Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВЕЙН-ОПТ"

#32893148

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
29.03.2021 2317331 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: П.3 розділу ІІ "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19); Закон України "Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб'єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" від 04.12.2020 №1071
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
ТзОВ "Ніка Захід" (с. Риків)
82549, Львівська обл., Турківський р-н, С. Риків, вул. Зарічна, буд. 32
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.03.2021 2349189 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
24 порушення
Причина, по якій не проведено перевірку: Об'єкт, на якому суб'єкт господарювання проваджує господарську діяльність, не експлуатується
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Тзов "Ніка-Захід"
79026, Львівська обл., м. Львів, вул. Чмоли І, 2
ТзОВ «Ніка Захід»
82400, Львівська обл., м. Стрий, вул. Болехівська, 34
Склад "Ніка Захід"
79026, Львівська обл., м. Львів, вул. Персенківка, 72
Торговий склад
81400, Львівська обл., Самбірський р-н, м. Самбір, вул. Клинівка, 2А
Підпиємство "Ніка захід"
81400, Львівська обл., Самбірський р-н, м. Самбір, вул. Клинівка, 2А/5
Учасники:
Порушення:
Будинки, приміщення та споруди не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (в частині приміщень експлуатується несертифіковане обладнання СПЗ). (Персенківка, 72; Чмоли, 2)
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (двері та вікна між секціями складів). (Персенківка, 72;)
Пожежні кран-комплекти системи внутрішнього протипожежного водопроводу не доукомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, а також важелем для полегшеного відкривання вентиля. (Персенківка, 72)
Техногенну безпеку на об’єкті н забезпечено(Персенківка, 72; Чмоли, 2)
Поблизу електрощитків відбувається складування горючих матеріалів. (ближче 1м.) (Персенківка, 72;)
Допускається користування пошкодженими розетками відгалужувальними та з'єднувальними коробками, вимикачами та іншими електровиробами. (Персенківка, 72; Чмоли, 2).
Не здійснюється технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. (Персенківка, 72;)
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи, драбини утримуються не пофарбованими. (Персенківка, 72;)
Всі з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів не здійснено за допомогою зварювання, зварювання, паяння або затискачів. (Персенківка, 72; Чмоли, 2)
Всі з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів не виконано за допомогою зварювання, паяння, опресування або затискачів. (Персенківка, 72; Чмоли, 2)
Не проведено ідентифікацію об'єкта. (Персенківка, 72; Чмоли, 2)
У приміщеннях на видимих місцях біля телефонів не вивішено таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів. (Персенківка, 72; Чмоли, 2)
Допускається спільне зберігання в одній коморі з автомобільною гумою, а також ГР будь-яких інших товарів і матеріалів. (Персенківка, 72;)
Шафки пожежних кран-комплектів системи внутрішнього протипожежного водопроводу не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і не пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання. (Персенківка, 72;)
Навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки не здійснено. (Персенківка, 72; Чмоли, 2)
Працівників об’єкта засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено (Персенківка, 72; Чмоли, 2)
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлені на горючі основи (конструкції)(Персенківка, 72;)
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. (Персенківка, 72; Чмоли, 2)
Територію об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки. (Персенківка, 72; Чмоли, 2)
Об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту не проведено. (Персенківка, 72; Чмоли, 2)
В складському приміщенні зменшено клас вогнестійкості проходок електричних кабелів через протипожежні перешкоди (Персенківка, 72;)
Територію не забезпечено пожежними щитами. (Персенківка, 72;)
Допускається зберігання вантажів, тари та вантажних механізмів на рампі. (Персенківка, 72;)
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення. (Персенківка, 72;)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.02.2020 1830338 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Не Визначена
Учасники:
Винар Володимир Андрійович — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Головного Управління Держпраці у Львівській області
Смуток Дмитро Юліанович – — директор Товариства з обмеженою відповідальністю «НІКА ЗАХІД»
Кокотко Ольга Василівна — Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Гулько Олександр Миколайович — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Бурашніков Олег Олександрович — Головний державний інспектор відділ нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку
Порушення:
Не призначена особа, відповідальна за електрогосподарство
Не отримано дозвіл Держпраці на експлуатацію устатковання напругою понад 1000 В (електричне устатковання електричних станцій та мереж; технологічне електрообладнання), а саме: силовий трансформатор КТП-701, 10/0,4 кВ
У боксі деталі, колеса, різні частини та агрегати зберігаються на підлозі, виробничі відходи, сміття, ганчірки, порожня тара зберігаються разом з деталями та різними частинами.
На підприємстві не ведеться “Журнал обліку та зберігання засобів захисту“
На підприємстві відсутні необхідні засоби захисту, а саме діелектричні рукавиці - 2 пари, покажчик напруги до 1000В –2 шт., ізолювальні кліщі – 1 шт., діелектричні боти – 1 пара, інструмент з ізолювальними ручками – 1 компл., плакати безпеки – 1 компл.
Не затверджена посадова інструкція відповідального за електрогосподарство
На дні оглядової канави у боксі знаходяться різні предмети і деталі
Не складений маршрут руху охоронників по території, яка здається в оренду.
В інструкції з охорони праці при роботі на персональних комп’ютерах та інструкції з надання першої долікарської допомоги не вказано розробника інструкцій.
Не переглянуті Інструкції з охорони праці водія вантажного автомобіля.
Відсутній протокол перевірки знань з охорони праці водія.
У боксі зберігається ємкості з-під палива та мастильних матеріалів та перекрито автомобілем, що обслуговується (автомобіль ГАЗ 3309 б/н), основний вхід оглядової канави.
Не розроблені комплексні заходи для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці.
Заступник директора Товариства не пройшов чергове навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
Допуск до роботи працівників здійснюється після перевірки знань по закінченню проведення інструктажів на робочому місці.
Не проведені випробування електрообладнання 0,4 кВ
Не забезпечений своєчасний перегляд інструкцій з охорони праці для прибиральниці та сторожа
Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці ведеться з порушенням вимог: не вказується номер інструкції по якій проводиться інструктаж.
Не проводяться огляди електрообладнання 0,4 кВ
На підприємстві не визначена площадка зберігання транспортних засобів та агрегатів, що підлягають списанню
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
01.05.2019 1657428 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.01.2019 1493546 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
30 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Тзов "Ніка-Захід"
79026, Львівська обл., м. Львів, вул. Чмоли І, 2
ТзОВ «Ніка Захід»
82400, Львівська обл., м. Стрий, вул. Болехівська, 34
Підпиємство "Ніка захід"
81400, Львівська обл., Самбірський р-н, м. Самбір, вул. Клинівка, 2А/5
Торговий склад
81400, Львівська обл., Самбірський р-н, м. Самбір, вул. Клинівка, 2А
Склад "Ніка Захід"
79026, Львівська обл., м. Львів, вул. Персенківка, 72
Учасники:
Порушення:
Допускається зберігання вантажів, тари та вантажних механізмів на рампі.
Працівників об’єкта засобами колективного та індивідуального захисту забезпечено
Територію об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки.
Керівником не розроблено (інструкцію) реагування на надзвичайні ситуації.
Проводиться стоянка та ремонт (зарядження акб) вантажно-розвантажувальних і транспортних засобів безпосередньо на складі;
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлені на горючі основи (конструкції)
У приміщеннях на видимих місцях біля телефонів не вивішено таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Пожежні кран-комплекти системи внутрішнього протипожежного водопроводу не доукомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, а також важелем для полегшеного відкривання вентиля.
Інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії розміщено
Всі з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів не здійснено за допомогою зварювання, зварювання, паяння або затискачів.
Для всіх будівель і приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення.
Будинки, приміщення та споруди не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (в частині приміщень експлуатується несертифіковане обладнання СПЗ).
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об'єкта.
Територію не забезпечено пожежними щитами.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (двері та вікна між секціями складів).
Допускається спільне зберігання в одній коморі з автомобільною гумою, а також ГР будь-яких інших товарів і матеріалів.
Не розроблено інструкцію щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об'єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації
Допускається користування пошкодженими розетками відгалужувальними та з'єднувальними коробками, вимикачами та іншими електровиробами.
Техногенну безпеку на об’єкті забезпечено
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи, драбини утримуються не пофарбованими.
Шафки пожежних кран-комплектів системи внутрішнього протипожежного водопроводу не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і не пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Обов’язкове страхування цивільної відповідальності суб’єктів господарювання здійснено
В складському приміщенні зменшено клас вогнестійкості проходок електричних кабелів через протипожежні перешкоди
Поблизу електрощитків відбувається складування горючих матеріалів. (ближче 1м.)
Об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту проведено
Всі з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів не виконано за допомогою зварювання, паяння, опресування або затискачів.
Навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки, здійснено
Штатні працівники (спеціальні підрозділи) цивільного захисту або спеціально призначені особи з питань цивільного захисту в наявності
Не здійснюється технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.07.2018 526702 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Об'єкт віднесено до середнього ступеня ризику від впровадження господарської діяльності відповідно до ПКМУ № 1043 від 27.12.2017 року.
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні