера, кімнати, евакуаційних виходів та шляхів руху до них, місць розміщення первинних засобів пожежогасіння та ручних пожежних сповіщувачів, а також необхідний пояснювальний текст і пам'ятка про дії на випадок виникнення пожежі; стисла пам’ятка для мешканців про правила пожежної безпеки.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не проведено технічне обслуговування і перевірка на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не організовано та не здійснюються евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій
Двері евакуаційного виходу І-го поверху зачиняється на внутрішні запори, які відчиняються зсередини ключем.
Приміщення гуртожитку не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до вимог п. 2.1 таблиці А1 додатку А ДБН В.2.5.56-2014.
Не зазначено місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння вказівними знаками згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности". Переносні вогнегасники не розміщено шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж в холі ІІ та коридорі ІІІ поверхів.
Дерев'яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не зазначено місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння вказівними знаками згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности". Переносні вогнегасники не розміщено шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Керівником підприємства не визначено обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначено відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Допускається користування пошкодженими розетками, відгалужувальними та з'єднувальними коробками та вимикачами в холах та коридорах ІІ та ІІІ поверхів.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
Не організовано та не здійснюються евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій
Відгалужувальні та з'єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів на сходових маршах, холах та коридорах ІІ та ІІІ поверхів.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях".
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
На кожному об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) повинен бути встановлений протипожежний режим, який включає: порядок утримання шляхів евакуації; визначення спеціальних місць для куріння; порядок застосування відкритого вогню; порядок використання побутових нагрівальних приладів; порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт; правила проїзду та стоянки транспортних засобів; місця для зберігання і допустиму кількість сировини, напівфабрикатів та готової продукції, що можуть одночасно знаходитися у приміщеннях і на території; порядок прибирання горючого пилу й відходів, зберігання промасленого спецодягу та ганчір’я, очищення елементів вентиляційних систем від горючих відкладень; порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі; порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення; порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту; порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання; порядок збирання членів пожежно-рятувального підрозділу добровільної пожежної охорони та посадових осіб, відповідальних за пожежну безпеку, у разі виникнення пожежі, виклику вночі, у вихідні й святкові дні; порядок дій у разі виникнення пожежі: порядок і способи оповіщення людей, виклику пожежно-рятувальних підрозділів, зупинки технологічного устаткування, вимкнення ліфтів, підйомників, вентиляційних установок, електроспоживачів, застосування засобів пожежогасіння; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки.
Не проведено технічне обслуговування і перевірка на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Зупинення (тимчасове припинення) діяльності
22.04.2019 1581816 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Згідно Закону України"Про тичасові заходи на період проведення антитерористичної операції". Стаття 3
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні